Vapaaehtoiseksi festareille 2020?

Vapaaehtoiseksi festareille 2020?


Natural High Healing Festival


Luovuuden, Rakkauden sekä Sydämen festivaali


Jos et ole saanut vastausta hakemukseesi, tarkasta roskapostikansiosi! 💌


Me haluamme sinut!
Hae mukaan ja laajenna osaamistasi, löydä uusia puolia itsestäsi, nauti tekemisestä -ja festarista ja ole tärkeä osa tiimiäsi.

Big Team haku 2020 on nyt auki! Hae talkoolaiseksi kesän kauneimmille festivaaleille ❤

BIG TEAM - Vuoden 2020 Natural High Healing Festivaali odottaa Sinua! Haluatko mukaan inspiroivaan porukkaan luomaan uutta, tekemään festivaali näkyväksi ja toimivaksi maailman parhaimmaksi festariksi. Tunnetko palavaa intohimoa tulla mukaan rakentamaan Suomen kauneinta festivaalia? Oletko aktiivinen ja innokas, ja haluat jakaa omaa ihanaa osaamistasi tätä kautta? Me odotamme tapaavamme juuri Sinut!

VUOROVASTAAVAT ovat tiimin ytimessä. Sinun osaavassa otteessasi syntyy parhautta! Vuorovastaavana saat upean ja arvokkaan elämyksen tiimissä ja pääset nauttimaan Suomen kauneimmasta festivaalista. Etsimme hyviä tyyppejä, jotka inspiroituvat vähän vastuullisemmasta roolista. Vastaat omalla vuorollasi siitä, että paketti pysyy kasassa, hommat toimivat ja kaikki on hyvin hallussa. Etsimme siis ihmisiä, joille koordinointi ja hahmotuskyky luonnistuvat. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja sinua tukemassa ovat koordinaattorit, tuottajat ja koko oma tiimisi. 

JÄRKKÄRIKSI 2020?
Haluatko olla järjestyksenvalvoja, mutta sinulta puuttuu järkkärikortti - Olemme järjestämässä järjestyksenvalvojakoulutusta, jos sille on riittävästi kysyntää!! LET’S SHINE TOGETHER!!
Oletko sinä rauhallinen, sydämellinen ihminen. Haluat luoda turvaa ja järjestystä ympärillesi, kohtaat jokaisen ihmisen sydämestä käsin ja pystyt reagoimaan tarvittaessa nopeasti. Koulutus on ilmainen, mutta sitoudut olemaan mukana menossa rakkaus festivaaleilla 2020.

BILEKOORDINAATTORIKSI?
Kiinnostaako bilekoordinaattorin pesti? Rakastat kohtaamisien järjestämistä tapahtuman sisällä Sinulla on intohimoa fasilitointiin sekä pursuat säkenöiviä ideoita sekä valoa, jota haluat jakaa ympärillesi.


Sydämellisesti tervetuloa!


Haluan mukaan säkenöivään tiimiin!


Olet matkalla kohti omaan voimaan sekä rakkauden seikkailuun ♥

Täytä tähän email-osoitteesi ja paina ‘liity joukkoon’! Saat hakuohjeet samantien.

TARKISTATHAN ROSKAPOSTISI, JOS EMAILIA EI NÄY MUUTAMAN MINUUTIN SISÄLLÄ.

Luovuuden, Rakkauden sekä Sydämen festivaali


Vapaaehtoishaku alkaa 22.2.2020! Palaathan tänne silloin.

Sydämellisesti tervetuloa!