Tule vapaaehtoiseksi


Portaali on auki!


Super Early Bird Big Team -haku on auki 22.11.2023 - 29.2.2024. Big Team -haku jatkuu 1.3.2024 - niin kauan kuin paikkoja riittää.

Lähde mukaan ja hae vapaaehtoiseksi kesän taianomaisimmille festivaaleille! Me haluamme juuri sinut!

Natural High on läsnäolon, luovuuden, vapauden ja sydämen festivaali, joka toteutetaan tänä vuonna jo 12 kertaa! Wau! On rakkauden vuosi, ja entistä upeamman festivaalin aika! Celebrate Love Within!Tämä festivaali ei olisi mahdollinen ilman upeaa vapaaehtoisten joukkoa, jotka omalla panoksellaan luovat taianomaista maailmaa todeksi!

Big Team haku on uudistunut! Super Early Bird portaali aukesi 22.11.2023. Ensimmäisessä hakukierroksessa valituille järjestämme ihanaa yllätysohjelmaa kevään 2024 aikana, sekä he saavat tietää ja vaikuttaa parhaiten, mihin tiimiin pääsevät. ✨ Vapaaehtoisena pääset laajentamaan osaamistasi, voit nauttia tekemisen meiningistä ja festareista uudella tavalla, sekä kokea merkityksellisyyttä ollessasi tärkeä osa ihanaa Big Teamia ja festivaalin toteuttamista.

Oletko sinä yksi taianomainen vapaaehtoinen inspiroivaan Big Teamiin? Etsimme vapaaehtoisia rakennus- ja purkuajalle, sekä festivaaliajalle eri tiimeihin. Image
Big Team

TIIMIKUVAUKSET

Big Teamiin kuuluu tuottajat, koordinaattorit, dekottajat, vuorovastaavat, talkoolaiset - Meissä kaikissa yhdistyy ilo, aitous, rakkaudellisuus, taianomainen sädehtivä tekemisen meininki!

Action-tiimi - Nopeita ja muuttuvia työtehtäviä, missä päin festivaalia vain, missä tiimissä tahansa. Oltava valmis muuttuviin tilanteisiin ja heittäytymään monipuolisiin työtehtäviin. Joustavat työvuorot.

Artistitoimiston tarkoitus on pitää huolta artisteista ja varmistaa, että he tuntevat olonsa tervetulleeksi ja saavat vastaukset kysymyksiinsä. Artistien tehotiimi, joka pyrkii täyttämään toiveet ja pyynnöt, mahdollisuuksien rajoissa, sekä huolehtii myös artistimajoituksesta.

Deko-apukädet: Luodaan ja rakennetaan Suomen kaunein ja merkityksellisin festivaali Dekottajien visioiden mukaisesi ja deko-apukädet ovat apuna luomassa dekoja, somisteita, koristeita - pientä ja suurta. Rakennushanskat pysyvät kädessä ja into tehdä!

Ensiapu-tiimi huolehtii ensiaputilan toimivuudesta ja asiakkaiden hoidosta; niin fyysisesti kuin henkisestikin, oli kyseessä sitten haava sormessa tai henkinen uupumus. Tiimissä kaikilla oltava EA-kortti!

Info & Lipunmyynnissä ollaan Asiakaspalvelun Helmiä, oltava hyvin perillä tai ainakin osata etsiä tietoa: mitä, missä, milloin jne. Tavoite on Säteillä Hyvää, sekä palvella taidokkaasti ja vastata asiakkaiden kiperiinkin kysymyksiin! Sisältyy kassakoneiden käyttöä ja myyntiä.

Järjestyksenvalvonta - JV-tiimissä luodaan turvaa ja järjestystä, reagoidaan tarvittaessa nopeasti ja kohdataan jokainen sydämestä käsin. Sinulla voi olla JV-kortti tai ei.

Kahvila-tiimiin kuuluu sydämellistä Asiakaspalvelua: Welcome ja Boho Cafe, herkullisten tuotteiden esillepanoa ja myyntiä, kahvilan siistinä pitoa, kahvin & teen keittoa  ja taianomaista Natural High tunnelmaa luoden. Kassataidot ovat eduksi, ja toki helposti opittavissa.

Natural High Healing Shop kauppa - Olet mukana toteuttamassa ikimuistoisia elämyksiä asiakaspalvelun kautta ihanassa valovoimaisessa putiikissa, jossa myydään ihania taianomaisia tuotteita.

Kuvaustiimissä tuotetaan upeita Säkenöiviä, Sielukkaita, Taianomaisia kuvia/videoita, kertoa kuvin/videoin se, mitä Natural High Healing Festival niin monelle merkitsee. Yhdessäoloa, iloa ja naurua, taianomaisuutta, hiljaisia syviä hetkiä, maagista kaunista tunnelmaa. 

Lasten teltalla luodaan lapsille ja perheille turvallinen ja inspiroiva tila leikille, olemiselle, lepäämiselle ja kohtaamiselle. Lasten teltta ei ole lastenhoitopaikka, vaan vapaata olemista, ohjaten lapsia luovuuteen ja vapaaseen ilmaisuun, jossa lapset ovat vanhempiensa vastuulla.

Lähetti-tiimille kuuluu kauppareissut, artistikuljetukset, tavaranoudot ja liikkuvat tehtävät. Edellyttää täsmällisyyttä, vastuullisuutta, hyvää englanninkielen taitoa sekä pakettiautolla ajoa. Pidemmät työvuorot.

Parkkitiimiin kuuluu saapuvien autojen ja Caravanien vastaanotto, liikenteenohjaus ja pysäköinninvalvonta, sekä huolehtien turvallisesta poistumisesta ja toivottaen turvallista kotimatkaa.

Raakakeittiöllä tuotetaan festivaalin asiakkaiden nautittavaksi parhaimpia raakakakkuja, chia- ja tuorepuuroja sekä muita luontaisesti makeutettuja herkkuja taianomaisiin omiin kahviloihin (Welcome ja Boho Cafe)! Tiimi pyörii jo rakennusaikana sekä festivaalien aikana.

Rakennus- ja purkutiimi: Luodaan ja rakennetaan Suomen kaunein ja merkityksellisin festivaali. Mukana on tehokkaita, energisiä ja vahvoja tekijöitä, joilla pysyy rakennushanskat kädessä ja energia korkealla. Erikseen on Deko-apukäsi-tiimi dekottajien apuna.

Sauna-tiimi pitää festivaalikansan puusaunat lämpiminä ja siisteinä, pilkkoo puita ja huolehtii, että kaikki sujuu saunoilla ja pesupaikoilla hyvin lämmintä ilmapiiriä välittäen. Auki aamusta puoliltaöille. 

Siivous&Kierrätys-tiimi pitää yllä siisteyttä, hyvää kierrätystä, sekä huolta hyvästä hygieniasta rakennuksen, festivaalin ja purun ajan. Työ on arvokasta ja merkityksellistä tuoden hyvää mieltä puhtaudella ja vaikuttaen viihtyvyyden kokemukseen.

Staff keittiöllä valmistetaan sielukasta ja puhdasta vegaaniruokaa koko Big teamille ja artisteille. Tehtävänä ruoan valmistus, pitää ruokailutilat siistinä, tarjoilla ruokaa ilolla, hoitaa linjastoa huolella.

Tilatiimin jäsen toimii tärkeänä yhdyshenkilönä työpajan vetäjän ja osallistujien välillä. Huolehtii jonosta, kohtaa asiakkaat, opastaa ystävällisesti, siistii tilan työpajan jälkeen. Huolehtii, että artistin on hyvä aloittaa työpajansa ja avustaa tarvittaessa mikkien käytössä.

Tunnetuki (ja Jaksutiimi) huolehtii henkisen ensiavun antamisessa, kuuntelee, on läsnä ja antaa tunnetukea asiakkaiden vaikeisiin tilanteisiin. Jaksutiimi on tarkoitettu tiimin tueksi. Tekijät valitaan haastattelun kautta. 

Äänitiimin (AV) tehtävänä on huolehtia, että artisteilla on toimiva äänentoisto työpajojen aikana. Laitteisiin saa perehdytyksen, mutta AV-osaaminen on plussaa ja melkeinpä edellytys. Tehtävät katsotaan osaamisesi mukaan.

Image

Rakennus- & Purkutalkoolaiset

Etsimme rakennus- ja purkuajalle su 30.6.2024 - ti 9.7.2024 talkoolaisia:
rakentamiseen&purkuun
❤ dekottajien apukäsiksi
❤ siivoukseen
❤ staff-keittiöön
raakakeittiöön

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage


Haluan mukaan säkenöivään tiimiin!

Olet matkalla kohti omaa voimaa sekä rakkauden seikkailua ♥ Big Team -haku on nyt auki!

Lisätietoja: bigteam(a)naturalhighfestival.fi

HAE MUKAAN

Olet matkalla kohti omaan voimaan sekä rakkauden seikkailuun ♥

Täytä tähän email-osoitteesi ja paina ‘liity joukkoon’! Saat hakuohjeet samantien.

TARKISTATHAN ROSKAPOSTISI, JOS EMAILIA EI NÄY MUUTAMAN MINUUTIN SISÄLLÄ.    Image

    Sydämellisesti tervetuloa mukaan. Nähdään rakkauden festareilla!
    Sydämellisesti tervetuloa mukaan. Nähdään rakkauden festareilla!