Tilat

Natural High healing festival KARTTA 2023
LATAA KARTTA (KUVA)

Natural High tilat


Kaikki festivaalitilat ovat erilaisia ja henkivät kauneutta kaikin puolin. Tilat ovat luotu tukemaan rakkauden kokemusta ja eri elementtejä meissä ja ympäristössämme. Koristelemme jokaisen tilan antaumuksella ja suurella sydämellä.

Työpajat ovat erilaisia ja kannattaa valita se, joka on sinulle sopivin  juuri siinä hetkessä. Muista kunnioittaa itseäsi ja kuunnella kehoasi ja rajojasi. Muista juoda tarpeeksi ja myös levätä.

Äänimaisemasta ei kannata häiriintyä. Olemme festivaaleilla ja äänet saattavat sekoittua. Välillä olemme todellisen elämän meditaatioharjoituksessa, harjoittelemassa sulkemaan äänet pois ja keskittymään sisimpäämme.

Natural High Healing Festivaalin syvin ajatus on luoda tila, jossa tuemme jokaisen yksilöllisyyttä ja tarvetta olla olemassa tavalla, joka tukee perustarvetta olla inhimillinen ja hyväksytty. Natural High Healing Festival tuo ihmiset yhteen, ykseyteen ja siihen tilaan, jossa jokainen on arvokas ja rakastettu sellaisena kuin juuri sinä hetkenä on.

Nähdään rakkauden festivaaleilla!

Jos tulee kysymyksiä, katso ensin Usein kysytyt kysymykset, sieltä löytyy vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Jos ei, voit ottaa yhteyttä info@naturalhighfestival.fi vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

main stage at natural high festival

Magical Mainstage


Tämä avoin alue, joka tuo ihmiset yhteen suuren ihmeen ja taianomaisuuden äärelle. Päivisin löydät Main stagelta suositut ja suuret työpajat -Niihin mahtuu aina. Iltaisin kokoonnumme yhteen kuuntelemaan laadukasta musiikkia ja nostamme biletunnelman kattoon huippu DJ:n johdolla. Alueella on myös eeppiset, portaalin avaavat Opening ja Closing seremoniat, joita et voi missata! Makuhermoja hivelevän Food Fiestan ruokamyyjät sekä uudistunut ruokailukatos takaavat päälava alueen ruokaelämykset sekä tuovat viihtyvyyttä! Taivas on avoinna kokemuksille, väkeville hetkille, suurille transformaatioille ja kaikelle kauniille sekä erityisen maukkaille elämyksille. Tilan luojatar Meri Weckman.

main stage at natural high festival

Hall of Mastery


UUTUUS TILA! Suurin katettu juhlatilamme on 1500m2 teltta Hall of Mastery! Täällä sisäinen mestarillisuutesi tulee tuntuvaksi. Korkein tietoisuutesi herätetään musiikin, tanssin ja väkevien työpajojen kautta. Olet yhtä suuren ykseyden kanssa, se on koettava edes kerran elämässä ja kun sen kerran kokee, sen ääreen haluaa palata yhä uudelleen. Ota mukaan oma joogamattosi, istuintyynysi ja vilttisi kun kokoonnumme yhteen erillaisia harjoituksia tekemään ja iltaisin musiikkia kuntelemaan. Elämän voima kutsuu sinua ja tulee tuntuvaksi tässä taianomaisessa tilassa. Tilan luojatar Katriina Kivinen.

main stage at natural high festival

Red Temple


UUTUUS TILA! RED TEMPLE on pyhä tila. Se on villi, voimakas, syvä ja upea! Siinä on jotain alkuperäistä, mystisen feminiinisyyden tulista, alkukantaista, kannattelevaa, hekumallista ja hedelmällistä voimaa. Ympyrä sulkeutuu tai oikeastaan avautuu yhä uskomattomille elämyksille, ihmeille, ihanuuksille. Ah tule mukaan uusien elämyksien äärelle! Anna tämän punaisen voiman tuntua juurissa ja ytimissä asti. Se ravistaa sinut elinvoimaisuuteen, ihanuuteen ja herättää uuteen voimaan. Tämä tila kutsuu sinua syntymään yhä uudelleen. Tila on suuri teltta, joka luotu ihmeisiin! Tilan luojattaret Anna-Mari Metso ja Kaisa Kaipainen.

main stage at natural high festival

Highest Vision


UUTUUS TILA! Koko alueen yksi huikeimmista näkymista avautuu täysin uuden alueen tasanteelta. Vapauta sisäisen tietäjän voimasi, tule yhdeksi metsän kanssa, tanssi villisti ja tunne kuinka maa kannattelee sinua sinua. Olet tuettu ja koko tietoisuutesi avautukoon uudelle tasolla! Anna visioiden tulla luoksesi, näe kauemmas kuin koskaan ennen. Huomioithan, että alue on korotettu ja siinä on pudotus, jota suojaa festivaali aita, pysy alueella. Tämän alueen tansseja pääset tanssimaan myös Unicorn pond lammen rannalta! Tilan luojattaret ovat Katriina Kivinen ja Alexandra Bonsdorff.

green power at natural high festival

Forest Light Room


Vanhan jykevän kivinavetan yläkerta on keveyden heijastuma. Iso lasiseinäinen pääty avaa meille uljaat pelto- ja metsämaisemat. Tila tulee palvelemaan meitä valkoisena tietoisena rauhan ja korkeamman yhteyden tyyssijana. Yli 300m2 karismaattisessa tilassa tulee olemaan rauhalliset, välillä temmoltaan vaihtelevat työpajat ja iltaisin äänirentoutukset ja lumoavat avaavat konsertit.

green power at natural high festival

White Light Room 


Vanhan jykevän kivinavetan yläkerta on keveyden heijastuma. Iso lasiseinäinen pääty avaa meille uljaat pelto- ja metsämaisemat. Tila tulee palvelemaan meitä valkoisena tietoisena rauhan ja korkeamman yhteyden tyyssijana. Yli 300m2 karismaattisessa tilassa tulee olemaan rauhalliset työpajat ja iltaisin äänirentoutukset. Rauha on sinussa. Tilan luojatar Meri Weckman.

green power at natural high festival

Mystic Sun


Mystinen ja salaperäinen yli 250m2 konehallista transformoitunut tila voimakkaisiin ja ikimuistoisiin hetkiin. Auringon mysteeriin kietoutunut puhutteleva ja wow fiiliksellä kuorrutettu tila on tässä! Se saa sinut aistimaan sisäisen aurinkon ja pimeyden tanssia, tuntemaan itsesi syvästi ja kokemaan uusia puolia itsestäsi. Mystic Sun raivaa tilaa kokemukselle, joka on syvempi, mystisempi ja ihanampi kuin muistatkaan. Tilan livemusa keikat ja herättelevät työpajat saavat sinut tuntemaan olevasi elossa niin, ettei sisäinen aurinkosi sammu koskaan. Tilan luoja Janne Jussila

green power at natural high festival

Natural High Herstory


Ooh Rakas Natural High festivaali!! On juhlavuoden aika! Vuonna 2022 on kymmenes Natural High festivaali ja haluamme viedä sinut pienelle matkalle, historian havinan siivittäessäsi tätä pientä aikamatkaa! Tule ja ihastele mistä ollaan tultu ja mitä kaikkea ollaan koettu. Olemme kiitollisia ja innoissamme avatessamme pienen Herstory museon sinulle koettavaksi. Tule ja nauti <3 Täällä pääset ihastelemaan, ihmettelemään ja hihittelemään. Elämä on juhla! Natural High jotain vielä enemmän!

green power at natural high festival

Flower Power


UUTUUS! Vihreällä nurmella sijaitseva kukkainen viherniittytila. Flower Power on kauniisti koristeltu ja katettu monenlaisen inspiroivan työpajan temmellyskenttä. Herää henkiin, ala kukkimaan sisäisesti! Kieriskele nurmikolla, kikattele ja anna kukkaloiston hurmata. Anna flower power tilan buustata sisäinen voimasi ja palauttaa elinvoimasi.

green power at natural high festival

Ketokamu Stage


UUTUUS! Hyvät juhlat tarvitsevat hyvät ruoat ja niitä tarjoillaan inspiroivalla ulkoilma-alueella, joka on tänä vuonna nimetty upean pääyhteistyökumppanimme mukaan! Hurraa Ketokamu! Alueen ruokamyyjien kojut ja mielenkiintoiset luennot tekevät festivaali kokemuksesta mieleenpainuvan ja ah niin maukkaan! Luvassa herkullinen ja antoisa Natural High Healing festarit myös ruokien puolesta! Food Fiesta on monipuolinen, runsas ja vegaaninen. Mukana suolaista purtavaa, makea naposteltavaa, kevyesti täyttävää ja tuhdimmin nälkää pitäviä annoksia. Tule ja tutustu alueeseen ja sen maittaviin tarjoiluihin! Anna vatsan kutsua sinut tälle alueelle nautiskelemaan ja mielenkiintoisia esityksia kuuntelemaan ja osallistumaan. Esittelyt ruokamyyjiin löytyy FOOD FIESTA sivulta! NAM!

at Natural High Festival

Mystic Moon


UUTUUS! Mystinen ja salaperäinen yli 350m2 konehallista transformoitunut tila voimakkaisiin ja ikimuistoisiin hetkiin. Violettiin kietoutunut puhutteleva tila saa sinut aistimaan kuun läsnäolon ja tuntemaan itsesi syvästi ja kokemaan uusia puolia itsestäsi. Mystic Moon tilan livemusa keikat ja herättelevät työpajat saavat sinut tuntemaan olevasi elossa!

at Natural High Festival

Bohemian Soul Space


UUSI OLEMUS! Tunnelmallinen ja boheemi makrame käsitöillä koristeltu yli 250m2 tila kutsuu sinut syventymään itsesi äärelle. Bohemian Soul space sijaitsee nostalgisen tallin vintillä ja on entuudestaan tunnettu nimellä Heart Space. Päivisin tilassa on erilaisia sydämellisiä työpajoja, joissa pääset täysin rinnoin antautumaan omalle olemuksellesi.

Iltaisin tila on vapaa tila ja Welcome kahvilan 'lisäsiipi', jonne pääset tunnelmoimaan, nauttimaan tarjoiluista ja hengailemaan vapaasti. Anna Boheamian soul space tilan herätellä sinut tähän hetkeen ja tunnistamaan itsestäsi boheemin sielukkaan soturin. Iltaisin soturit kerääntyvät olemaan teen ja raakakakkujen äärelle, tutustumaan toisiinsa ja hengähtämään iltakonserttien ja tanssin välissä.

at Natural High Festival

Healing Goddess Happiness Heaven


On aika astua kepeään olotilaan, jossa vain taivas on rajana. Tunnelmallinen ja ikimuistoinen yli 250m2 tallinvintti kutsuu sinut kuplimaan, nauttimaan. Tämä paikka herättää sinut eloon. Tilassa on erilaisia inspiroivia työpajoja, joissa pääset täysin rinnoin antautumaan omalle olemuksellesi. Iltaisin tila on myös vapaana ollessaan Welcome kahvilan 'lisäsiipi', jonne pääset tunnelmoimaan, nauttimaan kahvilan raakakakuista ja hengailemaan vapaasti. Anna Healing Goddess Happiness Heaven herätellä sinut tähän hetkeen ja tunnistamaan itsestäsi sen, joka on elossa ja sen, jonka on aika herätä eloon. On juhlien aika, on muutoksen aika. On aika vaihtaa taajuutta. Tilassa on nähtävillä myös Anu Pensolan taidetta. Tilan luojatar on Maria Kalmi.

share and play at natural high healing festival

Share & Play


Leikkisä avoin ulkokatos keskellä festivaalialuetta. Tila pehmeällä matolla ja värikkäästi kuplivalla olemuksella. Leiki ja riehaannu, tanssi ja laula. Painomatot saattavat saada sinut heittämään parit rakkaudelliset niskalenkit ystäviesi kanssa. Elämä on iloa täynnä! Anna värikkään energian ja uudet upeat maalaukset valloittaa leikkimielisyytesi. Tilan Luojatar Ulla Winter.

green power at natural high festival

Blue Clarity Lecture


Avaa kolmas silmäsi ja näe paremmin.Täällä saat aimo annoksen tietoa ja pääset pysähtymään viisauden äärelle. Astu uuden tiedon maailmaan, joka vie sinut yhä mielenkiintoisempien luentojen pariin. Uskalla herättää tiedonjanosi, avaa ymmärryksesi ja salli uusien oivallusten tulla sisältäsi.
Blue Clarity Lecture on iso katettu luentotila, sinisellä energialla väreilevä tila, joka sijaitsee festivaalialueen yläpihalla. Tilan luojatar Annina Jansson.

green power at natural high festival

Touch of Ocean -Dome


Kuule meren kohina tämän pallon sisässä. Dome on 100m kokoinen puolipallo, joka vie sinut meditaation ja muiden rauhallisten työpajojen kautta sisimpääsi. Tila on kuin kohtu, jonka pyhä suojelus synnyttää sinussa kuin pieniä ihmeitä ja tilaa aistia. Vapauta sisäinen avaruutesi, hengitä yhteyttä. Olet osa suurta merta, olet yhtä aaltojen liikkeessä ja sen peilikirkkaassa tyyneydessä, alati vaihtuvassa todellisuudessa. Kun hiljenet, näet itsesi syvemmin ja tulet avautumaan sille, kuinka kauniit ovat sielusi sopukat, kuinka ihmeellinen on syvän yhteyden voima. Tilan luojatar Alexandra Bonsdorff.

Sacred Shelter at natural high festival

Art Cave


Tunnelmallinen herättävä juhlanavetan alakerta luo tilaa syvälle kokemukselle. Taide antaa sinulle luvan tuntea, aistia ja kääntyä sisäänpäin. Näe kauneutesi, esteesi, pelkosi, voimasi, värisi, ihmisyytesi. Anna itsellesi lupa kokea kaikki, herätä tietoisuutesi henkiin, herätä eloon täydellinen olemuksesi kaikkine puolineen. Olet upea. Taidenäyttelyn taulut ovat myynnissä ja voit ostaa ne infon kautta. Olet tervetullut taidenäyttelyn avajaisiin klo 14-15 Torstaina 6.7.2023, jossa tavattavissa myös upeat taiteilijat! Tämän tilan taiteilijat 2023 ovat Emilia Kovanen, Paula Heljakka, Krista Kontunen ja Mervi Kujala. Taidenäyttelyn kuratoi Aleksandra Mallet.

Sacred Shelter at natural high festival

Sacred Shelter


UUTUUS! Pyhän geometrian inspiroima suoja yllättää ihmeellisyydellään. Tila hengittää lautojen välistä siivilöityvää valoa ja antaa sinullekkin luvan antautua yhä syvemmin olemuksesi todellisuuteen tai tilan ilmaista itseäsi villisti ja vapaasti. Tila on tunnelmaltaan ainutalaatuinen ja tuo suojan tunteen sisältä päin. Sacred Shelter sijaitsee Peace Campin välittömässä läheisyydessä.

green power at natural high festival

Mystic Love


UUTUUS! Mystinen ja salaperäinen yli 250m2 konehallista transformoitunut tila voimakkaisiin ja ikimuistoisiin hetkiin. Rakkauden mysteeriin kietoutunut puhutteleva ja wow fiiliksen aikaansaava tila on tässä! Se saa sinut aistimaan sisäistä rakkautta, tuntemaan itsesi syvästi ja kokemaan uusia puolia itsestäsi. Mystic Love tilan livemusa keikat ja herättelevät työpajat saavat sinut tuntemaan olevasi elossa ja rakastettu!

ensiapuenkelit

Divine Mother


UUTUUS! Äidin syli ja pyyteetön rakkaus on syvästi eheyttävä ja sielua asti ravitseva. Kun sallimme tämän universaalin äidin energian hoivata meitä rakkaudellaan, tunnemme jokaisen solummekin eheytyvän. Saamme luvan avautua kuin syliin, saamme luvan itkeä, tuntea, kuunnella, voimistua. Tässä tilassa on työpajojen lisäksi myös aikaa vain tulla ja olla ilman aikataulutettua ohjelmaa. Tämä on kokonaan uusi rakennus on n. 80m2 todella kaunis huone vaalenapunaisella hohdolla ja rakkausenergialla ladattuna. Olet rakkaus.

green power at natural high festival

Body Temple


UUTUUS! Keho on tärkeä osa hyvionvointia, olemisemme perusta ja elämisemme kulmakivi. Tämä kehotemppeli saa sinut liikkumaan ja raudan nousemaan. Uutuutena vuonna 2020 on tila, joka on pyhitetty keholle, lihaskunnolle ja voimalle. Tila on avoinna myös vapaalle reenaamiselle. Tila on lämmitetty kokonaan uusi rakennus n. 80m2 ja kutsuu sinut rakastamaan ja arvostamaan omaa kehoasi uudella tavalla.

tiipii

Tiipii


Tiipii on hyvin tunnelmallinen ja merkityksellinen paikka ja vie meidät pyhyyden äärelle. Anna elävän tulen herättää sinussa ikiaikaista viisautta, tuoda sinut yhteyteen heimon kanssa. Tunne juuresi, tunne läsnäolosi. Päästä irti kaikesta mitä et halua kantaa enään mukanasi. Ota oma rumpusi mukaan, perinteisesti tiipiissä rummutetaan vapaasti iltaisin. Tilan luojatar Maija Määttä.

kids corner at natural high healing festival

Goddess Lounge


UUTUUS! Se on kutsu sinulle TULLA NÄKYVÄKSI!!! Se on kutsu sinulle löytää oma feminiininen puolesi. Se on paikka, jossa voit laittautua upeaksi omin avuin tai ammattimeikkaajan kanssa.

Kun astut sisään tähän feminiinisyyden temppeliin, näet itsesi monista eri peileistä, pääset kokemaan tunteet, joita eri tyylit omasta itsestäsi herättävät. Voit istahtaa pehmeille tyynyille sisariesi kanssa tai vaikka antautua tanssille.

Täältä voit tilata myös ammattimeikkaajan meikkauksen korvausta vastaan - LUE LISÄÄ TÄSTÄ!

Welcome Cafe at natural high healing festival

Crystal Healing


Upea kristallinen huone vie sinut eheyttäviin taajuuksiin ja tilassa pidettävät voimalliset työpajat vahvistavat olemustasi. Crystal Healing sijaitsee nopperlan tilan päärakennuksen vuonna 1895 rakennetussa majesteetillisesta päähuoneessa.

Kristallin hoitava voima on ikiaikainen tapa työskennellä energian ja värähtelyjen kanssa. Kristalleja, pyhää geometriaa ja muita voimaesineitä käyttäen on rakennettu pienet mandalat, jonka värähtely puhdistaa ja voimauttaa. Tilassa on avoin facilitoitu eheytymiseen tarkoitettu aika, Vapaa Healing Tila, jonne voit tulla meditoimaan ja tuntea syvän rauhan sekä parantavan voiman. Huom. Kristalleja saa ihailla, ethän koske.

Bliss Space


BLISS SPACE - UUSI OLEMUS! Anna tämän hetken ottaa sinut syleilyysi ja löydä itsesi taianomaisesta tilasta ihmettelemästä elämää ja sen ihmeitä. Tunne kuinka tila vahvistaa olemustasi, anna keveyden, autuuden ja ihanuuden sulautuvat sinuksi. Ilmava tila hengittää valoa ja on paikka, jossa voit sanoa heipat turhille huolille, taakoille ja raskaalle ololle. Nauti huolettomuudesta ja taianomaisesta inspiraatiosta. Päästäksesi tunnelmaan voit kokeilla sanoa Bliss Space kolme kertaa peräkkäin nopeasti 😉 Bliss Space taikalato sijaitsee Peace Campin välittömässä läheisyydessä. Tilan luojatar Annina Jansson.

Goddess Lounge


Jumalattarien keidas kutsuu sinut itsesi ääreelle. Nauti Tiipiibedin tuomista lepohetkistä, upeasta tunnelmasta ja sisaruudesta. Hehkuvaa kauneuttasi nostattamaan olemme luoneet kauneus keitaan, josta löydät uskomattoman upeita kotimaisia Flown ja Korento tuotteita. Nauti hetkistä jumalattarien omassa pyhässä keitaassa! My Magical Moments, festivaalin omat opaskortit tuovat näkyväksi sen, mitä sinun tarvisi juuri nyt muistaa, heijastaen sisäistä viisauttasi ja tietoa, tuoden sen näkyväksi. Goddess Lounge sijaitsee ladossa ihan festivaalin ytimessä ja nimestään huolimatta keidas on avoinna ihan jokaiselle, joka haluaa ympärilleen feminiinistä jumalatar voimaa. Tilan luojatar Maria Kalmi .Yhteistyössä kotimainen Flow Cosmetics ja Korento.

green power at natural high festival

Tropical Vibes


UUTUUS! BACK TO THE BEACH! Kuinka ihanaa on palata rannalle kuumaan trooppiseen tunnelmaan työpajojen ja tanssin merkeissä! Anna lantion viedä, mielen kirkastua, avaudu uusille ihmeille ja sano kyllä halvalle ulkomaanmatkalle! Tropical Vibes on pieni työpajatila Unicorn pond lammella ja lemmen kallioiden välittömässä läheisyydessä.

Welcome Cafe at natural high healing festival

Unicorn Heaven


UUSI OLEMUS! Taikamaailman ja yksisarvisen inspiroiva valoa hengittävä työpaja tila. Täällä pääset turhista huolista, taakoista ja raskaasta olosta eroon. Nauti huolettomuudetsa, yksisarvisen taikapölystä ja anna pastellisien sävyjen saada sisäinen lapsesi iloitsemaan elämän ihmeistä!
Unicorn Heaven taikalato sijaitsee Peace Campin välittömässä läheisyydessä.

kids corner at natural high healing festival

Kids corner & Family Wellness


Lapsille ja perheille oma inspiroiva tila, jossa on paljon puuhaa ja tilaa lapsille leikkiä ja nauttia, juosta ja kirmata. Tilassa on kauniita värejä ja ihania pehmeitä tyynyjä, joille myös vanhempien on mukava upota seuraamaan lastensa puuhailuja. Lasten alueella on oma vaihteleva ja värikäs ohjelma joka päivälle.

kids corner at natural high healing festival

Valoversum


Lastenhoitopalvelu VALOVERSUM on mukana 2022 Natural High Healing Festareilla! Valoversum toimii omassa ihanasti koristellussa täysin uudessa sisätilassa Mystic Connection tilan vieressä. Valoversumin lastenhoitopalveluun voit tuoda lapsen (3-12v ) hoitoon kolmeksi tunniksi ja vanhemmat pääsevät nauttimaan työpajoista ja omasta ajasta! Ah ihanaa!! Valoversumissa lapsella on mahdollisuus leikkiin, tunteiden ilmaisuun, itsensä toteuttamiseen ja erilaiseen toimintaan yksin tai pienessä ryhmässä. Kolmen tunnin lastenhoito varataan ja maksetaan etukäteen Natural Highn omasta lippukaupasta tai infosta paikanpäältä (Jos lippuja on jäljellä). Hinta lastenhoidolle on 24e/3h per lapsi.

silence zone at natural high healing festival

Silence Zone & Meditaatiomaja


Ota omaa aikaa ja kulje metsään. Hiljenny, aisti ja nauti. Lue runoja matkan varrella ja päädy meditaatiomajalle. Hengitä metsän kanssa ja anna hiljaisuuden puhua puolestasi. Silence Zone on nimensä mukainen, kiitos hiljaisuudesta ja siitä, että tämä äänettömyys valtaa sisäisen olemuksesi täysin. Anna myös muille hiljaisuuden etsijöille tämä sama kokemus. Hiljaisuus on sisälläsi.

poetry path

Runopolku


Runopolku vie sinut metsään. Ota kengät pois ja salli neulasten ja sammalien tuntua jalkapohjassa kun matkaan metsän syliin, luonnon kauneuteen ja elämän ytimeen runojen kautta. Hengitä syvään ja koe tämä kaunis sanataide koko olemuksellasi. Runopolku alkaa Unicorn lammelta, seuraa opasteita, mutta eniten sydäntäsi.

love rocks at natural high healing festival

Lemmenkalliot


Lepuuttele hetkinen lemmenkalliolla, kuhertele rauhassa, pulahda uimaan, uskalla ottaa etäisyyttä ja omaa aikaa. Nauti kesäpäivästä lammen rannalla, ehkäpä ensitreffit lemmenkalliolla? 😉

silence zone at natural high healing festival

Info Keidas & Lipunmyynti


Info-Lipunmyynti on paikka, johon saavut ensimmäisenä. Vaihda ennakkolippusi rannekkeisiin tai osta ovelta! Kulje festivaalikaaren ali ja laskeudu kanssamme rakkauskuplaan. Jos jonotat lippuja, tutustu aina jonossa jälkeesi tulevaan! Infokeitaasta saat kaiken tarvitsemasi tiedon, infoseinältä voit tutkailla artisti- ja työpajatarjontaa! Voit varata aikasi ihaniin yksilöhoitoihin myös ennakkoon, sekä infosta jos aikoja on vielä jäljellä! Täältä voit ostaa saunarannekkeet, caravan parkit ja maksaa taiteilijoiden taulut, kun löydät taidenäyttelystä sen juuri sinulle sopivan! Jos mieltäsi askarruttaa jokin, tule ja kysy rohkeasti. Olemme sinua varten. Tilan luojatar Maija Määttä.

ensiapuenkelit

EA-Enkelit 


Olipa kyseessä pikkuhaaveri tai jokin muu fyysinen ongelma, johon kaipaat ensiavun ammattilaisten apua ja hoitoa. Olet oikeassa paikassa! Voit aina kääntyä ensiapuenkeleiden puoleen. Olet turvassa. Tilassa on paikka missä levähtää ja saada ammattilaisilta ensiapua erilaisiin vaivoihin. Ensiapu huolehtii sinusta. Muistathan silti huolehtia itsestäsi, levätä, juoda ja ottaa kaiken astetta rennommin. Tilan ulkopuolella on laastaripiste, jossa voit putsata ja hoitaa pienet haaverit itse. Hätätapauksissa soita 112. Paikan osoite on Nopperlantie 1.

secret beach

Food Fiesta


Herrrrkulliset Natural High Healing festarit on tulossa ruokien puolesta myös! Food Fiesta on monipuolinen, runsas, vegaaninen ja herkullinen tänäkin vuonna. Mukana suolaista purtavaa, makea naposteltavaa, kevyesti täyttävää ja tuhdimmin nälkää pitäviä annoksia. Kaikille löytyy jotain!

Boutique Avenue at Natural High Healing Festival in Finland

Boutique Avenue


Ihastuttava Boutique Avenue on katettu upeilla kojuilla, joista löytyy ihania tuotteita vaikka tuliaisiksi kotiin tai lahjaksi itselle. Myyjät ja tuotteet on harkiten valittu ja henkivät Natural High Healing Festarin fiilistä. ✨💗 Täällä on kiva pyörähtää tekemässä ihan vain ihastelukierros tai kurkkimassa, jos rakkaalle ystävälle löytyisi jotain kivaa - varmasti löytyy!

Boutique Avenue at Natural High Healing Festival in Finland

Natural High Healing Shop


Iki-ihana festivaalikauppa on saanut täysin uuden olomuodon ja se on täynnä taikaa ja ihania festivaali tulijaisia. Kaunein joogamatto, festivaali T-paidat, taianomainen muistikirja, Opaskortit taianomaisiin hetkiin. Valikoimassa ihania kiviä, lootuskoruja ja paljon muuta inspiroivaa. Tule ja nauti ja vie kotiisi jotain semmoista joka muistuttaa sinua omasta voimastasi ja siitä, että olet yksikertaisesti vaan ihana omana itsenäsi ja sinä voit luoda taianomaisia hetkiä.

secret beach

Healers Field


Yksilöhoitajien paikka on avaralla niityllä, josta löydät yksilöhoitajat ja tehokkaat erilaiset hoitomuodot. Healers Field saa sinut kukoistamaan ja elämäsi soljumaan uuteen muotoon. Elämän ilo virtaa sinussa uudella tavalla, luo uusi nahkasi, herää eloon ja avaudu omalle voimallesi. Tämä on todellakin paikka, jossa stressi, tunnelukot, elämänsolmut, kehon jumit, pelot ja muut elämää hankaloittavat ja oman voiman estävät tukokset saadaan avattua näiden ammattilaisten toimesta. Tule yksilöhoitoon varaamalla aikasi etukäteen netistä, aikoja ollessa vapaana, voit varata ja maksaa aikasi myös infoon. On sinun aikasi loistaa. Tule elämän lähteelle.

secret beach

Secret Beach rantasauna


Saunoja festivaalialueella on yhteensä neljä kahdella alueella! Enemmän kuin koskaan. Saunoista kaksi on Secret Beach rantasaunalla, 1,3 kilometrin upean metsätien päässä järvellä - seuraa opasteita. Pulahda uimaan ja nauti pehmeistä löylyistä. Tärkeää NOUDATA SAUNAVUOROJA!! Uutuutena uudistetulla alueella on suihkut!!

HUOM!!! Secret Beach rantasaunalle tarvitsen myös saunarannekkeen (17€ Infosta, 15€ ennakkoon), samalla rannekkeella pääset myös festivaali-alueen festivaalisaunaan!

festival sauna at natural high healing festival finland

Festivaali Sauna


Festivaalialueen sisällä, Boho Kahvilan sivustalla, kauniissa maisemissa sijaitsee toinen sauna-alueemme. Siihen kuuluu kaksi saunaa ja suihkut sekä vesivessat. Tämä sauna on HEALERS Pond- lammen läheisyydesä, jossa voit pulahtaa uimaan. Lampi on lähdepohjainen – TÄRKEÄÄ ethän käytä saippuaa lammessa!! SAUNARANNEKE (17€) sisältää pääsysi Lampisaunaan sekä sisävessoihin ja suihkuun.

Peseytyä voit Secret Beach saunoilla, jonne myös tarvitset saunarannekkeen. Voit noutaa sen helposti infosta hintaan 17€. HUOM! Saunaranneke ennakkoon 15€.

silence zone at natural high healing festival

Unicorn Pond


Ratsasta yksisarvisella ja tee toivomuksia tämän lammen rannalla. Lampi on osa festivaali aluetta ja siihen kuuluu myös lemmenkalliot 💜 Ihana paikka hullutellen ratsastaa yksisarvisella ystävien kanssa, uida pulahtaa tai vain istua kiireettömästi veden äärelle.

silence zone at natural high healing festival

Unicorn Pond


Ratsastat mielikuvissasi yksisarvisella ja tee toivomuksia tämän lammen rannalla. Lampi on osa festivaali aluetta ja siihen kuuluu myös lemmenkalliot <3 Ihana paikka kokoontua ystävien kanssa, uida pulahtaa, ihmetellä laiturilta elämää tai vain istua kiireettömästi veden äärelle. Alue on uudistunut ja jättimäinen uusi Highest vision kohoaa lammen juurelta luoden yhden tilan eeppisimmistä paikoista!

silence zone at natural high healing festival

Tilan eläimet


Nopperlantilalla ovat mukana menossa eeppiset biisonit, käy ihmettelemässä tämän jättimäisen eläimen energia ja ylväys! Tunne itsesi pieneksi tämän järkäleen rinnalla!

Huom! Biisonien aidassa kulkee sähkö.

Welcome Cafe at natural high healing festival

Natural High Welcome Cafe


Tämä sydämellisen kotoisa kahvila on festarin paras kohtauspaikka, joka tarjoilee parhaita raakakakkuja, raakaherkkuja, pikku snäckejä ja much more. Rento ja hyväntuulinen kahvila sijaitsee infon yhteydessä. Festarin paras kohtauspaikka on tässä! Iltaisin Healing Goddess Happiness Heaven työpajatila avautuu, vapaana ollessaan, kahvilan lisäsiiveksi ja siten palvelee siten entistä paremmin rakkaita festarikävijöitämme aamusta iltaan. Unohtamatta upean isoa terassia, josta paraatipaikan näkymät päälavalle! Tilan luojatar Maija Määttä.

Welcome Cafe at natural high healing festival

Love Bus Café -Sweet & Salty


UUTUUS! Tämä söpö, puhdasta rakkautta oleva LOVE BUS CAFÉ -Sweet & Salty koju tarjoaa tuoreet salaattikulhot EARTH BOWL & GREEN BOWL, maukkaat wrapit LOVE WRAP & ENERGY WRAP ja super suussasulavat raakakakut ja muut kahvilan herkut, jotka pitävät sinut hyvässä nosteessa ja energisenä koko festivaalin! Elinvoimaiset raaka-aineet, huolella suunnitellut reseptit, nostava tunnelma ja fantastiset makuyhdistelmät! PURE LOVE! Mukaan tarttuu myös laadukkaat take away-juomat, kylmät mestarivuoden kombuchat ja lämmin kaakao. Nappaa mukaasi tai istahda rennosti rakkausautoon syömään ja nauttimaan, festivaalihumua seuraillen ja ruokaasi rakastuen. Tsekkaa myös Welcomen cafen näköalaterassilta, jossa nämä herkut sulavat suuhusi festivaalin parhaan näköalan hivellessä silmiäsi. Lämpimästi tervetuloa!

Welcome Cafe at natural high healing festival

Natural High Boho Cafe


Tunnelmallinen ja viihtyisä Boho Café tarjoaa maukkaita, täyttäviä ja täydellisiä makuelämyksiä. Makoisia suussasulavia raakaruokaherkkuja, superaamiaisia ja raakaruokalounaita, lämmintä chaita.
Festarin puhutuimmat ja rakastetuimmat raakakakut löydät täältä NAM!!
Boho Café löytyy Narvilinnan sisältä.
Tilan luojatar Johanna Kivinen.

silence zone at natural high healing festival

Fire Places


Elävän tulen äärelle on ihana kokoontua illan tullen. Aisti tulen voima ja annan lämpöaallon levitä kaikkialle sinuun. Tuleen tuijotus on meditaatiota parhaimmillaan. Elävää tulta löydät tiipiistä sekä kahdesta erillisestä tulipaikasta, toinen lammen rannalla ja toinen pääteltan läheisyydessä. Ethän sytytä tulta mihinkään muualle. Festivaali noudattaa maastopalovaroituksia.

silence zone at natural high healing festival

Community Lounge


UUTUUS! Sinulla saattaa olla unelma! Monilla on, niin meilläkin!
Community lounge tuo unelmat yhteen, oli se sitten ekokylä, tietoinen yhteisö, asuminen yhteisöllisesti toisiaan tukien, luonnon ympäröimänä, omavaraisuutta, permakulttuuria, retriittikeskuksia -You name it!!
Community Lounge on avoin tila yhteyksien löytämiseen, ideoiden jakamiseen ja inspiraation kipinän heräämiseen! Tila on tunnettu viime vuonna Goddes loungena, sekä useimmin Art barnina, ollen tunnelmallinen lato, joka saa tänä vuonna ihan uudenlaisen olomuodon!!
Tila on avoin, jossa on avoimia kohtaushetkiä ripoteltuja ohjelmaan!
Seinällä on tilaa ideoida, etsiä ja löytää samanhenkisiä ihmisiä, jotka jakavat samat unelmat! Keräämme myös seinälle kaikki olemassa olevat ekokylät, inspiroivat projektit, jossa voisit asua tulevaisuudessa!

silence zone at natural high healing festival

Yoniversum


UUTUUS! Yoni, naiseuden pyhäpaikka, joka on inspiroinut, lumonnut ja kiehtonut kautta aikojen. Sukella pieneen, mutta sitäkin intiimimpään yoni näyttelyyn, ihastele tuota jumalaisen kaunista ihanuutta. Siitä inspiroituneena sinulla on mahdollista tartu värikynään ja piirtää seinälle oman tulkintasi tästä yhdestä maailman mielenkiintoisimmista ihmeistä.

silence zone at natural high healing festival

My Magical Moments Corner


Tämä pieni opaskorttien nosto nurkkaus sijaitsee Goddess Loungessa! Ota hetki aikaa itsellesi, kysy opastusta ja suuntaa. Hengitä hetki, laskeudu itseesi, aseta taianomaiset opaskortit pöydälle ja nosta päivän kortti. Lue opaskirjaisesta mitä kortti tarkoittaa, katso kuvaa, aisti sanomaa, missä se resonoi sinussa. Lue myös voimalause ja harjoitus. Luota, että olet tuettu ja matkallasi kaikki tapahtuu juuri oikeaan aikaan. Tila on avoinna koko festivaalin ajan ja käytössäsi on My Magical Moments opaskortit taianomaisiin hetkiin, jotka löydät omaksesi Natural High festivaali kaupasta.

silence zone at natural high healing festival

OMA TILA -Art installation


Astu sisään Oma Tila -taideinstallaatioon ja ota hetki itsellesi kurkistaaksesi kauniin sielusi tilaan. Installaatio tarjoaa sinulle paikan asettua hetkeksi omaan tilaasi, aistia luovuuden tilaa itsessäsi ja herätellä rohkeutta kuunnella, mikä tahtoo nousta juuri sillä hetkellä esiin. Tilassa on lempeitä luovuutta herätteleviä harjoituksia, joissa yhdistyy intuitiivinen piirtäminen, kirjoittaminen sekä kehon liike. Ohjatut harjoitukset voit kuunnella ja tehdä kaikessa rauhassa tilassa olevien kuulokkeiden avulla. Tilan on suunnitellut ja toteuttanut lappilainen yhteistyötaiteilija Marika Kavakka.

Welcome Cafe at natural high healing festival

Sun Terrace


Tämä on paikka herkutteluhetkille, yhteen tulemiselle, hengähdystauoille ja inspiroiville kohtaamisille. Sun Terrace on Natural High Boho Cafén upea ulkoilmaterassi, jossa pääset nauttimaan kylmistä ja kuumista juomista, ihanista raakakakuista ja suussasulavista tryffeleistä. Ota kylmä Kombucha ja istahda nauttimaan auringonpaisteesta! Tältä kauniilta ja viihtyisältä terassilta löydät paikan rentouttavalle oleilulle, sekä herkkuja moneen makuun ihan seinän takaa.

silence zone at natural high healing festival

Wonder Garden


Päätalon takana oleva värikäs ja elävä ulkoalue avaa sinulle mahdollisuuksia istahtaa puiden katveeseen ja hengähtää hetken. Voit myös napata raakakakun Welcome Cafesta tai ruokaa Food Fiesta alueelta ja istahtaa kotoisasti syömään vehreään paratiisiin. Wonder Garden auttaa sinua näkemään kuinka kaunis on taivas ja kuinka ihmeellistä on katsoa kun oksat heiluu tuulessa. Suurimmat ihmeet ovat lähempänä kuin arvaatkaan.

silence zone at natural high healing festival

Healing Mirror


Istahda rauhassa kivelle ja annan lammen peilata sinulle tätä hetkeä, ehkä heijastuksia sinusta ehkä pilvistä, ehkä elämästä. Elämä ja äänet ympärillä aistien mikä on juuri sinulle nyt merkityksellistä. Tämä lampi on uutukainen ja sijaitsee Art Caven ja Forest Light Roomin vanhan kivinavetan läheisydessä. Anna lammen puhdistaa.

Liity seuraamme tänä kesänä!

OSTA LIPUT
green power at natural high festival

Flower Power


Vihreällä nurmella sijaitseva kukkainen viherniittytila. Flower Power on kauniisti koristeltu ja katettu monenlaisen inspiroivan työpajan temmellyskenttä. Herää henkiin, ala kukkimaan sisäisesti! Kieriskele nurmikolla, kikattele ja anna kukkaloiston hurmata.

silence zone at natural high healing festival

Art Barn


Art Barn herättää taiteen väkevästi eloon. Lukuisat kiinnostavat ja lahjakkaat taiteilijat tuovat huikeita töitään näytille tähän tilaan. Avaudu kauneudelle ja erilaisille elämän tunteille. Anna taiteelle lupa saada sinut kukkimaan, kasvamaan ja ihastelemaan värien harmoniaa. Luvassa myös livemaalausta, jota pääset seuraamaan ja todistamaan uuden taiteen aikakauden syntyä.

beach party lounge at natural high healing festival

Beach Party Lounge


Oi! Beach Party Lounge saa hiekan pöllyämään ja hien virtaamaan. Tanssi ja hullaannu luonnonpohjaisen lammen rannalla. Juhlitaan elämää auringonpaisteen alla. Tanssi niin kuin kukaan ei katsoisi, ja elävöidy iloisten ihmisten seurasta. Mitä muuta voisikaan toivoa, kuin olemista täydellisesti elossa ja ilossa lähteen äärellä.

fire chill at finland festival

Violet Flame


UUTUUS! Hehkuva korkeavärähteinen uutuus yläpihalla puiden kätköissä pääset chillailemaan, syttymään sydämen lämpöön ja rauhoittumaan tulen ääreen. Paikka, jossa viihdyt yksin omassa voimassa tai ystävien kanssa voimauttavien keskustelujen leijailessa universumiin. Parantava vaikutusta vahvistaa erityisesti elävät hehkuvat tulet. Violet Flame tilassa on YLLÄTYS, joka odottaa jokaista vierasta pysähtymään hetkeksi hiljaisuuteen. Tässä tilassa ei ole työpajoja, vaan on tehty ainostaan voimautumiseen, vapaaseen olemiseen ja lämmöstä nauttimiseen.
 

ecstatic dancing at natural high healing festival finland

World of Wisdom


UUTUUS! Astu uuden tiedon maailmaan. Inspiroiva tiedon tyyssija, joka vie kuulijansa yhä mielenkiintoisempien luentojen pariin. Täällä saat aimo annoksen tietoa ja pääset pysähtymään uuden viisauden äärelle. World of Wisdom sijaitsee n. 5 minuutin kävelymatkan päässä infosta, kävele ohi White Light Room kivinavetan löytääksesi tämän tiedon paratiisin. Uskalla herättää tiedonjanosi, avaa ymmärryksesi ja salli uusien oivallusten tulla sisältäsi.