Natural High Camping

Natural HIGH Camping -alue luodaan sellaiseksi, että sinä viihtyisit ja saat tarvittavan levon ohjelmantäyteisten päivien jälkeen! Tee olosi kotoisaksi, kokoa ystäväsi yhteen, rakenna ihanat oltavat! Toivomme, että telttailualueella kunnioitetaan jokaisen rauhaa ja erityisesti unta 🥰✨ Muista lämpimät varusteet! Leirintäalue on osa festivaali-aluetta ja äänet saattavat kantautua myös teltoille asti, joten korvatuplat mukaan!

Leirintäalue on savuton, niin kuin koko festivaalialue. Sauhuttelijoille on varattu oma pieni paikka alueen läheisyydestä. Leirintäalue on festivaalien tapaan täysin päihteetön ja lihaton. Kiitos kunnioittamisesta ja ajatuksen rakastamisesta.

Peace Camp, Love Camp & Earth Camp

Majoitu mukavasti telttailualueella uusien ja vanhojen ystävien kanssa! Haluamme toivottaa Natural High -telttailijat tervetulleiksi kolmeen eri leiripaikkaan. Alueet ovat lyhyiksi leikatut niityt, metsän tai puuston ympäröimänä.

Love Camp on festivaalialueen vieressä, Peace Camp on n. 200 metrin päässä alueesta ja Earth Camp on pääparkkipaikan päädyssä. Telttailualueet ovat savuttomia, päihteettömiä, lihattomia ja autottomia. Alueilla on käymälät ja vesipiste lähellä.

Peseytyminen tapahtuu festivaalialueen suihkuissa sekä voit pulahtaa festivaali saunan vieressä olevassa lammessa. Secret Beachin rantasauna järven rannalla antaa autenttisen pesukokemuksen kantovesijärjestelmineen ja padassa lämpenee lämmin vesi. Matkaa saunalle on n. 1,3 km. Myös rantasaunalle tarvitset saunarannekkeen.

Lunastamalla saunarannekkeen 15€, voit käyttää Secred Beach rantasaunaa ja festivaalialueella, Narvilinnan läheisyydessä olevaa festivaalisaunaa suihkuineen. HUOM! Kaikki sauna-alueet ovat vain rannekkeen lunastaneille.

Matkailuautojen ja-vaunujen paikka on erillisessä Caravan parkissa.
Jos haluat teltan mahdollisimman lähelle autoa, sinun pitää ajaa auto erikseen parkkipaikalle ja viedä teltta erikseen teltta-alueelle (paloturvallisuus määräyksistä johtuen). Pysäköintiä lähin teltta-alue on Earth Camp leirintä.

Huomatkaa ettei avotulta saa tehdä. Avotuli löytyy vain tiipiistä ja tulipaikalta, sitä huolehtii oma tulitiimi.

TELTTOJEN TURVAVÄLI! Lisäksi olkaa huolellisia, että telttojen väliin jää 4m. Se lasketaan uloimmasta pystyseinästä ja jätäthän pelastustien vapaaksi.

Leirintämaksu teltta-alueella kuuluu lipun hintaan.

Caravan Park-alueen parkkimaksu on ennakkoon 15 €, ovelta 17€. Sinne ajetaan kaikki isot autot mm. asuntoautot ja asuntovaunut. Sähköpaikka on 60€/paikka. Liput myydään ennakkoon. Caravan Parkissa on tilaa ja niitä myydään vielä myös ovelta. Vie autosi suoraan parkkiin, ja tule sitten lunastamaan paikka rannekkeen vaihdon yhteydessä Infokeitaalla.

HUOM! Päivälipulla ei voi jäädä leiriytymään. Leirintäalue on festivaalialuetta, jonne tarvitaan lippu.

Lähialueen majoitusvaihtoehdot

Mikäli haluat majoittua sisätiloissa ks. kartta, johon olemme keränneet lähialueen majoitusmahdollisuuksia. Linkeistä löydät myös yhteystiedot.

Tule ja tee olosi kotoisaksi!