art barn

Natural High Taide ja Runopolku 2022Hakuaika on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille! Vuoden 2023 festivaalin haku aukeaa syksyllä 2022.


Runopolku


Runopolku Natural High Festareilla

Runopolulta tapaat vuonna 2020 vuosien varrella olevien runoilijoiden runoja, jotka liikuttaa, voimauttaa ja saavat sielusi laulamaan!


Goddess Art


Runopolku Natural High Festareilla

GODDESS ART on Goddess loungen vieressä oleva pieni, mutta sitäkin korkeavärähteinen tila, jossa pääset seuraamaan live maalausta Oona Kassilan tekemänä pari kertaa päivässä. Hengitä tätä taianomaista nostavaa ja kantavaa voimaa. Anna silmiä ja sielua hivelevän taiteen ja maalauksien saada sinut antautumaan feminiisiselle voimalle ja kokemaan sen eheyttävän voiman.


Runopolku

Runopolku Natural High Festareilla

Löydä rauhaisa metsäinen polku ja anna itsellesi nautinnollinen hetki hiljaisuudessa sukeltaen runojen maailmaan.


Maarit Rope

Runot, sielun kieli, väylä itsetuntemukseen ja sydämen luo. Sain inspiraation runojen kirjoittamiseen meditoidessani viitisen vuotta sitten. Epäröin, mutta rohkaistuin kokeilemaan. Avaa sydämesi ja anna sieluni viestin koskettaa sieluasi.
Ainokaisa Huusko

Ainokaisa Huuskon runouden toistuvia teemoja ovat hengellisyys, identiteetti ja ihmetys. Hän on valmistunut runojen kirjoittamisen maisteriksi Kingstonin yliopistosta (UK) 2012 ja julkaissut runojaan Englannissa, Kolumbiassa sekä Suomessa. Runokuvien konseptin luojana häntä inspiroi erityisesti niiden kollaasimainen hetkellisyys ja henkilökohtaisuus. Tänä vuonna runoilija Ainokaisa Huusko kirjoittaa mukaan otettavia Runokuvia Natural High Healingin Runopolun lopussa sijaitsevassa Silent Zonen laavussa perjantaista sunnuntaihin klo 10-12. Runokuva on juuri sinulle personoitu tilausruno, joka ikuistaa sen hetken läsnäolosi ympäristöineen lyhyen alkukeskustelun saattelemana runoilijan kanssa. Jokaisen runon saajan ja runoilijan kohtaaminen on erilainen: runo luodaan sen hetken tunnelmien ja tuntemusten pohjalta, joten jokainen valmis Runokuva on ainutlaatuinen.
Tero Suhonen

Tero Suhosen ensimmäinen runo syntyi huhtikuun 2019 lopussa. Tämän jälkeen sisaria ja veljiä on syntynyt lähes 50. Kirjaimet, sanat ja sanoma kumpuavat jostakin syvältä esi-isiemme ja -äitiemme juurista ja viisaudesta. Nämä runot haluavat tulla kuulluksi.

Goddess Lounge


Runopolku Natural High Festareilla

UUTUUS!  Kun astut sisään tähän feminiinisyyden temppeliin, näet itsesi monista eri peileistä, pääset kokemaan tunteet, joita eri tyylit omasta itsestäsi herättävät. Voit istahtaa pehmeille tyynyille sisariesi kanssa tai vaikka antautua tanssille.

Iina Laine, Natural High Goddess Lounge
Jenna Hellsten Natural High Goddess Lounge

Tämä on kutsu sinulle TULLA NÄKYVÄKSI!!! Se on kutsu sinulle löytää oma feminiininen puolesi. Se on paikka, johon olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Siellä pääset kokemaan vahvaa siskojen hyväksyntää, feminiinistä taikaa, rakkautta ja yhteenkuuluvuutta. Loungessa näet ja koet oman upeutesi taas aivan uudessa valossa.

Kun astut sisään tähän feminiinisyyden temppeliin, näet itsesi monista eri peileistä ja pääset leikittelemään ihanilla koruilla, asusteilla, meikeillä ja eri tyyleillä halutessasi. Sinne voit myös vain tulla rentoutumaan ja istahtaa pehmeille tyynyille sisariesi kanssa. Goddess Loungessa pääset myös ihailemaan ja voimaantumaan upeasta Yoni-taiteesta. Yonien erilaisuus, yksilöllinen kauneus ja mystisyys saa aina mykistymään. Loungeen ovat kaikki tervetulleita sukupuolesta riippumatta.

Tilan vastaavana ovat intuitiivinen meikkitaiteilija Iina Laine sekä Kotikätilö & 'Pussy Power Activist' Jenna Hellsten. Lue lisää: www.iinaline.fiwww.midwifejenna.com
Meikkiseikkailu

n. 30min 15€/hlö. (n. 3 henkilöä samaa aikaa nonstop)

Tuo omat meikkisi ja välineesi mukaan, niin pääset ammattilaisen opastamana käyttämään omia tuotteitasi laajemmin ja nostamaan eri puolia itsestäsi näkyväksi. Paikanpäällä on myös laadukkaita, hoitavia luonnollisia meikkejä sekä GLITTEREITÄ, joilla pääset leikittelemään kauneudellasi ja jumalattaruudellasi. Intuitiivinen meikkaaja Iina ohjaa sinut tähän noin puoli tuntia kestävään seikkailuun oman itsesi ja muiden sisarien kanssa. Meikkiseikkailu on avoinna jokapäivä kahtena ajankohtana, jotka selviävät myöhemmin. 
Intuitiivinen Meikkaus

40€/meikki

Tämän lisäksi Iina tekee intuitiivista meikkausta/energiameikkausta ajanvarauksilla.  (Tämän voit ottaa myös energiahoitona, joka on täsmähoito omaanvoimaan, näkyväksi tulemiseen ja itseluottamukseen liittyvissä asioissa.)
Meet the Midwife

30€/30min

Onko sinulla kysymyksiä naiseudesta, kuukautisista, pimpistäsi tai esimerkiksi seksuaalisuudesta? Varaa aika kätilön kanssa kahden keskiseen keskusteluun. Saat apua esimerkiksi hormonien tasapainoitukseen, kuukautisongelmiin, hedelmällisyyysasioihin yms. 

Jenna tuo läsnäolollaan Goddess Loungeen rauhallisuutta, rakkautta ja luottamusta. Tule mukaan Magical Yoni-tuokioihin juttelemaan upeista yoneista ja meidän viisaan kehomme toiminnasta. Jenna kunnioittaa kuukautiskiertomme pyhyyttä ja uskoo että mitä enemmän ymmärrämme kehomme toimintaa, sen paremmin pystymme siitä nauttimaan ja sitä rakastamaan.
Vapaa pääsy:

Paikanpäällä on ihania koruja, asusteita, rekvisiittaa, joilla pääset vapaasti leikittelemään ja vaikka sisarusten kanssa napsimaan voimaannuttavia kuvia toisistanne omilla kameroillanne. Goddess Loungen ovet ovat auki sinulle, joka haluat päästä nautiskelemaan feminiinisyydestä, leikittelemään ulkonäöllä, kuuntelemaan sivusta Iinan syvää kanavointia ja viisautta meikkauksen voimaannuttavasta puolesta kun hän ohjaa meikkiseikkailua.

Goddess Loungessa on myös tilaa ja muutamia käsipeilejä, joilla voit koska vaan tulla laittautumaan vaikkapa illan bileisiin omilla meikeilläsi. Isoja peilejä saa käyttää kun meikkiseikkailut eivät ole käynnissä 💖  Iina luo meikkiseikkailuun osallistuville energeettisen tilan ja keskittää huomionsa tuohon kuplaan, jonka aikana opastus ja kysymykset kuuluvat vain osallistujille, mutta tätä maagista kanavointia ehdottomasti ja mielellään saa kuunnella sivusta ja imeä itseensä uudenlaista, hyväksyvää ja rakkaudellista ajatusta meikkauksen ja ulkonäön voimasta.

Runopolku


Oletko maaginen sanataiteilija tai tunnetko jonkun joka kirjoittaa satumaisen kaunista runoutta? Runopolkumme kaipaa sielua valaisevaa lyyristä taidetta luettavaksi. Etsimme tänä vuonna kahta runoilijaa sulostuttamaan ja pysäyttämään kulkijat syleileviin lukuhetkiin metsän keskellä.

YHTEYDENOTOT:
art@naturalhighfestival.fi

Löydä rauhaisa metsäinen polku ja anna itsellesi nautinnollinen hetki hiljaisuudessa sukeltaen runojen maailmaan. Lisätiedot tulossa pian!


Runopolku Natural High Festareilla

Art Cave

Runopolku Natural High Festareilla

ETSIMME TAITEILIJOITA!
Rakastamme sydäntä avaavan kaunista ja rohkean voimallista taidetta. Haluatko saada oman taiteesi esille vetovoimaiseen taidelatoon. Haussa upeita sielukkaita taiteilijoita ja sydäntä avaavaa taidetta, joka saa katsojan pysähtymään huikaisevan taide-elämyksen parissa keskellä festivaali-aluetta. Tarjoa sykähdyttäviä maalauksia, veistoksia tai installaatiota festarigalleriaamme osoitteeseen art@naturalhighfestival.fi.

Teoksesi voivat olla myös myynnissä.


Art Barn on jo vuosia ilahduttanut meitä taiteellaan ja pysäyttänyt hetkeen. Tänä vuonna Taidelato tranformoituu upeaksi Goddess Loungeksi!!! Lue lisää alhaalta! Taidetta tulet löytämään työpajatilasta nimeltä ART CAVE (ex Human Cave). Pääset uppoamaan siihen osaan sinusta, joka antautuu totaalisesti sille mitä näet, että aivan kuin koskettaisit sitä, tuntiset sen ja kokisit sen jonkun, jonka näit. Taide on tärkeä, taide herättää, taide synnyttää, taide on merkityksellistä. Se on osa elämän vahvoja tunteita, värejä ja inspiraatiota. Tervetuloa!

Luca Delgado

Vapaasta Taidekoulusta valmistunut taidemaalari Luca Delgado on kuvataiteilija, joka on suuntautunut visionaariseen taiteeseen. Teoksieni teema kuvaa pyrkimystäni saada maalauksen keinoin esille muistikuvia, näkyjä ja mitä erilaisimpien todellisuuksien tasoja. Unenomainen ja todellisuuden rinnastaminen yhdistyvät maalauksissani kokonaisuudeksi. Teoksissani jatkumo sekä yhtenäinen tarinanomainen kuvakieli on esiintynyt saman tematiikan muotokielenä. FB ja Insta: Luca Delgado Art
Oona Kassila

Oona on maailmaa ympäri matkustanut taiteilijatar. Hän valmistui taidemaalauksesta taidekoulusta, mutta siirtyi nopeasti käsityön tekstiili- ja kirjontataiteisiin. Valmistaen koruiksi ja vaatteiksi sisäisiä kokemuksiaan ja ammentaen inspiraationsa unimaailmoista, orgaanisista muodoista, luonnon elementeistä, hengettäristä, keijukaisista sekä jumalattarista. Hän on palannut nyt ilmaisemaan kokemuksiaan kuvataiteeseen kymmenen vuoden käsityötaidon jälkeen ensimmäisillä taideteoksillaan. www.oonaelenalia.com
Mimmi Pearlman

Musiikki on yksi tärkeimmistä elementeistä joka inspiroi taidettani. Koen erilaiset äänimaailmat väreinä, kuvina ja tunteina, joita pyrin parhaani mukaan vangitsemaan ja jakamaan teosteni kautta. Myös moniaistillisuus, kehollisuus ja liike vaikuttavat vahvasti teosteni taustalla. Olen intuitiivinen taiteilija. Parhaimmillaan maalaaminen on minulle flowta, täydellistä läsnäoloa jossa värit järjestäytyvät kankaalle kuin itsestään. Teokseni käsittelevät tunteen ja liike-energian dynamiikkaa erilaisista näkökulmista. Miltä tunne näyttää? Miten se liikkuu ja liikuttaa? Maalauksillani puhuttelen myös katsojan tai kokijan tiedostamatonta osaa ja herättelen kokemaan taidetta eri tavoin. Instagram
Laura Tuomainen

Laura Tuomainen on itseoppinut kuvataiteilija. Hänen työskentelytapansa on intuitiivinen ja kokeileva. Hän yhdistelee eri tekniikoita ja kuuntelee, mitä maalaus haluaa viestiä. Maalauksissaan hän käyttää paljon värejä ja eri muotoja, luoden teoksia jotka näyttäytyvät jokaiselle katsojalle eri tavoin. Maalausprosessiin kuuluu flow - tilan tavoittelu ja eri tunnetilojen käsittely taiteen kautta. Taiteessa inspiroi yllättävät ratkaisut ja mahdollisuudet itseilmaisuun. Arjesta irtautumisen kokemukset ja pysyminen tässä hetkessä kutsuvat maalaamaan yhä uudelleen ja uudelleen. Instagram

Taidelato


Image
  • Joni Aikio
  • Hanna Aav
  • Maarit Roos

Joni Aikio

“Minua kiehtoo erityisesti luonnonkansat, luontoyhteys ja eläimet. Olen juuriltani saamelainen ja erityisesti Lappi sekä Suomen villieläimet ovat lähellä sydäntäni. Inspiraation lähteeni tulevat ilmi töideni aiheissa sekä myös tekniikassani. Suosin orgaanista ja elävää jälkeä. Annan sattumalle tilaa, mutta maalaan myös keskittyneesti ja harkiten. Haluan välittää sen energian millä teosta maalaan.

En voisi kuvitella parempaa tilaa taiteeni esiin tuomiselle kuin NHH -festivaalit."


Hanna Aav

Hanna Aav on porvoolainen kuvataiteilija. Hänen työtään ohjaa intuitio, oma sisäinen maailma ja ajattelevat kädet. Hän yhdistää töissään usein eri tekniikoita ja materiaaleja työstäen niitä kerroksittain, rakentaen uutta ja kuorien taas paljaaksi.

Natural High Healing festivaaleilla nähdään tänä kesänä hänen uusi voimaeläimiä käsittelevä teossarjansa.


Maarit Roos

Olen 51-vuotias kuvataiteilija Raumalta. Työni on tehty sekatekniikalla eli käytän akvarellivärejä, pigmenttijauhetta ja tussikyniä. Näyttelyitä olen pitänyt pienimuotoisesti lähiympäristössä ja joitakin töitä saanut myös kauemmaksi niitä ostaneitten ihmisten toimesta.

Tällä hetkellä työskentelen kaupungilta vuokraamassani työhuoneessa. Nämä esillä olevat työt ovat tämän vuoden tuotantoa. Haluan yhdistää kuvissa intuitiivisesti tehdyn väripohjan sekä herkän, runollisen viivan.

 

Hoitajat

Nyt etsitään HOITAJIA ja KEHOTERAPEUTTEJA 2021 Natural High -festareille!

Oletko sinä ammattihoitaja ja haluat tarjota osaamistasi festivaaleilla. Teetkö hoitoja jotka hemmottelee, palauttaa ja rentouttaa festivaalivieraita tai teetkö transformoivia vahvoja hoitomuotoja, jolla saat avattua tunnelukkoja ja maadoitettua rakkauskansan itseensä. Tulevan kesän Natural High Healing festivaali haluaa tarjota monipuolisen hoito- ja kehoterapiatarjonnan, joka edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Haluamme mahdollistaa monipuolisen tarjonnan ja suosimme erityisesti fyysisen kehon hoitometodeja.

Yksilöhoitajan tulee olla vahva kokemus hoitajana, pystyä laskuttamaan yrityksen tavoin, ja olethan näkyvä nettisivujen kautta.

Olemme uudistaneet yksilöhoitajien käytänteitä. Tänä vuonna jokaisella hoitajalla on oma teltta hoitajien alueella ja kaikki puitteet hoitojen tekemiseen. Huomioi myös, että hoidot tehdään festivaaleilla, johon äänet kuuluvat luontaisena osana festarikesää. Luot itse hoitotilan seesteisyyden somistuksella, omalla energiallasi ja rauhallasi.

Jokaisesta hoitajasta tehdään yhteistyössä hoitajan kanssa viikon esittely Natural High Healing Festivalin nettisivuille ja somekanaviin. Tällä tavalla jokainen hoitaja pääsee näkyväksi ja festivaalivieraat pääsevät tutustumaan tarjontaan ja iki-ihaniin yksilöhoitajiin, ehkä sinä olet yksi heistä.

Otamme vastaan hakemuksia 22.3.2021 saakka. HAE MUKAAN TÄSTÄ!

Festivaalikävijälle:

Miten varata aika hoitoon ja mihin hoito maksetaan?

Yksilöhoidot ovat suosittuja ja tuovat tarvitsemaa tukea jokaiselle festivaalivieraalle, varaathan hoidot ajoissa.

Festivaalivieras valitsee hoitajan, varaa ja maksaa hoitoajan infopisteessä. Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä. Asiakas saa kuitin, johon kuitataan valitsema hoitoaika. Kuittia näyttämällä pääsee hoitoon. Ja sen jälkeen vain nauti ja antaudu.

Runopolku


Image
  • Fanny Torro (lukee runoja polun päässä pe ja la Creative Hour’in aikaan)
  • Aisha Wolfe
  • Installaatio made by Anne-Maria

Fanny Torro

“Olen aistielämyksistä ja vuodenkierrosta inspiroituva runoilija ja käsityöläinen. Runojeni teemoja ovat aikuiseksi kasvaminen, sisäisiin vaatimuksiin uupuminen, ihmissuhteen murroskohdat ja niihin nivoutuva kysymys: kuka olen ilman sinua? Omien voimien rajamaillakin lohtu, merkitys ja askelten suunta löytyvät lopulta luonnon ääreltä.

Elän arkeani Ekokylässä, jossa hoidan luomupuutarhaa, valokuvaan, opetan joogaa ja teen intialaisia päähierontoja. Nautin neulomisesta, laulamisesta, melonnasta ja mosaiikkitaiteesta. Toivon lempeän avoimuuteni valaisevan kanssakulkijoita omilla poluillaan.”


Aisha Wolfe

Aisha on sielun kätilö, joka tukee ihmisiä elämän, hajoamisen, kuoleman ja syntymän  transformatiivisissa prosesseissa.

Hänen kirjoituksensa syntyy yli 20 vuoden henkilökohtaisesta kokemuksesta parantavien taiteiden ja henkisyyden parissa.

Hän on skotlantilainen ja asuu Edinburghin ja Brightonin välillä ja nauttii kansainvälistä matkustamisesta samalla kun harjoittaa tunnepohjaista joogaa.