Image
LANI ROCILLO

www.soundbeing.co.uk
www.facebook.com/soundbeings
www.instagram.com/lanirocillo

Lani Rocillolla on yli 10 vuoden kollektiivinen kokemus syvien ja transformoivien tilojen fasilitoinnista kasvilääkkeiden, harmonisoidun äänikylvyn, hengitystyön, äänialkemian, kundaliinijoogan ja yhteisön piirien avulla. Hän tukee herättämään itsevoimaistumista ja luonnollista kykyämme parantaa itseämme, toteuttaa tasapainoista terveyttä, myötätuntoista tarkoitusta ja kohonnutta luovaa potentiaalia.

VOICE ALCHEMY & SONG CIRCLE (ENG) – Sound & Voice

Liity seuraamme turvalliseen yhteisluovaan tilaan, jossa herätämme intuitiivisen äänemme viisauden. Aktivoimme äänemme voiman itsemme parantamiseen ja positiiviseen transformaatioon. Käyttämällä raakaa ja autenttista ääntämme vapautamme syvältä olemuksestamme ehdollistumisen kerroksia, jotka ovat vapauden, suvereniteetin ja luovan ilmaisun tiellä.
(STRONG, YOGA MAT)

KUNDALINI YOGA AND HARMONISING SOUND (ENG) – Yoga

Liity meihin aktivoidaksesi itsesi parantumisen ja transformaation tilan, tuodaksesi virtaa elämänvoimaenergiallesi, virittäytyäksesi sielusi näkemykseen ja ohjaukseen sekä harmonisoidaksesi ja optimoidaksesi pyhän kehosi. Joogaharjoitusta tuetaan syvällä harmonisoivalla uppoutumisella elävään musiikkiin, joka koostuu afrikkalaisesta harpusta, gongista, kristallimaljoista, shamaanirummusta ja maadoittavista perkussioista. (YOGA MAT, KIDS FRIENDLY)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image