Image
TERO SUHONEN

www.terosuhonen.com
www.facebook.com/sielunrunoja
www.instagram.com/sielunrunoja

Tero Suhonen on alkemisti, runoilija, valmentaja ja tietäjän polun kulkija. Burnoutin, masennuksen ja luukasvainten läpi kulkenut saaga on johdattanut Teron omalle sydämen polulle. Tällä hetkellä hänen elämäntehtävänä ovat työskentely elementtien ja henkimaailman kanssa, seremonioiden ja hoitojen fasilitointi, työ maskuliinikentässä, miesten ja naisten tuominen yhteen ja Sielun runojen kanavointi.

PYHÄ VESI SEREMONIA (FIN/ENG) – Ceremony & Performance

Vesiseremoniassa kytkeydymme syvästi veden voimaan ja viisauteen niin itsessämme kuin kaikkialla tällä kauniilla vesiplaneetalla. Tämä avaa tietoisuutta, syventää tunneyhteyttä ja kohottaa värähtelyä. Kiitollisuuden ja rakkauden välittäminen vedelle luo harmoniaa ja rauhaa ollen avain koko ihmiskunnan ja äiti maan ylösnousussa korkeammalle tietoisuuden tasolle. Vesi kutsuu meitä. (YOGA MAT, KIDS FRIENDLY)

ROHKEUS KOHDATA HÄPEÄ (FIN) – Other Inspirations

Häpeä työpaja tarjoaa turvallisen tilan tutkia ja työstää häpeän tunteita lempeydellä ja myötätunnolla. Häpeä on suurin este oman voiman ilmentämiselle ja oman potentiaalin astumiselle. Häpeä rajoittaa eniten elämän luonnollista virtausta. Oletko valmis kohtaamaan omaa häpeää, tulemaan tietoiseksi sen rajoittamista ja astumaan rohkeasti vapauden polulle? (STRONG, YOGA MAT)

MASKULIININEN TULI (FIN/ENG) – Other Inspirations

Työpaja on kaikille ihmisille avoin tila tutkia maskuliinisiksi luonnehdittuja piirteitä ja ominaisuuksia itsessämme. Sukellamme yhdessä kohti ihmisyyden syvempää ymmärrystä luoden sekä itseemme että ympärillemme lisää harmoniaa ja sopusointua. Työpajassa korostuu avoimuus ja kunnioitus kaikkea elämää ja itsensä kokemista kohtaan. (STRONG, YOGA MAT)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image