Image
VILLE JUURIKKALA

www.villejuurikkala.com/en/info
www.facebook.com/villeakseli
www.instagram.com/villejuurikkala

Taiteilija, puhuja & meditaatio-ohjaaja. Tänä keväänä IRTI-nimisen kirjan julkaissut Juurikkala on käynyt läpi monta takertumista ja vapautumista yli 30 vuotta kestäneen henkisen etsintänsä aikana. Nykyisin myös etsinnästä irti päästänyt 44-vuotias luonnonlapsi elää täysin ilman päihteitä (mukaan lukien kahvi & sokeri). Hän arvostaa henkistä kasvua jossa hyväksytään inhimilliset virheet ja tarpeet.

KIVUN KOHTAAMINEN JA IRTIPÄÄSTÄMINEN (FIN) – Other Inspirations

Työpajan alkupuoli on kehollisia harjoitteita (ravistelua, huutamista, nauramista ja hengitysharjoituksia) sekä äänimatka joka käsittelee surun kohtaamista. Ville kertoo myös omasta matkastaan johon aikanaan kuului vakavaa kivun välttelyä (mm. alkoholi) ja nykyisin kohtaamista (mm. terapia, paljasjalkakävely ja avantomeditaatio). Työpajan loppupuoli on keskustelua irtipäästämisestä joka tapahtuu kivun kohtaamisen kautta. On helpompaa olla iloinen, kun itkee usein. Meditaatiotyyny ja joogamatto on hyvä olla mukana, muttei välttämätön. (STRONG)

IRTI ADDIKTIOISTA – TARPEITA ARVOSTAEN (FIN) – Lecture

Irtipäästämistä käsittelevällä luennollaan Ville käy läpi vaiherikasta elämäänsä johon on sisältynyt monia riippuvuuksia ja vapautumisia. Matka kerrotaan sanojen lisäksi valokuvin. Luento sisältää myös paljon keskustelua yleisön kanssa. Aiheena inhimillisiä tarpeita arvostava irtipäästäminen. Irtipäästäminen joka ei tapahdu pakottamalla. Iso osa luentoa tapahtuukin dialogissa yleisön kanssa mutta kaikkien ei silti tarvitse olla äänessä vaan mukaan saa osallistua ihan vain kuulijanakin.

METSÄMEDITAATIO (FIN) – Meditation

Villen ohjaama metsämeditaatio pohjaa Jarko Taivasmaan ”Metsään uppoutumisen menetelmä” -ohjaajakoulutukseen, mutta hän on soveltanut mukaan myös muutamia omia harjoitteita. Harjoitus sisältää meditoimisen lisäksi kehollisia harjoitteita (taputtelu, ravistelu, liikkuminen, hengitysharjoituksia), sekä ohjattu uppoutuminen metsään. Meditaatiotyyny ja joogamatto on hyvä olla mukana, muttei välttämätön. (YOGA MAT, KIDS FRIENDLY)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image