ETSIMME RAKKAUSTAIDETTA VUODELLE 2024!


Image


Hei sinä ihana sielukas taiteilija tai runoilija!

Haluatko tuoda omaa koskettavaa, puhuttelevaa ja ainutlaatuista taidettasi tai upeat runosi osaksi Pohjoismaiden suurinta hyvinvointifestivaalia? Natural High Healing Festivaaleille etsitään taiteilijoita ja runoilijoita osaksi uniikkia ja rakkaudentäyteistä taikamaailmaa.

Mukaan pääsee taiteilijoita taidegalleriaan, sekä runoilijoita runopolun toteuttamiseen. Otamme mukaan myös täysin uusia taideyhteistyö projekteja - kerro meille ideasi!

Vuodelle 2024 etsimme upeita, suuria, voimakkaita rakkauden täyteisiä töitä ART CAVE tilaan! Anna taiteen kummuta syvältä, olemuksestasi, persoonastasi ja sielustasi tuoden siihen oman upean sinunlaisesi mausteen. Olethan linjassa sisäisen voiman kanssa, joka näkyy töissäsi harmoniana, tuntuvana ihmeenä. Etsimme erityisesti sykähdyttäviä ja parantavia töitä, joissa loistaa rakkaus, valo, rohkeus, rauha, värien yltäkylläisyys ja ehkäpä pastellinen hohde, yllätykset, elämä ja sen tuomat ihmeet.  Hae mukaan rohkeasti!

HAKUAIKA 10.11.2023-22.1.2024

Haku on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille 2024! Nähdään rakkauden festareilla!

HAKU ON PÄÄTTYNYT

Natural High Taide Goddess Lounge 2023Art Cave on jo vuosia ilahduttanut meitä taiteellaan ja pysäyttänyt hetkeen. Pääset uppoamaan siihen osaan sinusta, joka antautuu totaalisesti sille mitä näet, että aivan kuin koskettaisit sitä, tuntiset sen ja kokisit sen jonkun, jonka näit. Taide on tärkeä, taide herättää, taide synnyttää, taide on merkityksellistä. Se on osa elämän vahvoja tunteita, värejä ja inspiraatiota. Tervetuloa!

Löydä rauhaisa metsäinen Runopolku ja anna itsellesi nautinnollinen hetki hiljaisuudessa sukeltaen runojen maailmaan.Runopolku


Löydä rauhaisa metsäinen polku ja anna itsellesi nautinnollinen hetki hiljaisuudessa sukeltaen runojen maailmaan.

Goddess Art


Runopolku Natural High Festareilla

GODDESS ART on Goddess loungen vieressä oleva pieni, mutta sitäkin korkeavärähteinen tila, jossa pääset seuraamaan live maalausta Oona Kassilan tekemänä pari kertaa päivässä. Hengitä tätä taianomaista nostavaa ja kantavaa voimaa. Anna silmiä ja sielua hivelevän taiteen ja maalauksien saada sinut antautumaan feminiisiselle voimalle ja kokemaan sen eheyttävän voiman.


Goddess Lounge


Runopolku Natural High Festareilla

UUTUUS!  Kun astut sisään tähän feminiinisyyden temppeliin, näet itsesi monista eri peileistä, pääset kokemaan tunteet, joita eri tyylit omasta itsestäsi herättävät. Voit istahtaa pehmeille tyynyille sisariesi kanssa tai vaikka antautua tanssille.

Iina Laine, Natural High Goddess Lounge
Jenna Hellsten Natural High Goddess Lounge

Tämä on kutsu sinulle TULLA NÄKYVÄKSI!!! Se on kutsu sinulle löytää oma feminiininen puolesi. Se on paikka, johon olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Siellä pääset kokemaan vahvaa siskojen hyväksyntää, feminiinistä taikaa, rakkautta ja yhteenkuuluvuutta. Loungessa näet ja koet oman upeutesi taas aivan uudessa valossa.

Kun astut sisään tähän feminiinisyyden temppeliin, näet itsesi monista eri peileistä ja pääset leikittelemään ihanilla koruilla, asusteilla, meikeillä ja eri tyyleillä halutessasi. Sinne voit myös vain tulla rentoutumaan ja istahtaa pehmeille tyynyille sisariesi kanssa. Goddess Loungessa pääset myös ihailemaan ja voimaantumaan upeasta Yoni-taiteesta. Yonien erilaisuus, yksilöllinen kauneus ja mystisyys saa aina mykistymään. Loungeen ovat kaikki tervetulleita sukupuolesta riippumatta.

Tilan vastaavana ovat intuitiivinen meikkitaiteilija Iina Laine sekä Kotikätilö & 'Pussy Power Activist' Jenna Hellsten. Lue lisää: www.iinaline.fiwww.midwifejenna.com
Meikkiseikkailu

n. 30min 15€/hlö. (n. 3 henkilöä samaa aikaa nonstop)

Tuo omat meikkisi ja välineesi mukaan, niin pääset ammattilaisen opastamana käyttämään omia tuotteitasi laajemmin ja nostamaan eri puolia itsestäsi näkyväksi. Paikanpäällä on myös laadukkaita, hoitavia luonnollisia meikkejä sekä GLITTEREITÄ, joilla pääset leikittelemään kauneudellasi ja jumalattaruudellasi. Intuitiivinen meikkaaja Iina ohjaa sinut tähän noin puoli tuntia kestävään seikkailuun oman itsesi ja muiden sisarien kanssa. Meikkiseikkailu on avoinna jokapäivä kahtena ajankohtana, jotka selviävät myöhemmin. 
Intuitiivinen Meikkaus

40€/meikki

Tämän lisäksi Iina tekee intuitiivista meikkausta/energiameikkausta ajanvarauksilla.  (Tämän voit ottaa myös energiahoitona, joka on täsmähoito omaanvoimaan, näkyväksi tulemiseen ja itseluottamukseen liittyvissä asioissa.)
Meet the Midwife

30€/30min

Onko sinulla kysymyksiä naiseudesta, kuukautisista, pimpistäsi tai esimerkiksi seksuaalisuudesta? Varaa aika kätilön kanssa kahden keskiseen keskusteluun. Saat apua esimerkiksi hormonien tasapainoitukseen, kuukautisongelmiin, hedelmällisyyysasioihin yms. 

Jenna tuo läsnäolollaan Goddess Loungeen rauhallisuutta, rakkautta ja luottamusta. Tule mukaan Magical Yoni-tuokioihin juttelemaan upeista yoneista ja meidän viisaan kehomme toiminnasta. Jenna kunnioittaa kuukautiskiertomme pyhyyttä ja uskoo että mitä enemmän ymmärrämme kehomme toimintaa, sen paremmin pystymme siitä nauttimaan ja sitä rakastamaan.
Vapaa pääsy:

Paikanpäällä on ihania koruja, asusteita, rekvisiittaa, joilla pääset vapaasti leikittelemään ja vaikka sisarusten kanssa napsimaan voimaannuttavia kuvia toisistanne omilla kameroillanne. Goddess Loungen ovet ovat auki sinulle, joka haluat päästä nautiskelemaan feminiinisyydestä, leikittelemään ulkonäöllä, kuuntelemaan sivusta Iinan syvää kanavointia ja viisautta meikkauksen voimaannuttavasta puolesta kun hän ohjaa meikkiseikkailua.

Goddess Loungessa on myös tilaa ja muutamia käsipeilejä, joilla voit koska vaan tulla laittautumaan vaikkapa illan bileisiin omilla meikeilläsi. Isoja peilejä saa käyttää kun meikkiseikkailut eivät ole käynnissä 💖  Iina luo meikkiseikkailuun osallistuville energeettisen tilan ja keskittää huomionsa tuohon kuplaan, jonka aikana opastus ja kysymykset kuuluvat vain osallistujille, mutta tätä maagista kanavointia ehdottomasti ja mielellään saa kuunnella sivusta ja imeä itseensä uudenlaista, hyväksyvää ja rakkaudellista ajatusta meikkauksen ja ulkonäön voimasta.

Runopolku


Oletko maaginen sanataiteilija tai tunnetko jonkun joka kirjoittaa satumaisen kaunista runoutta? Runopolkumme kaipaa sielua valaisevaa lyyristä taidetta luettavaksi. Etsimme tänä vuonna kahta runoilijaa sulostuttamaan ja pysäyttämään kulkijat syleileviin lukuhetkiin metsän keskellä.

YHTEYDENOTOT:
art@naturalhighfestival.fi

Löydä rauhaisa metsäinen polku ja anna itsellesi nautinnollinen hetki hiljaisuudessa sukeltaen runojen maailmaan. Lisätiedot tulossa pian!


Runopolku Natural High Festareilla

Hoitajat

Nyt etsitään HOITAJIA ja KEHOTERAPEUTTEJA 2021 Natural High -festareille!

Oletko sinä ammattihoitaja ja haluat tarjota osaamistasi festivaaleilla. Teetkö hoitoja jotka hemmottelee, palauttaa ja rentouttaa festivaalivieraita tai teetkö transformoivia vahvoja hoitomuotoja, jolla saat avattua tunnelukkoja ja maadoitettua rakkauskansan itseensä. Tulevan kesän Natural High Healing festivaali haluaa tarjota monipuolisen hoito- ja kehoterapiatarjonnan, joka edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Haluamme mahdollistaa monipuolisen tarjonnan ja suosimme erityisesti fyysisen kehon hoitometodeja.

Yksilöhoitajan tulee olla vahva kokemus hoitajana, pystyä laskuttamaan yrityksen tavoin, ja olethan näkyvä nettisivujen kautta.

Olemme uudistaneet yksilöhoitajien käytänteitä. Tänä vuonna jokaisella hoitajalla on oma teltta hoitajien alueella ja kaikki puitteet hoitojen tekemiseen. Huomioi myös, että hoidot tehdään festivaaleilla, johon äänet kuuluvat luontaisena osana festarikesää. Luot itse hoitotilan seesteisyyden somistuksella, omalla energiallasi ja rauhallasi.

Jokaisesta hoitajasta tehdään yhteistyössä hoitajan kanssa viikon esittely Natural High Healing Festivalin nettisivuille ja somekanaviin. Tällä tavalla jokainen hoitaja pääsee näkyväksi ja festivaalivieraat pääsevät tutustumaan tarjontaan ja iki-ihaniin yksilöhoitajiin, ehkä sinä olet yksi heistä.

Otamme vastaan hakemuksia 22.3.2021 saakka. HAE MUKAAN TÄSTÄ!

Festivaalikävijälle:

Miten varata aika hoitoon ja mihin hoito maksetaan?

Yksilöhoidot ovat suosittuja ja tuovat tarvitsemaa tukea jokaiselle festivaalivieraalle, varaathan hoidot ajoissa.

Festivaalivieras valitsee hoitajan, varaa ja maksaa hoitoajan infopisteessä. Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä. Asiakas saa kuitin, johon kuitataan valitsema hoitoaika. Kuittia näyttämällä pääsee hoitoon. Ja sen jälkeen vain nauti ja antaudu.