Sijainti & saapuminen


Inspiraatiolla ja rakkaudella luomme alueelle monipuoliset tilat, jotta pääset aina nauttimaan tilanteeseen sopivasta tunnelmasta.

Image

Natural High sijainti

Tämän vuoden festivaalit vietetään edellisen vuoden tapaan upealla, luonnon ympäröimällä Nopperlantilalla, Narvilinnassa! Jokainen Natural High Healing -festivaalivuosi on uniikki kokonaisuus harmoniaa, luontoa, rakkaudellisia tiloja ja yllätyksiä. Tilalla on elämiä, mukana menossa ovat ainakin metsässä asustavat tukkalehmät (Ylämaankarja) ja biisonit!

Inspiraatiolla ja rakkaudella luomme alueelle monipuoliset tilat, jotta pääsemme aina nauttimaan tilanteeseen sopivasta tunnelmasta. Tutustu vuoden 2021 tiloihin täällä!

SAAPUMINEN
Laula matkalla ja ota kaikki kaverit, uudet ja vanhat kyytiin! Kyydin tarjoajat ja tarvitsijat pääsevät kohtaamaan toisensa Facebookin kimppakyytisivulla, josta löytyy myös Festaribussien tiedot. Festaribussin liput voit ostaa välilehdeltä Livetosta.

Nopperlantie 1, 23450 Uusikaupunki

TULETKO JULKISEN LIIKENTEEN BUSSILLA?
Lähin bussipysäkki on nimeltään ’Järvenperä th, Y-tie’.

Tästä kartasta näet sekä pysäkin sijainnin, että reitin festivaalipaikalle (Nopperlantie 1).

Kirjoita Matkahuollon verkkokauppaan lähtöasemasi, valitse oikea päivämäärä(!) ja hae aikatauluja.

Helsingistä ja Turusta saapuvat henkilöautot ajavat bussipysäkin ohi, joten autetaan toisiamme perille pääsyssä – jos sinulla on autossa tilaa ota reissaajat kyytiisi matkan varrelta.

Ajo-ohjeet


Ajo-ohje Helsingin ja Turun suunnasta:

1. Luovi Kustavintien (tie 192) alkupäähän – se alkaa Raision ABC:n vieressä olevasta liikenneympyrästä Kustavin suuntaan. Jatka siitä eteenpäin seuraavasti:

2. Aja Kustavintietä n. 26 km jolloin näet tien oikealla puolen sinipohjaisen opasteen, joka näyttää oikealle kääntyvää risteystä ’UUSIKAUPUNKI’. Ala hidastelemaan.
Saavut risteykseen jonka on merkitty kaistan yläpuolisilla opasteilla, käänny siitä oikealle Uudenkaupungin suuntaan.

3. Olet nyt Y-tiellä (tie 194). Aja tätä tietä n. 14 km. Kun näet tien oikealla puolen sinipohjaisen opasteen ’ JÄRVENPERÄ’ ala hidastamaan vauhtia, ja valmistaudu kääntymään.
Pian näet tien vasemmalla puolen opasteen ’8 JÄRVENPERÄ’. Käänny sinne.
(Tässä risteyksessä on festareiden lähin bussipysäkki, josta bussimatkaajat kävelevät alueelle. Jos sinulla on autossasi tilaa, jaa iloa ottamalla heitä kyytiin! Kiitos meidän puolestamme jo etukäteen. 
)

4. Olet nyt Postitiellä (tie 1955) joka on soratie. Aja tätä eteenpäin n. 4,8 km kunnes tulet oikealle kääntyvään risteykseen, jossa on sinipohjainen opaste HAAROINEN sekä tienviitta ’Haaroistentie’, ks. kuva alla. Käänny sinne. (HUOM! Matkalla Haaroisten risteykseen ohitat mm. Y-risteyksen, jossa vasemmalle haarautuu Varttaistentie. Aja oikealle niin pysyt Postitiellä.)

5. Aja n. 600 metriä, ja näet tien vasemmalla puolen opastuksen pysäköintialueelle. Jätä auto sinne tai kysy neuvoa pysäköinninopastajilta, mikäli haluat käydä ensin jättämässä leiriytymisvarusteet leirintäalueelle.
HUOM! Tie on kapea, ja se tukkoutuu helposti, sillä liikenne voi milloin vain lisääntyä yllättäen. Lisäksi leiriytyjät kävelevät tiellä, joten auton pysäköiminen tien varteen on turvallisuussyistä kielletty, joten palauta auto pysäköintialueelle ensitilassa.


Ajo-ohje Tampereen suunnasta:

1. Tie 12 Euraan

2. Tie 43 Uuteenkaupunkiin

3. Kun alat lähestyä Uuttakaupunkia, näet liikenneopastetaulun jossa on mm. nuoli vasemmalle, suuntaan Taivassalo / tie 196 / keskusta. Kaista jakautuu pian kahdeksi, ryhmity vasemmalle ja käänny sinne, Vakka-Suomen kadulle joka on myös tie 196.
Nollaa auton matkamittari.

4. Maamerkkejä: Ohitat mm. K-Supermarketin ja S-marketin, jotka ovat pian risteyksen jälkeen oikealla puolellasi.
Aja n. 15,5 km kunnes näet liikenneopasteen, jossa on nuoli vasemmalle Puotilaan ja nuoli oikealle Lokalahdelle, ja hidasta vauhtia.

5. Käänny risteyksestä vasemmalle, olet nyt soratiellä joka on Puotilantie. Nollaa matkamittari ja aja n. 1,9 km kunnes tulet Y-risteykseen.

6. Aja oikealle opasteen ’HAAROINEN 3’ osoittamaan suuntaan.

7. Olet Haaroistentiellä, jatka eteenpäin n. 3,4 km ja saavut lopulta festivaalialueen luo. Tien varressa on vanha navettarakennus, aja vielä sen ohi pysäköintipaikalleHUOM! Tie on kapea, ja se tukkoutuu helposti, sillä liikenne voi milloin vain lisääntyä yllättäen. Lisäksi leiriytyjät kävelevät tiellä, joten auton pysäköiminen tien varteen on turvallisuussyistä kielletty, joten palauta auto pysäköintialueelle ensitilassa.