Image
JUTTA NIALA

www.juttaniala.fi
www.facebook.com/Sieluolemus
www.instagram.com/juttaniala

Jutta on maanläheinen mystikko, JoogaPioneeri, kanava, henkinen alkemisti ja mentori. Jutta ohjaa luoviin pintaa syvemmälle sukeltaviin hetkiin henkisyyden parissa. Human Design Generaattorina hän aukaisee ohjauksessaan syvät juuret maahan ja nostattaa energiat korkeuksiin. Jutan kutsumus 30 vuoden kokemuksella on sydäntietoisuudessa inspiroida kanssakulkijoita oivaltamaan sisäinen potentiaalinsa.

KUNINGATAR KOODI (WOMEN) (FIN) – Other Inspirations

Oman elämänsä kuningattarilla on vahvat juuret, kirkas kruunu ja kaunis sydän. Toteutamme piirityöskentelyä hengityksen, somaattisen liikkeen, sielutanssin, äänen ja luovan meditaation parissa. Kanavoidussa kokonaisuudessa on tasapainoisesti maanläheisyyttä ja mystiikkaa. Se aktivoi sisäisen potentiaalisi naiseuden alkuvoiman, energisoi kehotemppeliäsi ja vapauttaa kuningattaren sinussa. Mukana hyvä olla meditaatioalusta/tyyny tms. jolla voi istua, ei tarvitse olla joogamatto. (NOT for beginners)

POHJOLAN OM – JUUREVAA JOOGATAIKAA (FIN) – Yoga

Pohjolan joogaheimo, are you ready to rock your hearts? Pohjoisen yhteisöllisyyttä sytyttävä ja sydäntä avaava harjoitus syntyy vahvoista juurista ikiaikaiseen maaperäämme, kehoa monipuolisesti aktivoivista asanoista, hoitavasta hengityksestä, inspiroivasta meditaatiosta ja luonnon elementtien viisaudesta. Suomenkieliset voimamantrat synnyttävät Pohjolan oman joogataian! (YOGA MAT)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image