Mukaan Food Fiestaan?


Etsimme inspiroivia ja herkullista ruokaa valmistavia ruokamyyntikojuja Natural High Healing festareille 2021!

Haluaisiko sinun yrityksesi tarjota ravitsevia ja suussa sulavia mahdollisimman luonnonmukaisia ravintorikkaita vegaanisia ruokia, juomia, jälkkäreitä tai smoothieita ensi kesän festivaaleilla värikkäällä Food Fiesta alueella?

Food Fiesta 2021 alueesta on tulossa kokonaan uusi! Se on värikäs ruokajuhla-alue, joka ravitsee festivaalikansaa upeilla erilaisilla ruoka-annoksilla ja rakkaudella tehdyllä ruoalla. Ja siellä on myös upea Food Fiesta Stage esiintyjille, joka takaa alueen viihtyvyyden!!

Etsinnässä on siis sielukkaita ja kokeneita ruokamyyjiä, jotka tuovat ihanaa tunnelmaa ja vievät festivaali kansan maukkaille makumatkoille. Haluaisiko sinun yrityksesi olla yksi heistä? Mukaan tarvitset oman myyntiteltan. Hae rohkeasti mukaan! Otamme vastaan ehdotuksia 22.5.2021 asti. Kysymykset voit lähettää osoiteeseen myynti@naturalhighfestival.fi

Täytä hakemus täältä!


Food Fiesta

HERKULLISTA, MONIPUOLISTA & EHDOTTOMASTI TERVEELLISTÄ!Natural High Healing Festivaalin ruokatarjonta on herkullista, monipuolista ja ehdottomasti terveellistä! Ja ottaa ilolla huomioon ruokatrendit, superfoodit, raakaruoan, lähi- ja luomuruoan. 
Ruokamyyjät ottavat huomioon eettisyyden, ekologisuuden, ja tarjoavat luomua mahdollisuuksien mukaan. Festivaalilla on tarjolla monipuolista vegaaniruokaa. Olet mitä syöt ja tiedä mitä syöt. ❤️


Image

Natural High Welcome Cafe

Tämä sydämellisen kotoisa kahvila on festarin paras kohtauspaikka, joka tarjoilee parhaita raakakakkuja, raakaherkkuja, pikku snäckejä ja much more. Rento ja hyväntuulinen kahvila sijaitsee infon yhteydessä. Festarin paras kohtauspaikka, jossa on upean ison terassi ja iltaisin Bohemian Soul Space avautuu kahvilan lisäsiiveksi ja siten palvelee siten entistä paremmin rakkaita festarikävijöitämme aamusta iltaan.

Image

Natural High Boho Cafe

Tunnelmallinen ja viihtyisä Boho Café tarjoaa maukkaita, täyttäviä ja täydellisiä makuelämyksiä. Makoisia suussasulavia raakaruokaherkkuja, superaamiaisia ja raakaruokalounaita, lämmintä chaita. Festarin puhutuimmat ja rakastetuimmat raakakakut löydät täältä NAM!! Boho Café löytyy Narvilinnan sisältä.

Image

Katukeittiö Leidi

Katukeittiö Leidi on 2015 perustettu perustettu liikkuva ravintola. Valmistamme kokemuksella ja ammattitaidolla uniikkeja ruokia tapahtumissa, juhlissa, turuilla ja toreilla. Tyylissämme kohtaa skandinaaviset raaka-aineet ja makujen selkeys sekä aasialaiset että ranskalaiset keittiötekniikat. Käytämme paljon lähitoimijoiden raaka-aineita ja luomutuotteita sekä itsekeräämiämme luonnon aarteita villiyrteistä parhaisiin ruokasieniin. Takaamme mieleenjäävät maut ja hyvän fiiliksen kokeneen ja taitavan tiimimme ja huikeiden raaka-ainetoimittajiemme ansiosta.

Image

Fire Foods

Fire Foods tekee vuosien kokemuksella, kovalla ammattitaidolla ravintolatasoista festariruokaa. Yritys käyttää aina mahdollisimman paljon lähituottajien raaka-aineita! Fire Foods käyttää tuotteissaan mm. grillejä, savustimia, tuoreita yrttejä sekä marinoituja vihanneksia! Menusta löydät neljä eri vaihtoehtoa! Mm. Viime vuonna suuren suosion saanut VegeBurgerin!

Image

Kakaoarbo

Europe’s most sustainable chocolate factory! Made with love and respect toward our Mother Earth. Kakaoarbo sources its cocoa beans in DIRECT TRADE from a permaculture farm in the Dominican Republic. The cocoa beans are sailed by SAILBOAT, using the only power of the wind all the way to Europe. On Gotland, the cocoa beans are HANDCRAFTED into fine flavor chocolate. Kakaoarbo will be welcoming you at the festival with a selection of ORGANIC VEGAN pralines, bars, and special KamaSutra chocolates! Enjoy!

Image

The Good Guys

Ihastuttava The Good Guys Kombucha tarjoaa hyvien kavereiden valmistamaa kombuchaa rakkaudella suoraan Pirkkalasta. The Good Guys Kombucha on tietysti 100% luomua, vegaanista ja valmistettu perinteisellä fermentointimenetelmällä korkealaatuisesta irtolehtiteestä ja huippulaatuisista raaka-aineista, kuten luomujuurikassokerista. Teen terveyshyötyjen ja hyvien bakteerien ansiosta se on erinomainen valinta hyvinvoinnin tueksi. #NoAddedNonsense #TrustYourGutFeeling :green_heart:

Image

High Vibes Wrap & Salad

Tämä mieleenpainuva ja söpö High Vibes WRAP & SALAD koju tarjoaa tuoreet salaatit ja maukkaat wrapit, jotka pitävät sinut hyvässä nosteessa ja energisenä koko festivaalin! Nappaa mukaasi tai istahda rennosti Welcome Cafeen syömään ja nauttimaan, festivaalihumua seuraillen ja ruokaasi rakastuen. Welcomen cafen näköalaterassilta nämä herkut sulavat suuhusi festivaalin parhaan näköalan hivellessä silmiäsi. Lämpimästi tervetuloa!


Image

Comida

Comida tarjoilee vegepizzaa ja italialaista tomaattikeittoa kotimaisilla raaka-aineilla. Pizzat valmistetaan upeassa tuliuunissa. Tarkoitus tuoda Italia lähemmäksi teitä…

Image

Shams Falafel

Shams -falafelit tarjoaa jälleen arvoiltaan ekologista ja eettistä ruokaa! Falafelit ovat 100% luomua, tuotosta suuri osa menee turvapaikanhakijoiden työllistämiseen ja tänä vuonna on erityinen fokus raaka-aineiden paikallisuudessa. Tervetuloa maistamaan erinomaisen herkulliset *maailmanparannusfalafelit*! Voit ostaa ruokalipun myös etukäteen, jotta ruoka-aikaan palvelu on mahdollisimman nopeaa.

Image

Kellaripanimo

Kellaripanimon tiimi tarjoilee riemukkaita kuplajuomiaan festarilla jälleen! Mukana Natural-meiningeissä jo vuodesta 2014! Kombuchaa ja kuumia juomia pisteellämme, joka on myös mukava chillailu-mesta.

Image

Paratiisibaari

Meillä on aina mahdollisuus oppia uutta. Jos haluat uusia asioita – Sinun pitää tehdä uusia asioita ja luoda uusia tapoja. Oma hyvinvointisi on aina Sinun oma valinta. Terveys on meidän oman ajattelumme ja valintojemme tulosta.

Image

Thai Vegan Kitchen

Thai Vegan Kitchen ruokarekka tarjoilee sinulle herkullista hyvän fiiliksen thairuokaa.

Image

Rolling Ice Bar

Eksoottisen herkulliset rullajäätelöt kesän tuoreista antimista. Pienessä satumaisessa jäätelökioskissa valmistuu käsityönä uniikkeja jäätelöannoksia. Reseptinä intohimo, laadukkaat raaka-aineet ja rakkaus!