Image
JATSAN DORJE

www.merkabacenter.fi
www.facebook.com/merkabakeskus
www.instagram.com/jatsandorje

Jatsan Dorje on mystikko, perinnehoitaja sekä jooga- ja hengitysvalmentaja. Hän on koulutettu kalevalainen jäsenkorjaaja ja tiibetiläisen lääketieteen harjoittaja sekä tiibetiläisen ja intialaisen joogan opettaja sekä Merkaba Center hyvinvointikeskuksen perustaja. Voimakkaat tekniikat ja myötätuntoinen ohjaus vie sinut korkealle, pitäen jalat tiukasti maanpinnalla ja hymyn huulilla.

TIBETAN YOGA BASICS (FIN/ENG) – Yoga

Tällä tunnilla harjoittelemme salaisen tiibetiläisen “Bumbachen” hengityksenpidätys -harjoituksen, joka on perustana tiibetin kehollisissa joogaharjoitteissa. Lisäksi teemme tiibetiläisen joogan rutiinin keskittyen sisäisen tulen aktivointiin ja hyvän olon hormonien vapauttamiseen festari tunnelman kohottamiseksi. Tule kohottamaan itsesi korkealle ja kokemaan tiibetiläisen joogan päräyttävä voima! (STRONG, YOGA MAT)

AWAKENING BREATHWORK (ENG) – Ceremony & Performance

Tervetuloa shamanistiseen hengitystyöpajaan, joka vie sinut kosmisen viisauden äärelle. Lähde matkalle joka on suunniteltu johdattamaan sinut transsiin ja päivittäisen tajunnan ulkopuolelle. Workshop on voimakas ja sisältää tehokkaita shamanistisia hengitystekniikoita, intensiivistä musiikkia, äänimaljoja, shakereitä ja mantroja, luoden aidon modernin shamanistisen hengitysrituaalin. (STRONG, YOGA MAT)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image