Image
SHAFT UDDIN

www.tantrawithshaft.com
www.sacredsexualawakening.com
www.instagram.com/shaftuddin

Shaft Uddin on puhuja, valmentaja, somaattisen trauman vapauttamisen terapeutti, transformatiivinen viihdyttäjä ja nopeasti leviävän sisällön luoja. Shaftin missio on löytää maailmanrauha läheisyyden kautta. Miesten ja naisten välillä ei siis enää ole syyttelyä ja häpäisyä, vaan avointa viestintää, aitoutta, jaettua haavoittuvuutta ja yhteiskehittämistä.

SACRED SEXUAL JEDI ACADEMY (ENG) – Tantra & Conscious Sexuality (K18)

Shaft Uddin mullistaa käsityksesi läheisyydestä! Tässä pariskuntien akatemiassa me mestarillisesti uudelleenkytkemme hermoratasi, ohjaamme sinut kohti syvällistä yhteyttä aistillisuuteen ja ohjelmoimme hermostosi uudelleen tuntemaan aistillisuuden ja tanssin, mikä muuttaa perinteisen läheisyyden joksikin pyhäksi. Tämä on voimakas työpaja, joka parantaa rakastelun taitojasi ja luo syvemmän yhteyden. Kaikki sukupuolet ja suuntautumiset ovat tervetulleita, mutta tämä on pariskuntien työpaja, joten tule kumppanisi kanssa. (YOGA MAT, NUDITY K18)

ORGASMIC BREATHWORK (ENG) – Dance & Body

Avaa kehosi äärettömälle nautinnolle hengityksen, äänen ja liikkeen avulla. Anna Shaft Uddinin vangita ja opettaa sinut kokovartalo-orgasmin pariin ja kaikki tämä täysin vaatteet päällä. Valmistaudu aivorakenteesi ja keskushermostosi syvälliseen uudelleenkytkentään, joka kaikki saavutetaan jatkuvalla altistumisella nautinnolle. Tule ja koe kehosi ennennäkemättömällä tavalla. (STRONG, YOGA MAT)

TEMPLE OF INTIMACY (ENG) – Tantra & Conscious Sexuality (K18)

Anna Shaft Uddinin johdattaa sinut turvalliseen tilaan, jossa voit palvoa, omistautua ja olla onnellinen. Visiona on rakentaa temppeli yhteydelle, rohkeutta haavoittuvuudelle. Tämä on paikka, jossa voimme yhdistää pään, sydämen ja seksin, tutkia aistillisuuttamme ja seksuaalisuuttamme sekä nauttia tietoisista yhteyksistä ja läheisyydestä itsemme, rakastajien ja ystävien kanssa, niin uusien, kuin vanhojen. Tämä on kollektiivinen rukous ja kollektiivinen parantuminen. (NUDITY K18)

THE POWER OF YONI WORSHIP (ENG) – Lecture

Tällä luennolla pääset tutustumaan Yoniversumiin Shaft Uddinin kanssa, joka on seksiasiantuntija ja Yoni-parantamisen edelläkävijä. Tässä mukaansatempaavassa ja vuorovaikutteisessa luennossa pääset syventymään siihen, miten Yoni-palvonta muutti Shaftin elämän ja opit, miten seksuaalinen parantuminen voi herättää jumalallisen feminiinisen olemuksesi. Tämä ei ole vain naisille. Miehet, ota selvää siemennesteen pidättämisen voimasta. (NOT for beginners)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image