Image
MARI ANTTONEN

www.tarinamajakka.fi
www.facebook.com/profile.php?id=61556435455769
www.instagram.com/tarinamajakka

Mari on kirjallisuusterapiaohjaaja, taidepedagogi, puheilmaisun -ja äänenkäytön opettaja, tarinankertoja ja voimavarakeskeinen lyhyt terapeutti. Hän toimii rakkaudella sanojen ja tarinoiden hoitavan ja kasvattavan voiman parissa. 20 vuoden ajan hän on työskennellyt ilmaisun ja inhimillisen kasvun parissa kokonaisvaltaisesti niin fyysisen (keho), mielen (ajattelu) kuin sielullisen (luovuus) kanssa.

HOITAVAT SANAT – SANOJEN SYLI (FIN) – Other Inspirations

Sydämellisesti tervetuloa runorentoutukseen lepäämään sanojen hoitavaan syliin äänen ja mielikuvien kannattelemaksi. Lopuksi pääset kurkistamaan mielen maisemaasi reflektoivan kirjoittamisen kautta. Tässä hetkessä on lupa pysähtyä, levätä ja hengähtää. Keho ja mieli saavat nauttia tilan ja sanojen tuomasta rauhasta ja hermosto voi rentoutua. Tuo mukanasi kirjoitusvälineet ja alusta jolla maata. (YOGA MAT)

ELEMENTIT PUHEÄÄNESSÄ (FIN) – Sound & Voice

Lausuntatyöpajassa ilmaisuvoimaa omasta äänestä, tutkimme puheilmaisun yhteyttä elementteihin ympärillämme. Miten elementit maa, ilma, vesi ja tuli kuuluvat äänessämme? Haemme yhteyttä oman äänen sisäiseen voimaan kokemuksellisena tapahtumana elementtien kautta. Ääni on ihmisen sisäisyyttä kuvaava viesti ulkopuoliselle maailmalle. Äänessämme kuuluu kaikki, eletty elämä ja nykyhetki. (KIDS FRIENDLY)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Anni_Pellikka
Image
Image
Image
Image
Image