Image
SAAVUTETTAVUUS & ESTEETTÖMYYS


Haluamme toivottaa kaikki tervetulleiksi Natural High Healing Festivaaleille.

SAAVUTETTAVUUS JA MONINAISUUS ON MEILLE TÄRKEÄÄ

Mahtavaa, tervetuloa Mestarivuoden festivaaleille! Toivomme että tämä dokumentti voi auttaa sinua, mikäli tarvitset lisätietoja esimerkiksi tapahtumamme esteettömyyden suhteen. Yhdessä olemme taikaa! Olet ja olette avustajanne kanssa lämpimästi tervetulleet viettämään kanssamme Mestarivuotta!!

Tutustuttehan ladattavaan Saavutettavuus -infoon. Sieltä löytyy paljon tietoa alueesta ja tiloistamme. Lisäkysymyksiin vastaamme osoitteessa: info@naturalhighfestival.fi


LATAA SAAVUTETTAVUUS-INFO
AVUSTAJAINFO

Saadaksenne avustajarannekkeen festivaali-infosta teidän tulee täyttää etukäteen avustajarannekelomake. Avustaja pääsee maksutta festivaaleillemme sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen.

Mikäli sinulla on avustajakortti, vammaiskortti, näkövammaiskortti tai muu vastaava tosite, voit ottaa sen mukaan. Se nopeuttaa sisäänpääsyä ja rannekkeenvaihtoa, mutta ei ole välttämätön, emme sitä vaadi. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa festivaali-infoon, josta avustaja saa alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen samalle ajalle kuin avustettavalla on.


REKISTERÖI AVUSTAJALIPPU