Image
SAAVUTETTAVUUS & ESTEETTÖMYYS


Haluamme toivottaa kaikki tervetulleiksi Natural High Healing Festivaaleille.

SAAVUTETTAVUUS JA MONINAISUUS ON MEILLE TÄRKEÄÄ

Mahtavaa, tervetuloa rakkauden festivaaleille! Toivomme että tämä dokumentti voi auttaa sinua, mikäli tarvitset lisätietoja esimerkiksi tapahtumamme esteettömyyden suhteen. Yhdessä olemme taikaa! Olet ja olette avustajanne kanssa lämpimästi tervetulleet viettämään kanssamme rakkauden festivaalia!! Celebrate Love Within!

Tutustuttehan ladattavaan vuoden 2023 Saavutettavuus -infoon, joka tullaan päivittämään vuodelle 2024 kevään aikana. Sieltä löytyy paljon tietoa alueesta ja tiloistamme. Lisäkysymyksiin vastaamme osoitteessa: info@naturalhighfestival.fi


LATAA SAAVUTETTAVUUS-INFO
AVUSTAJAINFO

Avustaja pääsee maksutta festivaaleillemme sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa festivaalialueelle Infopisteeseen rannekkeen vaihtoon, josta avustaja saa alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen samalle ajalle kuin avustettavalla on.

Mikäli avustettavalla on avustajakortti, vammaiskortti, näkövammaiskortti tai muu vastaava tosite, kannattaa se ottaa mukaan. Se nopeuttaa sisäänpääsyä ja rannekkeenvaihtoa, mutta ei ole välttämätön, emme sitä vaadi. Avustajakoirat ovat tervetulleita festivaaleille.


REKISTERÖI AVUSTAJALIPPU