Image
MIISKA VAN RENTERGHEM

www.velivoima.fi
www.facebook.com/VeliVoima
www.instagram.com/velivoima

Miiska Van Renterghem on VeliVoima yhteisön perustaja. Hänen missio on tuoda miehet käsiksi luontaiseen miehiseen voimaansa, jotta he voivat olla parempia kumppaneita, parempia isiä ja yleisesti onnellisempia miehiä. Miiska on erittäin lahjakas luomaan tilan miesryhmälle, joka mahdollistaa korjaavia kokemuksia maskuliinisuudesta, agressiosta, herkkyydestä, sekä miesten välisestä luottamuksesta.

VELIVOIMA TYÖPAJA (FIN) – Other Inspirations

Tämä työpaja on tila jossa pääset kohtaamaan itseäsi miehenä ennenäkemättömällä tavalla. Raaka barbaarisi on tervetullut. Haavoittuvaisuutesi on tervetullut. Kyyneleesi, vihasi ja voimasi ovat tervetulleet! Veljeskunta vastaanottaa sinut täydessä kirjossasi, eli tule sellaisena kuin olet. Jos koet häpeää tai hämmennystä miehisyydestäsi ja olet väsynyt himmaamaan voimaasi, tämä työpaja on sinulle. (STRONG)

ANTEEKSIPYYTELEMÄTTÖMÄSTI MIES (FIN) – Lecture

#Metoo liike ja feminismi ovat varmasti olleet tärkeitä askeleita naisten voimaantumisen ja tasa-arvon edistämisessä. Vahingoilta ei kuitenkaan vältytty! Negatiivisena seurauksena miljoonat upeat miehet häpeilevät seksuaalisuuttaan, eivätkä osaa tehdä aloitteita naisten kanssa, saati johtaa parisuhteitaan. Luennosta saat miestenvälistä vertaistukea, sekä heti käyttöönotettavia, toimivia työkaluja!

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image