Image
TOMI KOKKO

www.tomikokko.com
www.facebook.com/tomikokkopage
www.instagram.com/tomikokko

Tomi Kokko, Kriya Jooga -opettaja ja sisäisen evoluution lähettiläs, tarjoaa kohtaamisissaan syvää yhteyttä ja avaa avoimesti polkuaan kivuliaasta puristuksesta rauhaan. Kolme burnoutia ja kahdeksan vuotta Australiassa ovat muovanneet häntä syvästi, ja hän rohkaisee kuulijoitaan elämään oman näköistä elämää, löytämään syvemmän merkityksen ja sisäisen totuuden. Tervetuloa matkalle itseesi.

PURISTUKSESTA RAUHAAN -LUENTO (FIN) – Lecture

Tomi Kokko tulee jakamaan täysin avoimesti omaa polkua syvästä puristuksesta rauhaan. Vuosia kestänyt kärsimys ajoi hänet syvään kuoppaan, josta ei meinannut löytää ulos. Hän kokeili kaikki keinot, paitsi pysähtymistä. Kun hän päästin irti kaikesta, alkoi syvä eheytyminen ja nyt hän on täysin uudella matkalla, jota sävyttää syvä merkityksen tunne ja ilo. Tomi haluaa jakaa kokemuksiaan ja toivoo, että se herättää sinussakin syvempää yhteyttä. Tervetuloa!

LÖYDÄ SISÄINEN SOTURISI – KRIYA MATKA (FIN/ENG) – Yoga

Lähde mukaan transformoivalle Kriya Jooga -matkalle paikantamaan sisäinen soturisi. Matka koostuu syvistä Himalajan kriya hengitysharjoituksista, dynaamisesta liikkeestä, parityöskentelystä ja mantroista, koostaen syvän matkan, jota on vaikea pukea sanoiksi. Jätä roolisi ovelle, ja astu rohkeasti mukaan inspiroivalle sisäiselle matkalle kohti syvempää yhteyttä ja rohkeutta itsesi kanssa. (STRONG, YOGA MAT)

ANNA ITSELLESI ANTEEKSI – KRIYA MATKA (FIN/ENG) – Yoga

Tule mukaan sydämelliselle Kriya Jooga matkalle, jonka intentio on auttaa sinua antamaan itsellesi anteeksi, hyväksymään tämä hetki sellaisenaan, kuin se on ja muodostamaan yhteys sydämeesi. Teemme lempeitä Kriya hengitysharjoituksia, liikkeitä ja parityöskentelyä. Yhdessä luomme tilan, jossa voimme vapauttaa menneisyyden taakat ja löytää syvemmän yhteyden itseemme ja toisiimme. Tervetuloa! (STRONG, YOGA MAT)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image