Image
SILJA KULO

www.soundcloud.com/siljakulo
www.facebook.com/SiljaSerafina
www.instagram.com/kulosilja

Silja Kulo on esiintyvä artisti, laulaja/lauluntekijä, ammattimuusikko, holistinen lauluvalmentaja ja Sydämen Ääni -kuoron johtaja. Hän rohkaisee vapautumaan äänen kautta; syventyen laulun ainutlaatuiseen voimaan! Yli vuosikymmenen hän on tukenut ihmisiä tuntemaan syvän yhteyden itseensä, vahvistamaan Itseilmaisuaan ja kokemaan musiikin eheyttävän taian kera sydäntä avaavien ääniharmonioiden. 

EXPRESS YOURSELF WITH YOUR VOICE (FIN/ENG) – Sound & Voice

Tule tutustumaan ja vahvistamaan yhteyttä omaan ääneesi & itseilmaisuusi!  Yhdessä luodut äänimaisemat ja harmoniat herkistävät kuuntelemaan ja kehotietoisuus vahvistuu. Laulamme sydäntä avaavia lauluja ja mantroja inspiroiden toinen toisiamme, tuntien yhteyttä sisäiseen lapseen, heittäytyen leikkiin ja luovuuteen. Nautitaan yhdessä laulamisen taiasta & juhlitaan elämää yhdessä laulaen! (KIDS FRIENDLY)

SING WITH THE ELEMENTS (FIN/ENG) – Sound & Voice

Seremoniallisessa laulupiirissä tunnemme yhteyden luontoon soivan äänemme kautta. Luomme yhdessä moniäänistä harmoniaa hetkestä käsin; maan voiman, puhdistavan veden, avaran ilman ja elävän tulen kanssa. Annamme laulujen syntyä elementeistä inspiroituen,  eheyttää ja parantaa. Jaamme mantroja ja lauluja, jotka vahvistavat yhteyttämme elementtien syvään viisauteen, alkuperämme muistaen. (KIDS FRIENDLY)

HEART´S IN HARMONY (FIN/ENG) – Sound & Voice

Tule laulamaan! Luomme yhdessä äänimaisemia ja laulamme sydäntä avaavia lauluja ja mantroja yhteisharmoniaa luoden. Vapauta äänesi ja tunne miten kehosi rentoutuu ja miten yhdessä laulaminen inspiroi, eheyttää ja avaa sydäntä vastaanottamaan elämän kauneuden. Koe äänten ja sydänten virittyminen harmoniseen värähtelyyn. Yhdessä laulaen olemme rakkaudessa yhtä. (KIDS FRIENDLY)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image