Image
JAANDRÉE BORELIUS

www.alivetantra.com
www.facebook.com/wholesoulguidance
www.instagram.com/wholesoma.aliveyoga

On opettanut tantraa, tietoista seksuaalisuutta ja shamanismia 5 vuoden ajan ympäri maailmaa. Jandrée on opettanut joogaa, meditaatioita ja hengitystyötä 9-12 vuotta. Hän on opiskellut Amsterdamissa, Berliinissä, Ruotsissa, Koh Phanganilla ja verkossa viimeiset 10 vuotta.

SPIRITUAL PILLARS OF BDSM (ENG) – Tantra & Conscious Sexuality (K18)

Kaipaatko ymmärtää eron alistumisen ja hallitsemisen välillä, miten vetovoima ja polariteetit toimivat ja miksi päätämme toimia niin kuin toimimme? Tule mukaan voimakkaaseen, henkisesti laajentavaan & leikkisään työpajaan, jossa haastat mukavuusalueesi, kunnioitat rajojasi & sukellat syvemmälle ruumiilliseen ymmärrykseen Eroksesta & energiasta. (NUDITY K18)

HEART PUJA – Tantric deep Dating (K18) (ENG)

Kaipaatko kohdata itsesi ja muut aidosti? Tule mukaan harjoittelemaan yhteyttä aidoissa sydämellisissä kohtaamisissa, joissa läsnäolo on etusijalla ja se, mikä syntyy välitilassa, luo taikaa! Menemme syvälle nopeuden sijaan, jossa leikkisyys, uteliaisuus ja avoimuus ohjaavat meitä yhteyteen. Mitä tapahtuu, kun päästämme irti arkisista asuistamme ja annamme nähdä itsemme pinnan takaa, kun hidastamme vauhtia ja kutsumme itsemme aidosti nähdyksi, kuulluksi ja tunnetuksi. Tämä on pohjimmiltaan tantrisia tapaamisia, kun yhdistymme ihmisyyden ja jumalallisuuden kautta. (STRONG, KIDS FRIENDLY)

RECLAIMING YOUR INNER CHILD (ENG) – Tantra & Conscious Sexuality (K18)

Me kaikki kannamme erilaisia tunnettuja tai tuntemattomia haavoja, traumoja ja varhaisen ehdollistumisen aiheuttamia tapoja suhtautua toisiimme. Tule mukaan tapaamaan itseäsi, näkemään itsesi, kuulemaan itsesi ja pitämään itseäsi ehdottomassa rakkaudessa. Palauta itsesi, sisäinen viisautesi, itse rakkautesi, vahvuutesi ja 6 haavoittuvaisuutta, jotta voit alkaa elää enemmän: HERÄLLÄ, TIETOISENA, LINJASSA & ELOSSA! (STRONG)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image