Image
MARIANNE VALONLEHTO

www.valonlehto.com
www.instagram.com/mariannevalonlehto
www.facebook.com/valonlehto
www.valonlehto.com/portfolio2023

Live painting – Marianne kutsuu sinut hiljaisuuden paikkaan, missä sisäiset maailmat ja yhteys luontoon sulautuvat moniulotteisen tanssin harmoniaksi. Nämä teokset ovat syntyneet hiljaisuudesta, tyhjästä tilasta, rituaalisesti ja luontoa kunnioittaen. Tule seuraamaan Marianne Valonlehdon meditatiivista livemaalausta ja inspiroidu luovan energian vapaasta virtauksesta. Ennen jokaisen maalaussession aloittamista Valonlehto puhdistaa maalaustilan ja pitää pienen aloitusmeditaation ja -seremonian. Marianne Valonlehto on Espoossa toimiva kuvataiteilija, jonka työskentelyssä korostuvat luontoyhteys, mystiikka ja syvä kunnioitus Äiti Maata kohtaan.

LUOVUUDEN VIRTA – KOLLEKTIIVINEN MAALAUSPISTE

Tule vapauttamaan sisäinen taiteilijasi ja anna rakkaudellisen luovan energian virrata konkreettiseen muotoon canvasille. Marianne Valonlehto johdattaa osallistujat virittäytymään luovuuden ja virtauksen vapaaseen tilaan rentoutumis- ja läsnäoloharjoituksella sekä Vedic Art -piirtoharjoituksella. Tämän jälkeen osallistujat saavat jättää energiajälkensä joko käsin tai pensselillä canvasille. Maalaaminen tapahtuu hiljaisuudessa. Tule kokemaan taianomaista inspiraatiota ja opi Valonlehdon avustuksella työkalut, joilla virittäydyt luovaan taiteelliseen tilaan.

Ajanvaraus maalauspisteellä!

Collective Painting Point:
TO: 1 sessio 14.00-, 2 sessio 14.45-
PE: 1 sessio 12.00-, 2 sessio 12.45-, 3 sessio 13.30-, 4 sessio 14.15-
LA: 1 sessio 12.00-, 2 sessio 12.45-, 3 sessio 13.30-, 4 sessio 14.15-

Yhteen maalaussessioon mahtuu 3 henkilöä. Oman maalausajan voi varata Collective Painting Point -pisteeltä to 4.7. klo 12.00 alkaen.

Live maalaus:
TO: klo 17.00- alkaen
PE: klo 17.00- alkaen
LA: klo 17.00- alkaen

 

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image