2022 Natural High pääyhteistyökumppani:

2022 Natural High pääyhteistyökumppani:

Image
Image

Image
Ketokamu on uuden ajan elintarvikeyritys, joka innostaa ihmisiä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Vuosien kokemus ja ammattitaito takaavat innovatiiviset tuotteet, jotka sopivat moniin eri ruokavalioihin. Ketokamu tekee terveellisestä ruokailusta helppoa ja herkullista. Tehtävänämme onkin inspiroida ihmisiä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin aidoista ja puhtaista aineksista valmistettujen laatutuotteiden avulla.


Tutustu Ketokamuun

ketokamu-elviira-natural-high-festival
ketokamu-natural-high
ketokamu-kumppani-natural-high-festival

Yhteistyössä myös:

Yhteistyössä myös:

Image


Raikasta luomukombuchaa Pirkkalasta.
Trust your gut feeling!

Hyvien kavereiden käsityönä valmistama kotimainen kombucha suoraan Pirkanmaan sydämestä! Sanoiko joku kotimaista kombuchaa? Suomalaista Käsityötä. Aito. Kotimainen Kombucha. Luomu.

www.thegoodguys.life


Good Guys Kombucha - Natural High Healing Festival sponsor

Health Coach Academy
Health Coach Academy kouluttaa tulevia Health Coacheja, jotta he voivat inspiroida muita hyvinvoinnin uusille tasoille.

www.healthcoachacademy.fi


Image
Laatua, tuoreutta, puhtautta - arjen luksusta!

Turkulaisen perheyrityksen DeliVerden tuotevalikoimasta löydät runsaasti erilaisia premium-laatuisia muhkeita ja maistuvia salaatteja sekä värikkään valikoiman vihanneksia ja yrttejä. Salaateissa yhdistyvät mainiolla tavalla rapeus, maku ja koko, ja runsas yrttivalikoima hurmaa vaativimmankin kulinaristin. Suomen maukkaimpien salaattien ja tuoksuvimpien yrttien hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan.

www.deliverde.fi

Yhteistyöllä näkyvyyttä Suomen taianomaisimman festivaalin kanssa?


Festivaalimme kokoaa yhteen tuhatmäärin rakkauskansaa ja olet aitiopaikalla tarjoamassa sinun aidointa osaamistasi. Tervetuloa mukaan!

Luovuuden, vapauden ja sydämen festivaalimme kantavia arvoja ovat rakkaus, ekologisuus ja eettisyys, sekä yhteistyö ja yhteisöjen hyvinvointi. Tarjoamme ihmisille neljän päivän ajan kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä terveyttä edistäviä ja sydäntä avaavia työpajoja.

Tahdomme sinut! Yhdessä olemme niin paljon enemmän, ja haluamme, että sinun tuotteesi / palvelusi / aidoin osaamisesi löytävät suoraan kohdeyleisön tietoisuuteen.Tule mukaan innostavaan yhteistyöhön 2022 Suomen johtavan hyvinvointifestivaalin kanssa!

Tule mukaan innostavaan yhteistyöhön 2022 Suomen johtavan hyvinvointifestivaalin kanssa!