Image
SIIRI SALMINEN

Siiri on kokonaisvaltainen lapsijoogaohjaaja, palauttavien joogalajien opettaja sekä varhaiskasvatuksen opettaja. Ohjaajakokemusta on yli 11 vuoden ajalta. Kohtaaminen, läsnäolo, aitous ja ilo ovat olennaisia Siirin tunneilla, joille jokainen lapsi ja aikuinen on sydämellisesti tervetullut sellaisena kuin on.

LAPSIJOOGA (4-6v.) ja (7-10v.) (FIN)

Tarinan ja leikillisyyden kautta harjoitellaan jooga-asanoita, keskittymistä, läsnäoloa, liikkuvuutta ja rentoutumista hyödyntäen lasten mielikuvitusta ja heittäytymistä. Ilo, leikki ja nauru saavat näkyä tällä tunnilla. Tunti on hathajoogapohjainen.

PERHEJOOGA (5-10v.) (FIN)

Lapsen ja aikuisen yhteinen joogatunti! Tutustumme tarinallisuuden ja leikillisyyden kautta joogan perusasanoihin. Harjoitus on hathajoogapohjainen, ja se voi vahvistaa luottamusta, yhteyttä, keskittymistä ja kehotietoisuutta. Ilo ja nauru saa kuulua tällä tunnilla. Aloitamme alkupiiristä ja päätämme loppurentoutumiseen ja jakamiseen.

NUORTENJOOGA (11-17v.) (FIN)

Nuorille (n.11-17v) suunnattu oma joogatunti. Tutustumme asanoihin ja asana-yhdistelmiin, asetumme läsnäoloon ja liikutamme kehoa monipuolisesti, omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Teemme loppuun ihanan rentoutusharjoituksen. Jokainen nuori on tervetullut juuri sellaisena kuin on.

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Anni_Pellikka
Image
Image
Image