Image
PÄIVI KASKIMÄKI

www.paivikaskimaki.com/maya
www.facebook.com/Auringonpaikka
www.instagram.com/omamaya_palvelu

On Maya-astrologi ja selvänäkijä. Maya-kalenteri Tzolkin on ollut osa Päivin elämä jo 24 vuotta. Hän on vetänyt tuhansia Maya-kursseja, työpajoja, luentoja, meditaatioita ja tapahtumia sisäiseen hyvinvointiin ja Maya-astrologiaan. Päivi on luonut nettiin OmaMaya-kalenteri palvelun. Sen avulla voit seurata helposti Maya-ajanlaatua henkilökohtaisesti ja päivittäin.

MAYA-ASTROLOGIAA ALOITTELIJALLE (FIN/ENG) – Coaching

Löydä itsestäsi aivan uusia ulottuvuuksia ja persoonallisuuden puolia. Saat tietää mikä on Maya-syntymämerkkisi ja luonteesi kuvaus Maya-astrologisesti. Perustiedot kuinka pääset seuraamaan Maya-kalenteri Tzolkinin galaktista energian virtaa päivittäisessä arjessasi. (KIDS FRIENDLY)

ELÄMÄSI SYKLIT (FIN/ENG) – Coaching

Ymmärrät elämäsi tapahtumia, kun ymmärrät millaisessa syklin vaiheessa olet Maya-astrologisesti. Saat aina syntymäpäivänä uuden vuosienergian. Nämä muodostavat 13:n vuoden syklejä. Oletko lähtöruudussa, tiukkojen valintojen äärellä, irti päästämisen vaiheessa tai lepokaudessa? Tämä tieto antaa sinulle huikeita oivalluksia elämäsi syklisestä luonteesta erityisen tapahtumineen. Materiaalit sisältyvät työpajaan. (KIDS FRIENDLY)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image