Natural High -yhteistyökumppanit 2024:

Image
The Good Guys on vuonna 2018 perustettu suomalainen luomukombuchapanimo, jonka missiona on auttaa yksilöitä, yhteisöjä ja ympäristöä voimaan paremmin tuottamalla terveellisiä, ympäristöystävällisiä ja alkoholittomia juomia.
Image
KÄÄPÄ Mushrooms tarjoaa ensiluokkaisia sienituotteita, jotka on suunniteltu edistämään terveyttä ja hyvinvointia. Tuotteet viljellään ja valmistetaan utteeksi Karjalohjalla.
Image
Image
Image

Tule mukaan innostavaan yhteistyöhön  Suomen johtavan hyvinvointifestivaalin kanssa!

Tule mukaan innostavaan yhteistyöhön Suomen johtavan hyvinvointifestivaalin kanssa!


Image


Raikasta luomukombuchaa Pirkkalasta.
Trust your gut feeling!

Hyvien kavereiden käsityönä valmistama kotimainen kombucha suoraan Pirkanmaan sydämestä! Sanoiko joku kotimaista kombuchaa? Suomalaista Käsityötä. Aito. Kotimainen Kombucha. Luomu.

www.thegoodguys.life


Good Guys Kombucha - Natural High Healing Festival sponsor
Image
Image
arvid nordquist logo
Yhteistyöllä näkyvyyttä Suomen taianomaisimman festivaalin kanssa?


Festivaalimme kokoaa yhteen tuhatmäärin rakkauskansaa ja olet aitiopaikalla tarjoamassa sinun aidointa osaamistasi. Tervetuloa mukaan!

Luovuuden, vapauden ja sydämen festivaalimme kantavia arvoja ovat rakkaus, ekologisuus ja eettisyys, sekä yhteistyö ja yhteisöjen hyvinvointi. Tarjoamme ihmisille neljän päivän ajan kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä terveyttä edistäviä ja sydäntä avaavia työpajoja.

Tahdomme sinut! Yhdessä olemme niin paljon enemmän, ja haluamme, että sinun tuotteesi / palvelusi / aidoin osaamisesi löytävät suoraan kohdeyleisön tietoisuuteen.