Image
TIINA MIINALAINEN

www.avaramieli.com
www.instagram.com/avaramieli

Tiina Miinalainen on oppaasi itsetuntemuksen ja Human Designin maailmaan. Hän kokee, tehtäväkseen auttaa ihmisiä kohtaamaan ja tutustumaan itseensä sekä kehonsa viisauteen. Ymmärtämään itseä, muita ihmisiä ja koko maailmaa paremmin. Human Designin avulla on helpompi rakastaa ja hyväksyä itsensä pilkkuineen ja raitoineen. Vaikka ei välttämättä ole tämän yhteiskunnan ihanneversio.

HUMAN DESIGN – KEHOSI VIISAUS (FIN) – Lecture

Työpajassa keskitytään Human Designin ytimeen: auran ja kehon viisauden ensimmäisten käytännön askelien ottamiseen. Olemme täällä ilmastaaksemme omaa yksilöllisyyttämme, kuitenkin ensin meidän tulee nähdä sen kauneus. Kuka sinä olet elämäsi kuoren alla ja miten voit tutustua itseesi sekä tulla pois oman energiasi edestä? Antaa energian virrata vähentäen vastustusta. (KIDS FRIENDLY)

HUMAN DESIGN: MITEN OLLA LINJASSA? (FIN) – Lecture

Human Design ohjaa meitä elämään omannäköistä elämää, joka tarkoittaa elämistä itsensä kanssa linjassa. Mistä meidän tarvitsee tulla tietoiseksi, että se on mahdollista? Tulemme käsittelemään työpajassa ainakin seuraavia teemoja Human Designin silmin päätöksenteko, epä-minä ja rajat. Ota mukaan oma Human Design kehokartta, jonka voit luoda netissä syntymäajan, kellonajan ja paikan perusteella. (KIDS FRIENDLY)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image