Sijainti & saapuminen


Inspiraatiolla ja rakkaudella luomme alueelle monipuoliset tilat, jotta pääset aina nauttimaan tilanteeseen sopivasta tunnelmasta.

Natural High sijainti

Tämän vuoden festivaalit vietetään edellisen vuoden tapaan upealla, luonnon ympäröimällä Nopperlantilalla, Narvilinnassa! Jokainen Natural High Healing -festivaalivuosi on uniikki kokonaisuus harmoniaa, luontoa, rakkaudellisia tiloja ja yllätyksiä. Tilalla on elämiä, mukana menossa ovat ainakin metsässä asustavat tukkalehmät (Ylämaankarja) ja biisonit!

Inspiraatiolla ja rakkaudella luomme alueelle monipuoliset tilat, jotta pääsemme aina nauttimaan tilanteeseen sopivasta tunnelmasta. Tutustu tiloihin täällä!

SAAPUMINEN
Laula matkalla ja ota kaikki kaverit, uudet ja vanhat kyytiin! Kyydin tarjoajat ja tarvitsijat pääsevät kohtaamaan toisensa Facebookin kimppakyytisivulla, josta löytyy myös Festaribussien tiedot. Festaribussin liput voit ostaa välilehdeltä Livetosta.

SAAPUMINEN AUTOLLA
Saapumisreitit ovat uudistuneet vuodesta 2022 alkaen. Luethan alla olevat ajo-ohjeet huolella.

Festivaalialue: Nopperlantie 1, 23450 Uusikaupunki

TULETKO JULKISEN LIIKENTEEN BUSSILLA?
Lähin bussipysäkki on nimeltään ’Järvenperä th, Y-tie’.

Tästä kartasta näet sekä pysäkin sijainnin, että reitin festivaalipaikalle (Nopperlantie 1).

Kirjoita Matkahuollon verkkokauppaan lähtöasemaksi Turku, valitse oikea päivämäärä(!) ja hae aikatauluja.

Festarivieraat Helsingin ja Turun suunnalta ajelevat bussipysäkin ohi, joten autetaan toisiamme perille pääsyssä – jos sinulla on autossa tilaa ota reissaajat kyytiisi matkan varrelta. Kävelymatkaa pysäkiltä on noin 5 km.

SAAPUMISREITTI
Alla henkilöautojen saapumisreitti festareille. Saapumisreitti uudistui vuodesta 2022 alkaen, joten katso se alla olevasta kartasta ja/tai laita * Navigaattorin osoite Haaroistentie 252 , joka on myös P henkilöautojen parkkipellon osoite.

P caravan + myyjät + esiintyjät + bussit + luvalliset erityistarpeet: *** Navigaattoriin osoite Haaroistentie 361 (alempana myös sanalliset ohjeet saapumiseen jaoteltuna 2 suunnasta: Helsinki+Turku ja Tampere, sekä jaoteltuna myös A henkilöautot ja B caravan yms.)

Ajo-ohjeet


Image

Ajo-ohje Helsingin ja Turun suunnasta:

1. Luovi Kustavintien (tie 192) alkupäähän – se alkaa Raision ABC:n vieressä olevasta liikenneympyrästä Kustavin suuntaan. Jatka siitä eteenpäin seuraavasti:

2. Aja Kustavintietä n. 26 km jolloin näet tien oikealla puolen sinipohjaisen opasteen, joka näyttää oikealle kääntyvää risteystä ’UUSIKAUPUNKI’. Ala hidastelemaan.

Saavut risteykseen jonka on merkitty kaistan yläpuolisilla opasteilla, käänny siitä oikealle Uudenkaupungin suuntaan.

3. Olet nyt Y-tiellä (tie 194). Aja tätä tietä n. 14 km. Kun näet tien oikealla puolen sinipohjaisen opasteen ’ ↰ JÄRVENPERÄ’ ala hidastamaan vauhtia, ja valmistaudu kääntymään.

Pian näet tien vasemmalla puolen opasteen ’8 JÄRVENPERÄ’. Käänny sinne.

(Tässä risteyksessä on festareiden lähin bussipysäkki, josta bussimatkaajat kävelevät alueelle. Jos sinulla on autossasi tilaa, jaa iloa ottamalla heitä kyytiin! Kiitos meidän puolestamme jo etukäteen. )


Ajo-ohje Helsingin ja Turun suunnasta A - HENKILÖAUTOT:

4A. P henkilöautot pohjoisen kautta! (“y-risteyksestä” oikealle lähtevää “Puotilantietä” pitkän. Puotilantie erkanee siinä aiemmasta Helsingistä tulijoille tutusta reitistä eli Postitieltä, joka on tie numero 1955. Linkki tämän y-risteyksen koordinaatteihin alla*.  Ja selkeyttävä karttakuva sivun alussa).
** koordinaatit/linkki “y-risteys” Puotilantie 500

5A. Puotilantietä pitkin ajetaan “Ranta” nimiseen paikkaan asti, josta lähtee tie nimeltä “Haaroistentie”.  Jatka Haaroistentietä kunnes näet P kylttiä ja P peltoa,  jossa saat parkkitiimiltä lisäohjeistusta 🙂

* koordinaatit/linkki “henkilöauto P parkkialue” Haaroistentie 252

Ajo-ohje Helsingin ja Turun suunnasta B - CARAVAN + myyjät + esiintyjät + bussit + erityisluvalliset:

4B. Olet nyt Postitiellä (tie 1955) joka on soratie. Aja tätä eteenpäin n. 4,8 km kunnes tulet oikealle kääntyvään risteykseen, jossa on sinipohjainen opaste HAAROINEN sekä tienviitta ’Haaroistentie’. Käänny sinne. 

5B. Aja n. 600 metriä, ja näet tien vasemmalla puolen opastuksen caravan pysäköintialueelle. Noudata ohjeita pysäköinninopastajilta ja kylteistä. Älä missään nimessä pysäköi minne sattuu omatoimisesti.

Ajo-ohje Tampereen suunnasta:

1. Tie 12 Euraan

2. Tie 43 Uuteenkaupunkiin

3. Kun alat lähestyä Uuttakaupunkia, näet liikenneopastetaulun jossa on mm. nuoli vasemmalle, suuntaan Taivassalo / tie 196 / keskusta. Kaista jakautuu pian kahdeksi, ryhmity vasemmalle ja käänny sinne, Vakka-Suomen kadulle joka on myös tie 196.

Nollaa auton matkamittari.

4. Maamerkkejä: Ohitat mm. K-Supermarketin ja S-marketin, jotka ovat pian risteyksen jälkeen oikealla puolellasi.

Aja n. 15,5 km kunnes näet liikenneopasteen, jossa on nuoli vasemmalle Puotilaan ja nuoli oikealle Lokalahdelle, ja hidasta vauhtia.

5. Käänny risteyksestä vasemmalle, olet nyt soratiellä joka on Puotilantie. Nollaa matkamittari ja aja n. 1,9 km kunnes tulet Y-risteykseen.

6. Aja oikealle opasteen ’HAAROINEN 3’ osoittamaan suuntaan.

7A. Olet Haaroistentiellä, jatka eteenpäin n.3 km (HENKILÖAUTOT) ja saavut henkilöautojen parkkipellolle
* koordinaatit/linkki “henkilöauto P parkkialue” Haaroistentie 252

7B. Jatka n. 3,5 km (CARAVAN yms. erikoisuudet, joista yllä tarkemmin) ja saavut lopulta festivaalialueen luo. Tien varressa on vanha navettarakennus, aja vielä sen ohi caravan pysäköintipaikalle

KOSKEE KAIKKIA: 

HUOM! Tie on kapea, ja se tukkoutuu helposti, sillä liikenne voi milloin vain lisääntyä yllättäen. Lisäksi leiriytyjät kävelevät tiellä, joten auton pysäköiminen tien varteen on turvallisuussyistä kielletty.

POISTUMINEN ja SYDÄMELLINEN <3 KOTIMATKA SAMAA REITTIÄ, JOTA TULITKIN.