Natural High Camping

Natural HIGH Camping -alue luodaan sellaiseksi, että sinä viihtyisit, ja voisit rentoutua ja saada tarvittavan levon ilon ja ohjelmantäyteisten päivien jälkeen! Leirintäalue on osa festivaalialuetta, mutta omassa rauhassa. Tee olosi kotoisaksi, kokoa ystäväsi yhteen, rakenna ihanat oltavat!

Leirintäalue on savuton, niin kuin koko festivaalialue. Sauhuttelijoille on varattu oma pieni paikka alueen läheisyydestä. Leirintäalue on festivaalien tapaan täysin päihteetön ja lihaton. Kiitos kunnioittamisesta ja ajatuksen rakastamisesta.

Peace Camp, Love Camp & Earth Camp

Majoitu mukavasti telttailualueella uusien ja vanhojen ystävien kanssa! Haluamme toivottaa Natural High -telttailijat tervetulleiksi kolmeen eri leiripaikkaan. Alueet ovat lyhyiksi leikatut niityt, metsän tai puuston ympäröimänä.

Love Camp on festivaalialueen vieressä, Peace Camp on n. 200 metrin päässä alueesta. Telttailualueet ovat savuttomia, päihteettömiä ja autottomia. Alueilla on käymälät ja vesipiste on lähellä.

Peseytyminen tapahtuu festivaalialueelta löytyvässä lammessa tai Secret Beachin rantasaunassa järven rannalla, jonne matkaa on n. 1,3 km. Myös rantasaunalle tarvitset saunarannekkeen.

Lunastamalla saunarannekkeen 15€, voit käyttää Secred Beach rantasaunaa ja festivaalialueella, Narvilinnan läheisyydessä olevaa lampisaunaa suihkuineen ja vesivessoineen. HUOM! Kaikki sauna-alueet ovat vain rannekkeen lunastaneille.

Matkailuautot sekä telttailu auton välittömässä läheisyydessä: Matkailuautojen paikka on pysäköintialueen takaosassa. Jos haluat teltan auton, sinun pitää ajaa auto erikseen parkkipaikalle ja viedä teltta erikseen teltta-alueelle (paloturvallisuus määräyksistä johtuen). Pysäköintiä lähin teltta-alue on Earth Camp leirintä.

Huomatkaa ettei avotulta saa tehdä kuin alueilla, jotka on siihen erikseen näytetty. Lisäksi olkaa huolellisia, ettei telttanne ole lakipisteistä laskettuna 4m lähempänä toisiaan, ettei telttailualue ole liian täynnä ja vahinkoaltis.

Leirintämaksu teltta-alueella kuuluu lipun hintaan.

Vuonna 2020: Caravan Park -alueen parkkimaksu on 15 €/auto, jonne ajetaan kaikki isot autot mm. asuntoautot, pakettiautot ja asuntovaunut. Sähköpaikka on 60€/paikka, joka varataan lähettämällä sähköpostia info@naturalhighfestival.fi.

HUOM! Päivälipulla ei voi jäädä leiriytymään. Leirintäalue on festivaalialuetta, jonne tarvitaan lippu.

Lähialueen majoitusvaihtoehdot

Mikäli haluat majoittua sisätiloissa ks. kartta, johon olemme keränneet lähialueen majoitusmahdollisuuksia. Linkeistä löydät myös yhteystiedot.

Tule ja tee olosi kotoisaksi!