Image
MITRA VASARA

www.mitravasara.weebly.com
www.instagram.com/mitravasara

Mitra on hyvinvointialan kirjailija, puhuja ja laulaja lauluntekijä. Hän kirjoittaa blogia Hidasta elämää -sivustolle ja on julkaissut viisi kirjaa. Mitra haluaa rohkaista ihmisiä kuuntelemaan sydäntään, rakastamaan itseään ja muuttamaan asioita, jotka eivät palvele. Mitra on aito, lämminhenkinen ja hauska puhuja – hän ei halua vetää puhujan roolia, vaan olla läsnä ihmisenä.

SYDÄMEN SEKSI (FIN) – Lecture

Sydämesi on avain syvälliseen seksiin. Sydämen kautta voit kuunnella kehoasi, ymmärtää tunteitasi ja rauhoittaa mieltäsi. Kun olet läsnä sydämessäsi, osaat vetää rajasi ja ilmaista itseäsi vapaasti – niin seksissä kuin muussakin elämässäsi. Mitran ihana, aito luento sisältää myös muutaman harjoituksen, jotka ohjaavat sinut sydämesi ääreen.

YHTEYS JA EROTIIKKA -MEDITAATIO PARILLE (FIN/ENG) – Tantra & Conscious Sexuality (K18)

Rento, yhteyteen keskittyvä meditaatiohetki, jossa tunnustellaan henkistä yhteyttä itseen ja toiseen. Rauhoitutte myös koskettamaan toisianne täysin paineettomasti. Kun olet läsnä, voit ilmaista syvimmät tunteesi kosketuksesi kautta. Kaikkein syvällisimmät eroottiset kokemuksesi nousevat läsnäolosta. Keskiössä ei ole fyysinen stimulaatio vaan hiljainen yhteys. Workshop on tarkoitettu pareille. (YOGA MAT)

MUSICAL RELAXATION (FIN/ENG) – Music

Eteerinen musiikkimatka – hiljenny hetkeksi makaamaan ja nauti Mitran uniikista äänestä. Mitran syvällisten suomen- ja englanninkielisten kappaleiden teemat ovat elämä, rakkaus ja henkisyys. Mitra säestää lauluaan kitaralla. Saa rentoutua, saa nukahtaa! (YOGA MAT)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image