Image
NATALIE STORBACKA & BENJAMIN PODLECH

www.nataliewisewoman.com
www.facebook.com/nataliewisewoman
www.instagram.com/nataliewisewoman
www.benjopodlech.com
www.facebook.com/benjo.coach
www.instagram.com/benjocoach

Natalie Storbacka toimii terapeuttina ja ohjaa yksilöitä heidän transformaatiossa shamaanina, breathwork-ohjaajana ja podcast-juontajana. Natalie on työskennellyt perinteisten lääkkeiden parissa Amazonissa ja hänet on vihitty Andejen Q’ero shamanistisiin perinteisiin ja tuo sitä kautta työhönsä runsaasti tietämystä ja oivallusta. Benjo Podlech on chileläinen transpersoonallinen psykologi, shamaani medicine man, NLP- ja valmennusasiantuntija. Hänellä on pitkä kokemus kasvilääkkeiden parissa ja on yksi Avalon Retreatsin perustajista ja integraatiovastaava Espanjassa. Benjo on pyhän maskuliinisen energian suojelija, edistäen yhtenäisyyttä naisten ja miesten välillä Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja latinalaisessa Amerikassa.

FEMININE & MASCULINE BALANCE (FIN/ENG) – Ceremony & Performance

Työpaja, joka on olennainen henkilökohtaisen kasvun ja harmonian edistämiseksi. Osallistujat tutkivat seremoniallisessa tilassa feminiinisiä ja maskuliinisia energioita ohjattujen toimintojen kautta, jotka käyttävät hengitystä ja liikettä, keskusteluja ja pohdintaharjoituksia, edistäen itsetuntemusta ja tasapainoa. (YOGA MAT)

JOURNEY TO POWER ANIMAL (FIN/ENG) – Ceremony & Performance

Tutki sisäistä maailmaasi ja kohtaa voimaeläimesi ainutlaatuisen yhdistelmän avulla, joka koostuu hengitystyöstä ja shamaanirummutuksesta. Tämä työpaja syventää yhteyttäsi luontoon ja intuitioon, vapauttaen henkilökohtaista voimaa ja parantumista. Mahdollisuus luoda uusi yhteys ja liittolainen auttamaan sinua parannustyössäsi. (YOGA MAT)

DESPACHO SEREMONIA (ENG) – Ceremony & Performance

Andien henkinen perinne, lahja äitimaalle. Luomme yhdessä Despachon, joka symboloi terveyttä, vaurautta ja harmoniaa. Tämä meditatiivinen ja yhteisöllinen kokemus yhdistää muinaiseen viisauteen. Opimme sen historian, ymmärrämme seremonialliset elementit ja osallistumme aktiivisesti ryhmäseremoniaan edistääksemme yhtenäisyyttä ja kiitollisuutta. (YOGA MAT, KIDS FRIENDLY)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image