Image
MERI MORT

www.merimort.com
www.facebook.com/merimortyoga
www.instagram.com/merimort

Meri Mort on kirjailija, taiteilija ja villi nainen, joka kulkee kuun valossa. Meriä inspiroi elämän siirtymäportit, ihmisten yhteen tuominen ja feminiinin mystiikan maisemissa vaeltelu. Hän ohjaa Vanda Scaravellin elämäntyöstä inspiroitunutta joogaa, Terra Soul Joogaopettajakoulutuksia, Villi nainen -retriittejä, Mustaa joogaa™ sekä noitapiirejä. Pohjolan lumo on hänen uusin kirja + korttipakka.

DANCE WITH YOUR SHADOWS (FIN/ENG) – Dance & Body

Mitä kirkkaampi valo, sitä syvemmät varjot! Esivanhemmat kutsuvat sinut tutustumaan liminaaliin tilaan vapaan liikkeen, tumman musiikin ja villin kehollisuutesi saattelemana. Sinulla on mahdollisuus kerätä ja vapauttaa energiaa. Tämä workshop on suunniteltu tukemaan yksilöllistä sisäistä matkaasi, joka on hankala, mutta ah – silti niin ihana. (STRONG)

TERRA SOUL JOOGA – SYDÄMEN SIIVET (FIN) – Yoga

Herättelemme siipemme pehmeän voiman kautta omalla matolla, sekä arvostavan kosketuksen myötä pareittain. Tutkimme keuhkojen kannattelevaa energiaa. Kudomme pohjajuurakkoa kasvulle maasta taivaaseen ja takaisin. Maustamme soljuvaa joogaharjoitusta taolaisilla harjoituksilla ja somaattisella liikkeellä. Workshop sopii kaikille kahdella jalalla kulkijoille. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita. (YOGA MAT)

PARANTAVA LOITSULAULU (FIN) – Sound & Voice

Henna Dolk ja Meri Mort ovat luoneet kokonaisuuden, jossa yhdistyy musiikki, liike, lauletut mantramaiset loitsulaulut, sekä yhteisellä äänellä autenttisen, omaäänisen tilan maalaaminen. Sessiossa suuntaamme kohti laulamisen alkuperäistä tarkoitusta – laulu parantaa, antaa voimaa ja kokoaa ihmiset yhteen saattaen nämä ikiaikaiset musiikin elementit nykyaikaan rakkaalla kotimaisella kielellä.

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image