Image
NOA|AON

www.noaaon.com
www.facebook.com/noaaonofficial
www.instagram.com/noaaonofficial

NOA|AON, Pavel Stuchlik, on transformaation, itsensä toteuttamisen ja harmonisen elämän asiantuntija. Kansainvälisenä tietoisena DJ:nä / tuottajana, 7-lukuisena yrittäjänä, sijoittajana, sertifioituna rauhanlähettiläänä ja Wim Hofin kouluttajana NOA:lla on ainutlaatuinen joukko taitoja, jotka hän tuo työpajoihin ja uppoutuviin kokemuksiin, jotka on suunniteltu tarjoamaan yksinkertaisia rutiineja, jotka auttavat saavuttamaan ykseyden, rakkauden ja ilon.

THE ULTIMATE SYSTEM RESET (ENG) – Dance & Body

The Ultimate System Reset – uppoutuva hyvinvointikokemus, joka muuttaa olemuksesi jokaista osa-aluetta hengitystyön, meditaation, ääniparannuksen ja ecstatic tanssin avulla. (STRONG, YOGA MAT)

HYBRID BREATHWORK (ENG) – Dance & Body

Hybridihengitystyö emotionaaliseen ja henkiseen kestävyyteen WIM HOFF style. (STRONG, YOGA MAT)

FROM DARK TO LIGHT (ENG)- Lecture

Tässä mukaansatempaavassa ja ajatuksia herättävässä luennossa NOA|AON kertoo omasta henkilökohtaisesta matkastaan, jonka aikana hän on matkustanut 15 vuotta ympäri maailmaa itsensä löytämiseksi, sekä työkaluista ja tekniikoista, joita hän käytti voittaakseen äärimmäisen pimeyden ja vapauttaakseen täyden potentiaalinsa.

XTC CONSCIOUS DJ SET (ENG) – Ecstatic Dance & Party

Tanssijuhlat. Nykyaikaisia kappaleita, joihin on lisätty taajuusääntä (432 Hz, rakkauden taajuus) paranemisen edistämiseksi samalla kun nautimme suosituista kappaleista, jotka tunnemme ja rakastamme.

FACE YOUR FEAR – ICE BATH (ENG) – Dance & Body

Koe riemastuttava matka pelkojesi kohtaamiseen ”FACE YOUR FEAR – Ice Bath Experience” -jääkylpykokemuksella, jota johtaa tunnettu Wim Hofin sertifioitu kouluttaja Pavel Stuchlik, joka tunnetaan myös nimellä NOA|AON. Keskittyneiden hengitystekniikoiden ja henkisen kestävyyden avulla nouset jääkylvystä uudistuneena, virkistyneenä ja vapautuneena pelon kahleista. Kohtaa pelkosi, ota kylmyys vastaan ja vapauta sinussa piilevä rajaton potentiaali.

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image