Sijainti & saapuminen


Inspiraatiolla ja rakkaudella luomme alueelle monipuoliset tilat, jotta pääset aina nauttimaan tilanteeseen sopivasta tunnelmasta.

Natural High sijainti

Tämän vuoden festivaalit vietetään edellisten vuosien tapaan upealla, luonnon ympäröimällä Nopperlantilalla, Narvilinnassa! Jokainen Natural High Healing -festivaalivuosi on uniikki kokonaisuus harmoniaa, luontoa, rakkaudellisia tiloja ja yllätyksiä. Tilalla on elämiä, mukana menossa ovat ainakin metsässä asustavat tukkalehmät (Ylämaankarja) ja biisonit!

Inspiraatiolla ja rakkaudella luomme alueelle monipuoliset tilat, jotta pääsemme aina nauttimaan tilanteeseen sopivasta tunnelmasta. Tutustu tiloihin täällä!

Festivaalialue: Nopperlantie 1, 23450 Uusikaupunki

Festaribussit & Kimppakyydit


KIMPPAKYYDIT 
Laula matkalla ja ota kaikki kaverit, uudet ja vanhat kimppakyytiin! Kimppakyydin tarjoajat ja tarvitsijat pääsevät kohtaamaan toisensa Facebookin kimppakyytisivulla, joka avautuu 1.12.2023.

FESTARIBUSSIT
Liput festaribusseihin (Helsinki, Turku, Tampere) voi ostaa Ticketmasterilta 1.12.2023 alkaen. Matkusta mukavasti Natural High festaribussilla yhdessä muiden kanssa suoraan festivaalien portille. Tarjoamme ympäristölle ystävällisen vaihtoehdon, yhteiskuljetuksen. Luvassa ikimuistoinen matka uuteen yhteyteen, luottamukseen, rakkauteen ja mahtavaan elämisen voimaan!! Festivaalibussi on ihan paras matkustaa perille mukavasti muiden ihanien ihmisten kanssa, nostavassa tunnelmassa! Festivaali alkaa jo matkalla sinne! Bussissa on turvavyöt sekä WC ja taatusti ihana tunnelma.

Ethän jää ilman bussikyytiä!! Ne ovat myyty monena vuonna loppuun! VARAA AJOISSA JA HETI! Miellyttävä ja inspiroiva matka ihanille rakkaudenfestareille! Olethan viimeistään 10 minuuttia ennen paikalla. Pidäthän lippusi tallessa myös paluumatkaa varten.

HELSINKI:
Lähtöpaikka Eteläinen Rautatiekatu 10, Helsinki (Kamppi) (Bussissa NHHF-juliste)
To 4.7.2024 Klo 10.00 (44€ meno-paluu)
Pe 5.7.2024 Klo 08:00 (44€ meno-paluu)

TAMPERE
Lähtöpaikka Keskustori/Vanha kirkko, Puutarhakatu 4, Tampere (Bussissa NHHF-juliste)
To 4.7.2024 Klo 10:00 (44€ meno-paluu)

TURKU
Lähtöpaikka: Logomon parkkipaikka, Köydenpunojankatu 12, Turku (Bussissa NHHF-Juliste)
To 4.7.2024 n. klo 12.00 (29€ meno-paluu)
Pe 5.7.2024 n. klo 10.00 (29€ meno-paluu)

PALUU Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun:
Lähtöpaikka: Festivaalin Infopisteen edestä
Su 7.7.2024 Klo 18.00.

Image

Julkinen liikenne


SAAPUMINEN JULKISEN LIIKENTEEN BUSSILLA?
Lähin bussipysäkki on nimeltään ’Järvenperä th, Y-tie’.
Tästä kartasta näet sekä pysäkin sijainnin, että reitin festivaalipaikalle (Nopperlantie 1).

Kirjoita Matkahuollon verkkokauppaan lähtöasemaksi Turku, valitse oikea päivämäärä(!) ja hae aikatauluja.

Festarivieraat Helsingin ja Turun suunnalta ajelevat bussipysäkin ohi, joten autetaan toisiamme perille pääsyssä – jos sinulla on autossa tilaa ota reissaajat kyytiisi matkan varrelta. Kävelymatkaa pysäkiltä on noin 5 km.

Ajo-ohjeet


SAAPUMISREITTI OMALLA AUTOLLA
Alla henkilöautojen saapumisreitti festareille. Saapumisreitti uudistui vuodesta 2022 alkaen, joten katso se alla olevasta kartasta ja/tai laita * Navigaattorin osoite Haaroistentie 252 , joka on myös P henkilöautojen parkkipellon osoite.

P caravan + myyjät + esiintyjät + bussit + luvalliset erityistarpeet: *** Navigaattoriin osoite Haaroistentie 361 (alempana myös sanalliset ohjeet saapumiseen jaoteltuna 2 suunnasta: Helsinki+Turku ja Tampere, sekä jaoteltuna myös A henkilöautot ja B caravan yms.)

HUOM! Tie festivaalialueen läpi on kapea, ja se tukkoutuu helposti, sillä liikenne voi milloin vain lisääntyä yllättäen. Lisäksi leiriytyjät ja festivaalikansa kävelevät tiellä, joten auton pysäköiminen tien varteen festivaalialueen läheisyydessä on turvallisuussyistä kielletty.

Image


Ajo-ohje Helsingin ja Turun suunnasta:

1. Luovi Kustavintien (tie 192) alkupäähän – se alkaa Raision ABC:n vieressä olevasta liikenneympyrästä Kustavin suuntaan. Jatka siitä eteenpäin seuraavasti:

2. Aja Kustavintietä n. 26 km jolloin näet tien oikealla puolen sinipohjaisen opasteen, joka näyttää oikealle kääntyvää risteystä ’UUSIKAUPUNKI’. Ala hidastelemaan.

Saavut risteykseen jonka on merkitty kaistan yläpuolisilla opasteilla, käänny siitä oikealle Uudenkaupungin suuntaan.

3. Olet nyt Y-tiellä (tie 194). Aja tätä tietä n. 14 km. Kun näet tien oikealla puolen sinipohjaisen opasteen ’ ↰ JÄRVENPERÄ’ ala hidastamaan vauhtia, ja valmistaudu kääntymään.

Pian näet tien vasemmalla puolen opasteen ’8 JÄRVENPERÄ’. Käänny sinne.

(Tässä risteyksessä on festareiden lähin bussipysäkki, josta bussimatkaajat kävelevät alueelle. Jos sinulla on autossasi tilaa, jaa iloa ottamalla heitä kyytiin! Kiitos meidän puolestamme jo etukäteen. )


Ajo-ohje Helsingin ja Turun suunnasta A - HENKILÖAUTOT:

4A. P henkilöautot pohjoisen kautta! (“y-risteyksestä” oikealle lähtevää “Puotilantietä” pitkän. Puotilantie erkanee siinä aiemmasta Helsingistä tulijoille tutusta reitistä eli Postitieltä, joka on tie numero 1955. Linkki tämän y-risteyksen koordinaatteihin alla*.  Ja selkeyttävä karttakuva sivun alussa).
** koordinaatit/linkki “y-risteys” Puotilantie 500

5A. Puotilantietä pitkin ajetaan “Ranta” nimiseen paikkaan asti, josta lähtee tie nimeltä “Haaroistentie”.  Jatka Haaroistentietä kunnes näet P kylttiä ja P peltoa,  jossa saat parkkitiimiltä lisäohjeistusta 🙂

* koordinaatit/linkki “henkilöauto P parkkialue” Haaroistentie 252


Ajo-ohje Helsingin ja Turun suunnasta B - CARAVAN + myyjät + esiintyjät + bussit + erityisluvalliset:

4B. Olet nyt Postitiellä (tie 1955) joka on soratie. Aja tätä eteenpäin n. 4,8 km kunnes tulet oikealle kääntyvään risteykseen, jossa on sinipohjainen opaste HAAROINEN sekä tienviitta ’Haaroistentie’. Käänny sinne. 

5B. Aja n. 600 metriä, ja näet tien vasemmalla puolen opastuksen caravan pysäköintialueelle. Noudata ohjeita pysäköinninopastajilta ja kylteistä. Älä missään nimessä pysäköi minne sattuu omatoimisesti.


Ajo-ohje Tampereen suunnasta:

1. Tie 12 Euraan

2. Tie 43 Uuteenkaupunkiin

3. Kun alat lähestyä Uuttakaupunkia, näet liikenneopastetaulun jossa on mm. nuoli vasemmalle, suuntaan Taivassalo / tie 196 / keskusta. Kaista jakautuu pian kahdeksi, ryhmity vasemmalle ja käänny sinne, Vakka-Suomen kadulle joka on myös tie 196.

Nollaa auton matkamittari.

4. Maamerkkejä: Ohitat mm. K-Supermarketin ja S-marketin, jotka ovat pian risteyksen jälkeen oikealla puolellasi.

Aja n. 15,5 km kunnes näet liikenneopasteen, jossa on nuoli vasemmalle Puotilaan ja nuoli oikealle Lokalahdelle, ja hidasta vauhtia.

5. Käänny risteyksestä vasemmalle, olet nyt soratiellä joka on Puotilantie. Nollaa matkamittari ja aja n. 1,9 km kunnes tulet Y-risteykseen.

6. Aja oikealle opasteen ’HAAROINEN 3’ osoittamaan suuntaan.

7A. Olet Haaroistentiellä, jatka eteenpäin n.3 km (HENKILÖAUTOT) ja saavut henkilöautojen parkkipellolle
* koordinaatit/linkki “henkilöauto P parkkialue” Haaroistentie 252

7B. Jatka n. 3,5 km (CARAVAN yms. erikoisuudet, joista yllä tarkemmin) ja saavut lopulta festivaalialueen luo. Tien varressa on vanha navettarakennus, aja vielä sen ohi caravan pysäköintipaikalle


POISTUMINEN ja SYDÄMELLINEN <3 KOTIMATKA SAMAA REITTIÄ, JOTA TULITKIN.