Image
Natural High Camping


PEACE CAMP, LOVE CAMP & EAGLE CAMP

Majoitu mukavasti telttailualueella uusien ja vanhojen ystävien kanssa! Haluamme toivottaa Natural High -telttailijat tervetulleiksi kolmeen eri leiripaikkaan. Alueet ovat lyhyiksi leikatut niityt, metsän tai puuston ympäröimänä. Love Camp on festivaalialueen vieressä, Peace Camp on n. 200 metrin päässä alueesta ja Eagle Camp on infosta 650m rantasaunan suuntaan, seuraa ohjeita. Telttailualueet ovat savuttomia, päihteettömiä, lihattomia ja autottomia. Alueilla on käymälät ja vesipiste lähellä.

Natural HIGH Camping -alue luodaan sellaiseksi, että sinä viihtyisit ja saat tarvittavan levon ohjelmantäyteisten päivien jälkeen! Tee olosi kotoisaksi, kokoa ystäväsi yhteen, rakenna ihanat oltavat! Toivomme, että telttailualueella kunnioitetaan jokaisen rauhaa ja erityisesti unta 🥰✨ Muista lämpimät varusteet!


LEIRIYTYMINEN TELTTA-ALUEELLA KUULUU LIPUN HINTAAN

Leirintäalue on osa festivaalialuetta ja äänet saattavat kantautua myös teltoille asti, joten korvatuplat mukaan! Leirintäalue on savuton, niin kuin koko festivaalialue. Sauhuttelijoille on varattu oma pieni paikka alueen läheisyydestä. Leirintäalue on festivaalien tapaan täysin päihteetön ja lihaton. Kiitos kunnioittamisesta ja ajatuksen rakastamisesta.

Huomatkaa, että avotulta ei saa tehdä. Avotuli löytyy vain tiipiistä ja tulipaikalta, ja niistä huolehtii oma tulitiimi.


SAUNA JA CARAVAN PARK

Lunastamalla saunarannekkeen 17 € (ennakkoon 15€), voit käyttää Secret Beach rantasaunaa ja festivaalialueella, Narvilinnan läheisyydessä olevaa festivaalisaunaa suihkuineen. HUOM! Kaikki sauna-alueet ovat vain rannekkeen lunastaneille.

Matkailuautojen ja-vaunujen paikka on erillisessä Caravan parkissa. Jos haluat teltan mahdollisimman lähelle autoa, sinun pitää ajaa auto erikseen parkkipaikalle ja viedä teltta erikseen teltta-alueelle (paloturvallisuusmääräyksistä johtuen).

HUOM! Päivälipulla ei voi jäädä leiriytymään. Leirintäalue on festivaalialuetta, jonne tarvitaan lippu.

camping at natural high healing festival in finland

Image

UUTUUS


Kellotelttakylä

Majoitusvaihtoehtona vuoden 2023 festareilta löytyy ihana KELLOTELTTAKYLÄ by @telttaillen! Värikkäiden ja tilavien Sirkustelttojen sekä kauniisti sisustettujen suurten Luksustelttojen tähdittämä unelma-alue on nimeltään Bell Tent Village. Omassa rauhassaan ja silti festivaalin ydinalueen läheisyydessä, toisen majoitusalueen laitamalla metsän reunassa sijaitseva alue tarjoaa huolettoman majoitusvaihtoehdon tilaa, helppoutta ja luksusta kaipaaville! Alueen läheisyydestä löytyvät myös bajamajat ja vesipiste telttakyläläisille.

LUKSUSTELTAT

Luksusteltat ovat vaaleita, 3 m keskikorkeudelta ja 5 m halkaisijaltaan olevia kellotelttoja, jotka on sisustettu kauniisti! Luksusteltoista löydät sängyt petivaatteineen, pienet pöydät ja tuolit sekä naulakot, matot ja koristeviirit. Vuoteina toimivat korotetut sängyt, joissa on 7 cm paksut patjat (ei ilmapatjat). Luksusteltan voi vuokrata 2-4 henkilölle. Luksustelttojen telttakangas on vedenpitävää oxford polyesteria ja pohja vedenpitävää muovia. Teltan ovissa ja ikkunoissa on hyttysverkot. Sisustuksen värimaailma ja tyyli vaihtelee hieman, mutta jokaisessa teltassa on ihana ja kotoisa tunnelma!

Luksusteltat sisältää

 • Sängyt (määrä tilauksen mukaan)
 • 7cm patjat
 • Petivaatteet, tyynyt ja peitot
 • Pienet pöydät ja tuolit
 • Naulakon
 • Matot ja koristeviirit
 • Numerokoodilukon

HINTA
2 hlö - 399€

3 hlö - 499€
4 hlö - 599€

(huom! HINNAT KOKO FESTIVAALIN AJAKSI 6.-9.7.2023, hinnat sisältävät LiveTo palvelumaksun)

SIRKUSTELTAT

Sirkusteltat ovat värikkäitä 3m keskikorkeudelta ja 5m halkaisijaltaan olevia kellotelttoja, joihin mahtuu isompikin porukka omilla patjoilla tai retkisängyillä! Sirkusteltan voi vuokrata joko tyhjänä, jolloin teltan lattialla nukkumaan mahtuu enimmillään 10 henkilöä, tai 2-5 retkisängyllä varusteltuna. Huomaathan että retkisängyt eivät sisällä patjaa tai petivaatteita, mukaan on siis hyvä varata oma retkipatja, makuupussi ja tyyny! Sirkusteltan telttakangas on vedenpitävää oxford polyesteria ja pohja on myös vedenpitävää muovia. Teltan ovissa ja ikkunoissa on hyttysverkot.

Kaikissa teltoissa on oma numerokoodilla toimiva lukko, jolla suljetaan teltan vetoketjut. Lukon ja majoitusohjeet saat saapuessasi festivaalialueelle. Eagle Camp alueelle johtaa selkeästi ohjattu reitti ja se sijaitsee 650 m päässä festivaali infosta. Nautinnollista telttailua!

HINTA
Teltta Ilman retkisänkyjä (Max 10 henkeä) 255€
Teltta + 2 retkisänkyä 295€
Teltta + 3 Retkisänkyä 315€
Teltta + 4 Retkisänkyä 335€
Teltta + 5 Retkisänkyä 355€

(huom! HINNAT KOKO FESTIVAALIN AJAKSI 6.-9.7.2023, hinnat sisältävät LiveTo palvelumaksun)


Image
Uniboxit

SOLD OUT!!


Etkö ole teltassa nukkumisen fani tai toivoisit vain helpompaa festivaalikokemusta? Huomioi, ettei Uniboxissa ole vuodevaatteita, peitteitä, tyynyjä tai lämmitystä. Otathan lämpimät vaatteet mukaan. Lisähuopia voit ostaa Natural High Healing kaupasta.

 • Placeholder
 • Placeholder
UNIBOXI KAHDELLE (SOLD OUT)

330€ / 2 hlö / 3 yötä

 • Kaksi erillistä vuodetta ja patjat
 • Hyllyn
 • Lukollisen oven
 • Minijääkaapin
 • Valon
 • Pistokkeen laitteittesi lataamiseen
 • Uniboxin koko on 1,8 m x 2,4 m
  Image
  CARAVAN PARK

  Hinta 25€ 

  Caravan parkkiin pysäköidään matkailuautot sekä asuntovaunut. Tarvitset sinne erillisen pysäköintiluvan, joka tulee ikkunaan. Huom! sähköpaikat pitää ostaa erikseen.

  CARAVAN PARK-SÄHKÖPAIKKA

  Hinta 70€ 

  Tarvitseeko asuntoautosi tai asuntovaunusi sähköä? Osta sähköpaikka ennakkoon! 


  Lähialueen majoitusvaihtoehdot

  Mikäli haluat majoittua sisätiloissa ks. kartta, johon olemme keränneet lähialueen majoitusmahdollisuuksia. Linkeistä löydät myös yhteystiedot.

  Tule ja tee olosi kotoisaksi!