Image
VIRPI MELLERI & ANTTI VIROLAINEN

www.goodlifemaps.com
www.facebook.com/HumaniversityFinland
www.instagram.com/goodlifemaps

Virpi ja Antti suhtautuvat intohimoisesti autenttiseen tunneilmaisuun. Molemmat ovat opiskelleet Humaniversityssä Hollannissa ja haluavat tarjota Humaniversityn sosiaalisia meditaatioita suomalaisille. Virpi on terapeutti, hyvinvointiin erikoistunut toimittaja ja tietokirjailija. Antti on Tantric Life Coach ja IT-yrittäjä. Molemmat ovat kokeneita intensiivisten työpajojen vetäjiä.

AUM MEDITATION (FIN/ENG) – Other Inspirations

AUM on vauhdikas tunneilmaisuun ja vuorovaikutukseen perustuva meditaatio, jossa käytetään ääntä, liikettä ja erilaisia kehollisia harjoituksia ilmaisun tukena. Kokemus on voimakas ja puhdistava. Moni kokee että avoimempi yhteys tunteisiin syventää yhteyttä itseen. AUM auttaa sinua näkemään selkeämmin kuka olet, kuinka mahdollisesti rajoitat itseäsi ja miten haluat elää elämäsi. (STRONG)

SAMASATI MEDITATION (FIN/ENG) – Meditation

Tämän kauniin meditaation teemana on kuolema, kiitollisuus ja elämänilo. Ensimmäisen puoliskon aikana jätämme hyvästit rakkaillemme ja harjoittelemme tietoista kuolemista. Toisen puoliskon aikana juhlistamme elämää. Arvostamme jokaista hetkeä ja muistamme olla kiitollisia siitä, että olemme elossa. Mikä Natural High!

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image