Image
Natural High Camping


PEACE CAMP, LOVE CAMP & EAGLE CAMP

Majoitu mukavasti telttailualueella uusien ja vanhojen ystävien kanssa! Haluamme toivottaa Natural High -telttailijat tervetulleiksi kolmeen eri leiripaikkaan. Alueet ovat lyhyiksi leikatut niityt, metsän tai puuston ympäröimänä. Love Camp on festivaalialueen vieressä, Peace Camp on n. 200 metrin päässä alueesta ja Eagle Camp on infosta 350m lammen reunusta kohti metsää, seuraa ohjeita. Telttailualueet ovat savuttomia, päihteettömiä, lihattomia ja autottomia. Alueilla on käymälät ja vesipiste lähellä.

Natural HIGH Camping -alue luodaan sellaiseksi, että sinä viihtyisit ja saat tarvittavan levon ohjelmantäyteisten päivien jälkeen! Tee olosi kotoisaksi, kokoa ystäväsi yhteen, rakenna ihanat oltavat! Toivomme, että telttailualueella kunnioitetaan jokaisen rauhaa ja erityisesti unta 🥰✨ Muista lämpimät varusteet!


LEIRIYTYMINEN TELTTA-ALUEELLA KUULUU LIPUN HINTAAN

Leirintäalue on osa festivaalialuetta ja äänet saattavat kantautua myös teltoille asti, joten korvatuplat mukaan. Korvatulppia voit ostaa myös Natural High shopista. Leirintäalue on savuton, niin kuin koko festivaalialue. Sauhuttelijoille on varattu oma pieni paikka alueen läheisyydestä. Leirintäalue on festivaalien tapaan täysin päihteetön ja lihaton. Kiitos kunnioittamisesta ja ajatuksen rakastamisesta. Huomatkaa, että avotulta ei saa tehdä. Avotuli löytyy vain tiipiistä ja tulipaikalta, ja niistä huolehtii oma tulitiimi.

HUOM! Päivälipulla ei voi jäädä leiriytymään/majoittumaan. Leirintäalue, kuten muutkin majoitus- ja parkkialueet ovat festivaalialuetta, jonne tarvitaan sen päivän festivaalilippu, jolloin olet alueella.


SAUNA JA CARAVAN PARK

Lunastamalla saunarannekkeen ennakkoon tai Infopisteeltä voit käyttää Secret Beach rantasaunaa ja festivaalialueella, Narvilinnan läheisyydessä olevaa festivaalisaunaa suihkuineen. HUOM! Kaikki sauna-alueet ovat vain saunarannekkeen lunastaneille. Ota oma pefletti! Huomioi saunavuorot!

Matkailuautojen ja-vaunujen paikka on erillisessä Caravan parkissa. Autoja ei valitettavasti voi viedä tai parkkeerata telttailualueelle (paloturvallisuusmääräyksistä johtuen). Huomioithan siis, että sinun tulee parkkeerata auto parkkipaikalle ja kantaa tavarasi telttailualueelle. Huomioithan myös, että festivaali- ja leirintäalueiden ohi kulkeva hiekkatie on yleinen tie, johon ei saa pysäköidä tien varteen turvallisuuden vuoksi.

camping at natural high healing festival in finland

Image
2024

Kellotelttakylä

Majoitusvaihtoehtona vuoden 2024 festareilta löytyy ihana KELLOTELTTAKYLÄ by @telttaillen! Värikkäiden ja tilavien Sirkustelttojen sekä kauniisti sisustettujen suurten Luksustelttojen tähdittämä unelma-alue on nimeltään Bell Tent Village. Alue sijaitsee uudella teltta-alueella 650m infosta rantasaunan suuntaan. Alue tarjoaa huolettoman majoitusvaihtoehdon tilaa, helppoutta ja luksusta kaipaaville! Alueen läheisyydestä löytyvät myös bajamajat ja vesipiste telttakyläläisille.

Majoittuessasi sinulla tulee olla sen päivän festivaalilippu, jolloin olet alueella. Majoitus-, leirintä- ja parkkialueet kuuluvat festivaalialueeseen, johon tarvitset festivaalilipun.

Teltat luovutetaan ostajille festivaalin avajaispäivänä torstaina 4.7.2024 klo 12.00 lähtien, aina infon aukioloon saakka. Teltta tulee luovuttaa takaisin sunnuntaina 7.7.2024 klo 18.00 mennessä. Telttavaraus on sitova, mutta telttavarauksen voi siirtää toiselle henkilölle. Majoitusteltat ostettavissa Ticketmasterista 1.12.2023 alkaen.


LUKSUSTELTAT

Luksusteltat ovat vaaleita, 3 m keskikorkeudelta ja 5 m halkaisijaltaan olevia kellotelttoja, jotka on sisustettu kauniisti! Luksusteltoista löydät sängyt petivaatteineen, pienet pöydät ja tuolit sekä naulakot, matot ja koristeviirit. Vuoteina toimivat korotetut sängyt, joissa on 7 cm paksut patjat (ei ilmapatjat). Luksusteltta on 2 hengelle, johon voit ostaa max 2 lisävuodetta, hintaan 100€/kpl, maximi määrä vuoteita on 4 kpl. Luksustelttojen telttakangas on vedenpitävää oxford polyesteria ja pohja vedenpitävää muovia, joka kiinni telttakankaassa. Teltan ovissa ja ikkunoissa on hyttysverkot. Sisustuksen värimaailma ja tyyli vaihtelee hieman, mutta jokaisessa teltassa on ihana ja kotoisa tunnelma!

Luksusteltat sisältää:
-Sängyt 2 hengelle (Lisäsängyt 100€/kpl)
-7cm patjat
-Petivaatteet, tyynyt ja peitot (Huom Ota mukaan omat pyyhkeet)
-Pienet pöydät ja tuolit
-Naulakon
-Matot ja koristeviirit
-Tarvikekorin, jossa pyykkinaru, käsipeili, nenäliinoja sekä mikrokuitupyyhe
-Numerokoodilukon

HINTA 2024:
2 hengelle 444€
-Lisävuoteet 100€ /kpl
-Voit ostaa maximissaan 2 lisävuodetta luxustelttaan (yhteensä neljä sänkyä).
(Huom! HINNAT KOKO FESTIVAALIN AJAKSI 4.-7.7.2024, hintoihin lisätään Ticketmasterin palvelu- ja tilausmaksut)

Mikäli ostat lisävuoteita, ilmoitathan varausvaiheessa lisätieto-kohtaan, mille telttavaraukselle (varaajan nimi) sänky kohdistetaan.

SIRKUSTELTAT

Sirkusteltat ovat värikkäitä 3m keskikorkeudelta ja 5m halkaisijaltaan olevia kellotelttoja, joihin mahtuu isompikin porukka omilla patjoilla tai retkisängyillä! Sirkusteltan voi vuokrata joko tyhjänä, jolloin teltan lattialla nukkumaan mahtuu enimmillään 10 henkilöä, tai maksimissaan voit tilata 5:llä retkisängyllä. Huomaathan, että retkisängyt eivät sisällä patjaa (ei välttämättä sitä kaipaa) eikä petivaatteita, mukaan on siis hyvä varata oma retkipatja, makuupussi/peitto ja tyyny! Sirkusteltan telttakangas on vedenpitävää oxford polyesteria ja pohja on myös vedenpitävää muovia. Teltan ovissa ja ikkunoissa on hyttysverkot.

Sirkusteltat sisältää:
-Numerokoodilla toimiva lukko - jolla suljetaan teltan vetoketjut.
-Pyykkinarun, mikrokuituliinan ja kuramaton.
-Retkisängyt tilauksen mukaan

HINTA 2024:
Teltta Ilman retkisänkyjä (Max 10 henkeä) 299€
Teltta + 2 retkisänkyä 349€
Teltta + 3 Retkisänkyä 379€
Teltta + 4 Retkisänkyä 399€
Teltta + 5 Retkisänkyä 429€
(Huom! HINNAT KOKO FESTIVAALIN AJAKSI 4.-7.7.2024, hintoihin lisätään Ticketmasterin palvelu- ja tilausmaksut)


Image
Uniboxit

2024


Suosittu, helppo ja kätevä festarimajoitus! Etkö ole teltassa nukkumisen fani tai toivoisit vain helpompaa festivaalikokemusta? Vastaus on uniboxi! Uniboxin koko on 1,8 m x 2,4 m. Uniboxit ovat huollettu kesälle 2024 ja sijaitsevat festivaalialueella, lähellä kaikkea.

Majoittuessasi sinulla tulee olla sen päivän festivaalilippu, jolloin olet alueella. Majoitus-, leirintä- ja parkkialueet kuuluvat festivaalialueeseen, johon tarvitset festivaalilipun.

Uniboxit luovutetaan ostajille festivaalin avajaispäivänä torstaina 4.7.2024 klo 12.00 lähtien, aina infon aukioloon saakka. Uniboxi tulee luovuttaa takaisin sunnuntaina 7.7.2024 klo 18.00 mennessä. Varaus on sitova, mutta varauksen voi siirtää toiselle henkilölle. Osta Uniboxi itsellesi Ticketmasterista 1.12.2023 alkaen.


 • Placeholder
 • Placeholder
UNIBOXI KAHDELLE

HINTA 2024:
390€ / 2 hlö / 3 yötä
(Huom! HINNAT KOKO FESTIVAALIN AJAKSI 4.-7.7.2024, hintoihin lisätään Ticketmasterin palvelu- ja tilausmaksut)

Uniboxi sisältää:
-Kaksi erillistä vuodetta
-Kaksi erillistä patjaa
-Hyllyn
-Lukollisen oven
-Minijääkaapin
-Valon
-Pistokkeen laitteittesi lataamiseen

HUOM! Uniboxiin EI SISÄLLY lämmitystä, vuodevaatteita, peitteitä, eikä tyynyjä. Ota omat mukaasi! Lisähuopia voit ostaa Natural High Healing kaupasta.
HUOM! Uniboxissa ei saa käyttää laturin lisäksi muita kovan sähkönkulutuksen omaavia sähkölaitteita esim. blenderiä tai kahvinkeitintä.

  Image
  CARAVAN PARK (SÄHKÖTÖN)

  Hinta 2024:
  44€ 
  Caravan parkkiin pysäköidään matkailuautot sekä asuntovaunut. Tarvitset sinne CARAVAN PARK -pysäköintiluvan, joka tulee laittaa auton tuulilasiin. Tämä on sähkötön paikka. Huom! sähköpaikat pitää ostaa erikseen. Alueella ei voi majoittua ilman festivaalilippua. Majoitus-, leirintä- ja parkkialueet kuuluvat festivaalialueeseen, johon tarvitset festivaalilipun.

  CARAVAN PARK (SÄHKÖPAIKKA)

  Hinta 2024:
  88€ 
  Caravan parkista löytyy erikseen sähköllisten Caravanien alue. Tarvitseeko asuntoautosi tai asuntovaunusi sähköä? Osta sähköpaikka ennakkoon! Sähköpaikkoja vain rajoitetusti ja ne ovat suosittuja, joten osta paikkasi ajoissa! Alueella ei voi majoittua ilman festivaalilippua. Majoitus-, leirintä- ja parkkialueet kuuluvat festivaalialueeseen, johon tarvitset festivaalilipun.

  Caravan-luvat ostettavissa Ticketmasterista 1.12.2023 alkaen. (Huom! HINNAT KOKO FESTIVAALIN AJAKSI 4.-7.7.2024, hintoihin lisätään Ticketmasterin palvelu- ja tilausmaksut)


  Lähialueen majoitusvaihtoehdot

  Mikäli haluat majoittua sisätiloissa ks. kartta, johon olemme keränneet lähialueen majoitusmahdollisuuksia. Linkeistä löydät myös yhteystiedot.

  Tule ja tee olosi kotoisaksi!