Image
TY ALEXANDER & MILLA LINNA

www.theembodyprocess.com
www.facebook.com/TheEmbodyProcess
www.facebook.com/millinna
www.instagram.com/ty_alexander_theembodyprocess
www.instagram.com/djmillalinna

Ty Alexander kutsuu sinut löytöretkelle itseesi tietoisen tanssin avulla. Hän ammentaa 20 vuoden kokemuksestaan nykytanssin ammattilaisena ja psykosomaattisena tanssin opettajana korostaen kehon, mielen ja hengen integraatiota. Milla Linna tarjoaa tietoisia tanssimatkoja, jotka tutkivat aitoutta, haavoittuvuutta ja vapautta. Hän on Ecstatic Dancen uranuurtaja Suomessa.

CONSCIOUS DANCE JOURNEY (ENG) – Dance & Body

Tietoinen tanssi korostaa kehollisuutta sekä psykosomaattista lähestymistapaa, joiden avulla voit kohdata eri puolia itsestäsi turvallisessa ympäristössä. Lähdemme yhdessä tanssi- ja liikematkalle, jonka ohjaajana on Ty Alexander ja musiikista vastaa hänen kumppaninsa DJ Milla Linna. Työpajan kautta löydät työkaluja ja resursseja tunteiden ja kehoon hautautuneiden jännitteiden ilmaisemiseen.

CONSCIOUS PARTNER DANCE (ENG) – Dance & Body

Toisen ihmisen kanssa tanssiessa voimme kohdata haavoittuvaisuutemme. Tutkimme yhteyden asettamista etusijalle sen sijaan, että keskittyisimme egoon tanssiessamme kumppanin kanssa. Millaista onkaan kokea yhteys ilman ennakko-odotuksia siitä, miten asioiden tulisi olla? Millaista on tanssia jonkun kanssa ilman analysointia? Tavoitteenamme on luoda tila, jossa koet vastaukset näihin kysymyksiin.

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image