Visio


henna lansipaa

Henna Länsipää

Perustaja & taiteellinen johtaja
Natural High Healing Festival

Natural High Healing Festival

Tämä festivaali on syntynyt vuonna 2013 silkasta rakkaudesta saattaa ihmiset yhteen Suomen kesässä. Rakkaudesta siihen yhteyteen, jota kaikki kaipaamme, tavalla tai toisella. Yhteydestä luontoon, luovuuteen, sydämeen, rakkauteen, valoon, onnellisuuteen.
 
Festivaalin nimi on Natural High Healing Festival, ja haluamme vieläkin kirkastaa muutaman asian hyvin selkeäksi. Näillä festivaaleilla emme juo alkoholia, mutta humallumme toistemme seurasta. Emme polta pilveä, mutta saatamme katsoa kuinka kesäheinä kasvaa ahonlaidassa. Emme käytä mitään huumaavia aineita, mutta nousemme kattoon, pilviin, taivaisiin! Emmekä syö lihaa, mutta saatamme silittää tukkalehmiä.
 
Olemme saaneet paljon kiitosta päihteettömyydestä. Moni on löytänyt festivaalifiiliksen uudelleen monien vuosien jälkeen. Kiitos, että kunnioitat tätä tärkeää sydämen asiaa. Pääsemme nostaviin tiedostaviin tunnelmiin tulemalla yhteen, halaamalla, tanssimalla, nauramalla, hengittämällä, joogaamalla, tantraamalla, meditoiden ja syömällä ravinnerikasta, rakkaudella tehtyä ruokaa. Elämän onnellisuus on yksinkertaista, haluamme tuoda sen esille.
 
Ja kiitos, että sinä päätät tulla rohkeasti. Olet lämpimästi tervetullut ensimmäistä kertaa ja vaikka ihan yksin, takuulla löydät uusia ystäviä. Tunnelma festivaaleilla on välitön ja lämminhenkinen, ja hyväksyntä huokuu jokaisesta vastaan tulevasta hymystä.
 
Kiinnitämme runsaasti huomiota festivaalin kauneuteen ja olemme luoneet uniikin tapahtuman, joka on tehty puhtaalla sydämellä. Palaute festivaaleista on ollut äärimmäisen hyvää. Ihmiset tulevat kiittämään kyyneleet silmissä – onnesta. Janoamme tulla yhteen onnellisuuden ja hyväksynnän ilmapiiriin. Paikkaan, jossa me todella välitämme ja uskallamme rakastaa. Kiitos, että sinä valitset juhlia kanssamme.
 
Natural HIGH Healing Festivaali. Jos sydämesi saisi valita. Ja saahan se. Aina. Nähdään kesällä!

Rakkaudella ja innosta hihkuen,
Henna Länsipää
Natural High Healing Festivaalin visionääri