Image
MINJA LINNALA

www.instagram.com/hyvinvointiahermostosta

Minja toivoo, että jokaisella olisi mahdollisuus löytää oman aidon itsensä ja potentiaalinsa äärelle, kulkea seikkailusta toiseen vahvan sisäisen turvan ja tuen kannattelemana. Rakkaus hermoston hyvinvoinnin lisäämiseen ja sen avulla ihmisten auttamiseen onkin kuljettanut Minjaa koulutuksesta toiseen. Paranemisen ytimessä on hermosto ja kehon viestien äärelle pysähtyminen.

HYVINVOINTIA HERMOSTOSTA (FIN) – Dance & Body

Primitiivirefleksit kuormittavat päällä ollessaan meitä monin tavoin aiheuttaen mm. turhia lihasjännityksiä, räjähdysherkkyyttä, pelkoja ja ahdistusta. Kun refleksit saadaan sammumaan, keho rentoutuu ja levottomuuden tilalle syntyy vahva kokemus sisäisestä turvasta. Tule kuulemaan lisää ja kokeilemaan, miten refleksejä sammutetaan. (YOGA MAT, KIDS FRIENDLY)

TUNNE HERMOSTOSI VAHVUUDET (FIN) – Lecture

Oletko kuullut erilaisista hermostotyypeistä? Jokaisella meistä on yksilölliset synnyinlahjaksi saadut hermostolliset vahvuutemme, jotka näkyvät tavassamme ajatella, tuntea ja käyttää kehoamme. Omia vahvuuksia kunnioittamalla sytymme helpommin, jaksamme paremmin sekä palaudumme nopeammin. Tämän osallistavan luennon jälkeen ymmärrät niin itseäsi, kuin läheisiäsikin taas piirun verran paremmin. (YOGA MAT, KIDS FRIENDLY)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image