Image
LAURA VALKEAPÄÄ

www.lauravalkeapaa.com
www.instagram.com/lauravalkea
www.facebook.com/lavalkea
www.tiktok.com/@lauravalkea?is_from_webapp=1&sender_device=pc

Laura Valkeapää on vapausvalmentaja, seksuaalineuvoja ja sosionomi. Lauran intohimo on auttaa asiakkaitaan vapautumaan rajoittavista uskomuksista, epävarmuuksista ja peloista, jotta he voivat tehdä päätöksiä ytimestään käsin. Lauralla on vuosien kokemus nuoriso- sekä perhetyöstä niin nuoriso-ohjaajana, koulusosionomina, lastentarhanopettajana, ennaltaehkäisevän perhetyön ohjaajana sekä koulukuraattorina. Lasten, nuorten ja vanhempien asiat ovat Lauralle edelleen sydämen asioita.

MINÄ VANHEMMUUDEN ROOLIN TAKANA I & II (FIN)

Vanhemmille suunnatuissa MINÄ VANHEMMUUDEN ROOLIN TAKANA I & II-työpajoissa otetaan askel etäämmälle ja lähdetään tarkastelemaan syvemmin omaa todellista itseä roolin takana. Millainen olin ennen vanhemmuutta? Mistä nautin, innostuin ja sytyin? Koska olen viimeksi huomioinut omat tarpeeni ja haluni? Millaista sisäistä vuoropuhelua käy todellinen MINÄ ja äiti/isä-MINÄ ja kuinka pidän huolen siitä, etten hukkaa itseäni rooliin, vaan toimin vanhempanakin autenttisesta itsestäni käsin?

OIKEUS OLLA MINÄ (NUORET) (FIN)

Nuorten OIKEUS OLLA MINÄ -työpajassa pureudutaan ulkoa tuleviin paineisiin ja niiden aiheuttamiin rajoittaviin uskomuksiin, joille sitten haistatellaan pitkät. Työpajan aikana tunnistetaan omia vahvuuksia ja lähdetään ammentamaan niistä voimaa. Työpaja on rento, keskusteleva ja yhteentuova.

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image