Image
ILKKA KOPPELOMÄKI

www.saamitahaluat.fi
www.facebook.com/ilkkakoppelomakicom
www.instagram.com/ilkkakoppelomaki

llkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja ja Saa mitä haluat -kirjasarjan kirjoittaja. Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi on inspiroinut tuhansia suomalaisia itsensä kehittämiseen vuodesta 2007 lähtien. Ilkan missiona on ”Saa mitä haluat”: Ei katkeria vanhuksia. Toisin sanoen auttaa suomalaisia itsevarmemmiksi ja hyvinvoiviksi oman elämänsä toteuttajiksi.

ONNELLISUUSMINUUTTI (FIN) – Coaching

Haluatko todeta elämän lopuksi, että koit onnellisuutta elämäsi jokaisena päivänä? Ihmisellä on suuri lahjakkuus tehdä hyvin yksinkertaisista asioista paljon monimutkaisempia kuin niiden tarvitsee olla. Tässä työpajassa opit onnellisuusminuutin, joka on tuhansien ihmisten testaama yksinkertainen tapa luoda onnellisuutta elämän jokaiseen päivään olosuhteista ja elämäntilanteesta riippumatta. (KIDS FRIENDLY)

SAA MITÄ HALUAT (FIN) – Coaching

Haluatko uskaltaa ja onnistua toteuttamaan isoja tavoitteita, unelmia tai muutoksia elämässäsi? Tässä työpajassa käytämme Saa mitä haluat -menetelmää sinun ison unelman tai muutoksen käynnistämiseen ja toteuttamiseen. Työpaja perustuu suosittuun samannimiseen kirjasarjaan ja vuonna 2009 perustettuun valmennukseen. Tätä menetelmää ovat käyttäneet tuhannet suomalaiset omannäköisen elämän luomiseen. (KIDS FRIENDLY)

SAA MITÄ HALUAT – TEINIEN OMA VALMENNUS (FIN) – Coaching

Tämä työpaja on tarkoitettu teini-ikäisille nuorille. Opit yksinkertaisen Saa mitä haluat -menetelmän, joka auttaa sinua toteuttamaan mitä tahansa muutoksia tai tavoitteita elämässäsi. Opit myös, miten voit parantaa suhdetta itseesi ja olla itsevarmempi ja rohkeampi. Työpaja perustuu suosittuun kirjaan ”Saa mitä haluat: Nuoren kirja – Kasva keneksi haluat”. Luvassa inspiroiva ja hauska työpaja! (KIDS FRIENDLY)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image