Image
SARA ADOLFSEN

www.saraadolfsen.com
www.facebook.com/FeminineSomaticEducatorSara
www.instagram.com/saraadolfsen

Sara on traumatietoinen somaattinen ohjaaja, somaattisen varjotyön fasilitoija ~ tiedostamattoman tutkija ja äiti. Sara ohjaa naisia voimaantumaan ja vapautumaan, omistamaan autenttisen itsen, meidän orgaanisen kehoviisauden kautta, herättäen häpeilemättömän itseilmaisun, sekä initioiden kehollistettuun vapauteen, eloisuuteen ja eheyteen. Tämä on kotiinpaluu itseen, omassa kehossa.

EMBODIED SAFETY (FIN/ENG) – Dance & Body

Löydä turvan tyyssija omasta kehostasi. Tässä transformatiivisessa työpajassa tutustumme sisäiseen turvallisuuteen ja opimme tapoja, joilla kommunikoida suoraan kehon kanssa. Hellät somaattiset kehoa ja hermostoa tukevat harjoitukset, auttavat sinua tällä tutkimusmatkalla. Kehollistettu turvallisuus on avain vapauteen ja eloisuuteen. Tervetuloa kotiin itseesi.

YONI LOVE (FIN/ENG) – Tantra & Conscious Sexuality (K18)

Tutkitaan ja luodaan yhteys Shaktiin, feminiinin prinsiippiin sisällämme. Vapaudutaan häpeästä, avaudutaan omalle sensuellille voimalle ja luodaan syvempi yhteys omaan kehoon. Hengityksen, kosketuksen, äänen ja liikkeen kautta tutkimme tapoja aktivoida oma syvä feminiini lähde, lisätä rakkautta itseä kohtaan, sekä potentiaalia kokea suurempaa nautintoa. Tule juhlimaan pyhää feminiiniä itsessäsi.

THE MULTIDIMENTIONAL FEMININE (FIN/ENG) – Dance & Body

Sukella moniulotteisen feminiinin luontoon. Tule ja tutki, miten feminiini energia liikkuu lävitsesi ja ilmenee kauttasi. Löydä yhteys aitoon ydinolemukseesi ja oivalla todellisen feminiinin luontosi moniulotteinen syvyys. Tämä on matka läpi itsetuntemuksen ja varjojen – eli tiedostamattoman kohtaamisen, sekä askel moniulotteisen feminiinin kehollistamiseen. On aika muistaa, kuka sinä olet.

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image