Image
SONJA SAAGAIA

www.sonjasaagaia.fi
www.facebook.com/profile.php?id=100076369683424
www.instagram.com/sonjasaagaia

Olen itse läpikäynyt syvän transformaation ja olen saanut polulleni kutsumuksen. Olen transformaatiokätilö ja rakastan kulkea rinnalla muutoksissa. Taitoni on luoda turvallisia, hyväksyviä tiloja, joissa voi sukeltaa kohti omaa voimaansa, sisäistä viisautta, pyhyyttä, luontoyhteyttä, äiti maata ja suurta henkeä. Rakastan tukea ja kannustaa oman äänen ja ilmaisun vapautumisessa.

OMAN VOIMAN MEDITAATIO (FIN) – Meditation

Tässä työpajassa harjoitetaan syvää työskentelyä itsensä kanssa. Meditaatiossa laajennetaan omaa tietoisuudentasoa ja antaudutaan hetkelle. Se tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä, hiljentyä, luoda yhteyttä ja sukeltaa omiin syvyyksiin ja viisauteen. Kohti yhä laajenevaa kokemusta ja tietoisuuden eri tasoja. Meditaatio kanavoituu hetkessä sen hetkisten energioiden sekä osallistujien mukaisesti. Sitä mitä siinä hetkessä tarvitaan.

NAISTEN LUONNON VOIMA SEREMONIA (FIN) – Ceremony & Performance

Tervetuloa juhlimaan ja pyhittämään naiseutta ja nostamaan yhteisessä pyhässä seremoniassa feminiinistä voimaa itsessämme. Olemaan se upea ja alkuvoimainen nainen, joka olet luontosi äärellä. Joka tuntee itsessään luonnon voiman, luontonsa voiman ja pystypäin rakkaudessa juhlii itseään ja todistaa muita upeita naisia ympärillään. Seremonia huipentuu yhteiseen feminiinin voima kulkueeseen. (YOGA MAT, KIDS FRIENDLY)

NAISEUDEN VOIMA KULKUE JA JUHLA (FIN) – Ceremony & Performance

Tervetuloa kulkemaan yhteisessä naisten ja feminiinin kulkueessa. Tule näyttäytymään ja ottamaan oma tila ja paikkasi muiden rohkeiden ja upeiden siskojen rinnalla ja nostamaan yhdessä omaa voimaamme. Kulkue päättyy yhteiseen feminiinin juhlaan pääaukiolla, jossa annamme itsemme näkyä ja kuulua. Tule kutsumaan yhteyteen feminiinit. Tule kutsumaan yhteyteen kaikki muut. (KIDS FRIENDLY)

ALKUVOIMAINEN ÄÄNI (FIN) – Sound & Voice

Sonja ja Janne tuovat festivaaleille tilaa syvällä syntyvälle alkuvoimaiselle äänelle. Esityksensä ja omien tarinoidensa jälkeen he kutsuvat ihmisiä oman alkuvoimaisen äänen ilmaisuun ja johdattelevat osallistujia yhteiseen, ohjattuun lauluimprovisaatioon. Omat soittimet ovat vapaaehtoisia ja tervetulleita. Aiempi laulukokemus ei tarpeen. (KIDS FRIENDLY)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image