Image
VIRPI RAIPALA-CORMIER

www.frantsila.com
www.facebook.com/frantsilanluomuyrttitila
www.instagram.com/frantsilaherbfarm

Virpi perusti Frantsilan Luomuyrttitilan 1981 miehensä James’n kanssa. Hän on omistanut elämänsä suomalaisten luomuyrttien, luontaishoitojen ja luonnonmukaisen, joogisen elämäntavan edistämiselle. Virpi on agronomi ja opettaa mm. yrttilääkintää, aroma- ja kukkaterapiaa, joogaa ja meditaatiota. Tällä hetkellä Virpi vetää erilaisia yrtti- ja luontaishoitokursseja, sekä joogaretriittejä Frantsilassa.

OLE OMA HERBALISTISI (FIN) – Lecture

Virpi ammentaa kymmenien vuosien tietonsa ja taitonsa käytännönläheisesti osallistujille niin että he oppivat luomaan oman yrttiapteekkinsa itsensä ja perheensä tarpeiden mukaan. (KIDS FRIENDLY)

SEREMONIA PLANEETTAMME TUEKSI (FIN/ENG) – Ceremony & Performance

Luomme yhdessä rakkauden värähteisen ja siunaavan seremonian planeettamme ja sen kaikkien elävien olentojen ja elementtien hyvinvoinnin tueksi. (KIDS FRIENDLY)

RAKKAUDEN JA SYDÄNYHTEYDEN JOOGA (FIN) – Yoga

Virpin jooga on syvällinen ja henkisesti hyvin kohottava. Hänen tyylinsä on muovautunut jo 50 vuoden aikana Hatha-joogasta ja meridiaanivenytyksistä. Osallistujien keho ja mieli rentoutuvat, prana ja rakkaus virtaa ja olosta tulee taivaallinen. Lopuksi tehdään syvärentoutus ja ohjattu sydänmeditaatio. (YOGA MAT)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image