Hoitajat

HAKU ON AUKI! ETSIMME UPEITA HOITAJIA JA KEHOTERAPEUTTEJA 2022 NATURAL HIGH-FESTARILLE!!

HAKU AVOINNA 22.10.2021-22.2.2022

Vuonna 2021 kaikki hoitajien ajat myytiin loppuun ja moni jäi vaille ihanaa ja eheyttävää yksilöhoitoa! Vuonna 2022 hoitajien alue laajenee ja hoitajien määrä lisääntyy takaamaan runsaan kysynnän!  Etsimme erilaisia, väkeviä ja tuntuvia hoitoja alan ammattilaisilta! Hoitajat

HAKU ON AUKI! ETSIMME UPEITA HOITAJIA JA KEHOTERAPEUTTEJA 2022 NATURAL HIGH-FESTARILLE!!

HAKU AVOINNA 22.10.2021-22.2.2022

Vuonna 2021 kaikki hoitajien ajat myytiin loppuun ja moni jäi vaille ihanaa ja eheyttävää yksilöhoitoa! Vuonna 2022 hoitajien alue laajenee ja hoitajien määrä lisääntyy takaamaan runsaan kysynnän!  Etsimme erilaisia, väkeviä ja tuntuvia hoitoja alan ammattilaisilta! 


Oletko sinä etsimämme ammattihoitaja?

Teetkö hoitoja jotka hemmottelee, palauttaa ja rentouttaa festivaalivieraita? Teetkö transformoivia vahvoja hoitomuotoja tai trauman purkuhoitoja, jolla saat avattua tunnelukkoja ja maadoitettua rakkauskansan itseensä. Tulevan kesän Natural High Healing festivaali haluaa tarjota monipuolisen hoito- ja kehoterapiatarjonnan, joka edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Yksilöhoitajan tulee olla vahva kokemus hoitajana, pystyä laskuttamaan yrityksen tavoin, ja olethan näkyvä nettisivujen kautta.

Tänä vuonna jokaisella hoitajalla on oma teltta hoitajien alueella ja kaikki tarvittava hoitojen tekemiseen. Huomioi myös, että hoidot tehdään festivaaleilla, johon äänet kuuluvat luontaisena osana festarikesää. Luot itse hoitotilan seesteisyyden somistuksella, omalla energiallasi ja rauhallasi. Jokaisesta hoitajasta tehdään yhteistyössä hoitajan kanssa esittely Natural High Healing Festivalin nettisivuille ja somekanaviin. Tällä tavalla jokainen hoitaja pääsee näkyväksi ja festivaalivieraat pääsevät tutustumaan tarjontaan ja iki-ihaniin yksilöhoitajiin, ehkä sinä olet yksi heistä kesällä 2022.


HAE MUKAAN TÄSTÄ!
Festivaalikävijälle:

Miten varata aika hoitoon ja mihin hoito maksetaan?

Yksilöhoidot ovat suosittuja ja tuovat tarvitsemaa tukea jokaiselle festivaalivieraalle, varaathan hoidot ajoissa.

Festivaalivieras valitsee hoitajan, varaa ja maksaa hoitoajan infopisteessä. Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä. Asiakas saa kuitin, johon kuitataan valitsema hoitoaika. Kuittia näyttämällä pääsee hoitoon. Ja sen jälkeen vain nauti ja antaudu.


Miten varata aika hoitoon ja mihin hoito maksetaan?

Yksilöhoidot ovat suosittuja ja tuovat tarvitsemaa tukea jokaiselle festivaalivieraalle, varaathan hoidot ajoissa. Festivaalivieras valitsee hoitajan, varaa ja maksaa hoitoajan infopisteessä. Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä. Asiakas saa kuitin, johon kuitataan valitsema hoitoaika. Kuittia näyttämällä pääsee hoitoon. Ja sen jälkeen vain nauti ja antaudu.Natural High Healing Festival 2020 ohjelma: