Miten varata aika hoitoon ja mihin hoito maksetaan?

Yksilöhoidot ovat suosittuja ja tuovat tarvitsemaa tukea jokaiselle festivaalivieraalle, varaathan hoidot ajoissa. Festivaalivieras valitsee hoitajan, varaa ja maksaa hoitoajan infopisteessä. Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä. Asiakas saa kuitin, johon kuitataan valitsema hoitoaika. Kuittia näyttämällä pääsee hoitoon. Ja sen jälkeen vain nauti ja antaudu.


Hoitajat

Nyt etsitään HOITAJIA ja KEHOTERAPEUTTEJA 2020 Natural High -festareille!

Mikä on Sinun SPESIAALI HOITOSI, jolla voit hemmotella ja rentouttaa festivaalivieraita tai TRANSFORMOIVAHOITO, jolla saat avattua tunnelukkoja ja maadoitettua rakkauskansan itseensä.
Tämän kesän Natural High Healing festivaali haluaa tarjota monipuolisen hoito ja kehoterapia tarjonnan, joka edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Haluamme mahdollistaa monipuolisen tarjonnan ja suosimme erityisesti fyysisen kehon hoitometodeja.

Yksilöhoitajan tulee olla vahva kokemus hoitajana, pystyä laskuttamaan yrityksen tavoin, ja olethan näkyvä nettisivujen kautta.

Olemme uudistaneet yksilöhoitajien käytänteitä. Tänä vuonna jokaisella hoitajalla on oma teltta hoitajien alueella ja kaikki puitteet hoitojen tekemiseen. Huomioi myös, että hoidot tehdään festivaaleilla, johon äänet kuuluvat luontaisena osana festarikesää. Luot itse hoitotilan seesteisyyden somistuksella, omalla energiallasi ja rauhallasi.

Jokaisesta hoitajasta tehdään yhteistyössä hoitajan kanssa viikon esittely ja mainos Natural High Healing Festivalin nettisivuille ja somekanaviin. Tällä tavalla jokainen hoitaja saa näkyvyyttä ja festivaalivieraat pääsevät tutustumaan tarjontaan.

Otamme vastaan hakemuksia 31.3.2020 saakka. Täytä hakemus täältä!

Hakuajan päättyä hakemuksia ei enää käsitellä. Kaikille hakijoille ilmoitetaan 15.4.2020 mennessä valinnasta.

Festivaalikävijälle:

Miten varata aika hoitoon ja mihin hoito maksetaan?

Yksilöhoidot ovat suosittuja ja tuovat tarvitsemaa tukea jokaiselle festivaalivieraalle, varaathan hoidot ajoissa.

Festivaalivieras valitsee hoitajan, varaa ja maksaa hoitoajan infopisteessä. Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä. Asiakas saa kuitin, johon kuitataan valitsema hoitoaika. Kuittia näyttämällä pääsee hoitoon. Ja sen jälkeen vain nauti ja antaudu.