Mukaan Food Fiestaan?


Etsimme inspiroivia ja herkullista ruokaa valmistavia ruokamyyntikojuja Natural High Healing festareille 2021!

Haluaisiko sinun yrityksesi tarjota ravitsevia ja suussa sulavia mahdollisimman luonnonmukaisia ravintorikkaita vegaanisia ruokia, juomia, jälkkäreitä tai smoothieita ensi kesän festivaaleilla värikkäällä Food Fiesta alueella?

Food Fiesta 2021 alueesta on tulossa kokonaan uusi! Se on värikäs ruokajuhla-alue, joka ravitsee festivaalikansaa upeilla erilaisilla ruoka-annoksilla ja rakkaudella tehdyllä ruoalla. Ja siellä on myös upea Food Fiesta Stage esiintyjille, joka takaa alueen viihtyvyyden!!

Etsinnässä on siis sielukkaita ja kokeneita ruokamyyjiä, jotka tuovat ihanaa tunnelmaa ja vievät festivaali kansan maukkaille makumatkoille. Haluaisiko sinun yrityksesi olla yksi heistä? Mukaan tarvitset oman myyntiteltan. Hae rohkeasti mukaan! Otamme vastaan ehdotuksia 22.5.2021 asti. Kysymykset voit lähettää osoiteeseen myynti@naturalhighfestival.fi

Täytä hakemus täältä!


Food Fiesta

HERKULLISTA, MONIPUOLISTA & EHDOTTOMASTI TERVEELLISTÄ!Natural High Healing Festivaalin ruokatarjonta on herkullista, monipuolista ja ehdottomasti terveellistä! Ja ottaa ilolla huomioon ruokatrendit, superfoodit, raakaruoan, lähi- ja luomuruoan. 
Ruokamyyjät ottavat huomioon eettisyyden, ekologisuuden, ja tarjoavat luomua mahdollisuuksien mukaan. Festivaalilla on tarjolla monipuolista vegaaniruokaa. Olet mitä syöt ja tiedä mitä syöt. ❤️


Image

Natural High Welcome Cafe

Tämä sydämellisen kotoisa kahvila on festarin paras kohtauspaikka, joka tarjoilee parhaita raakakakkuja, raakaherkkuja, pikku snäckejä ja much more. Rento ja hyväntuulinen kahvila sijaitsee infon yhteydessä. Festarin paras kohtauspaikka, jossa on upean ison terassi ja iltaisin Boheam Soul Space avautuu kahvilan lisäsiiveksi ja siten palvelee siten entistä paremmin rakkaita festarikävijöitämme aamusta iltaan.

Image

Natural High Boho Cafe

Tunnelmallinen ja viihtyisä Boho Café tarjoaa maukkaita, täyttäviä ja täydellisiä makuelämyksiä. Makoisia suussasulavia raakaruokaherkkuja, superaamiaisia ja raakaruokalounaita, lämmintä chaita. Festarin puhutuimmat ja rakastetuimmat raakakakut löydät täältä NAM!! Boho Café löytyy Narvilinnan sisältä.

Image

Comida

Comida tarjoilee vegepizzaa ja italialaista tomaattikeittoa kotimaisilla raaka-aineilla. Pizzat valmistetaan upeassa tuliuunissa. Tarkoitus tuoda Italia lähemmäksi teitä…

Image

Fire Foods

Modernia sekä ravintolatasoisia vegaanisia ruoka-annoksia! Käytämme niin paljon kuin mahdollista lähitoimittajien raaka-aineita. Ruoanvalmistuksessa käytämme aina grillejä sekä savustimia. Tänä vuonna annoksissa mm. kevyesti savustettuja kasviksia sekä perunoita.

Image

Katukeittiö Leidi

Katukeittiö Leidi on 2015 perustettu perustettu liikkuva ravintola. Valmistamme kokemuksella ja ammattitaidolla uniikkeja ruokia tapahtumissa, juhlissa, turuilla ja toreilla. Tyylissämme kohtaa skandinaaviset raaka-aineet ja makujen selkeys sekä aasialaiset että ranskalaiset keittiötekniikat. Käytämme paljon lähitoimijoiden raaka-aineita ja luomutuotteita sekä itsekeräämiämme luonnon aarteita villiyrteistä parhaisiin ruokasieniin. Takaamme mieleenjäävät maut ja hyvän fiiliksen kokeneen ja taitavan tiimimme ja huikeiden raaka-ainetoimittajiemme ansiosta.

Image

Shams Falafel

Shams -falafelit tarjoaa jälleen arvoiltaan ekologista ja eettistä ruokaa! Falafelit ovat 100% luomua, tuotosta suuri osa menee turvapaikanhakijoiden työllistämiseen ja tänä vuonna on erityinen fokus raaka-aineiden paikallisuudessa. Tervetuloa maistamaan erinomaisen herkulliset *maailmanparannusfalafelit*! Voit ostaa ruokalipun myös etukäteen, jotta ruoka-aikaan palvelu on mahdollisimman nopeaa.

Image

Kellaripanimo

Kellaripanimon tiimi tarjoilee riemukkaita kuplajuomiaan festarilla jälleen! Mukana Natural-meiningeissä jo vuodesta 2014! Kombuchaa ja kuumia juomia pisteellämme, joka on myös mukava chillailu-mesta.

Image

Paratiisibaari

Meillä on aina mahdollisuus oppia uutta. Jos haluat uusia asioita – Sinun pitää tehdä uusia asioita ja luoda uusia tapoja. Oma hyvinvointisi on aina Sinun oma valinta. Terveys on meidän oman ajattelumme ja valintojemme tulosta.

Image

Thai Vegan Kitchen

Thai Vegan Kitchen ruokarekka tarjoilee sinulle herkullista hyvän fiiliksen thairuokaa.

Image

Rolling Ice Bar

Eksoottisen herkulliset rullajäätelöt kesän tuoreista antimista. Pienessä satumaisessa jäätelökioskissa valmistuu käsityönä uniikkeja jäätelöannoksia. Reseptinä intohimo, laadukkaat raaka-aineet ja rakkaus!