Jamers Cormier (Gopala) & Virpi Raipala-Cormier (Sarvani)

www.frantsila.com
www.facebook.com/frantsilanluomuyrttitila
www.instagram.com/frantsilaherbfarm

Virpi (Sarvani) and James (Gopala) ovat tehneet joogaa yhdessä jo yli 40 vuotta. He loivat oman parijoogametodinsa lisäämään ja syventämään iloa, onnellisuutta ja rakkaussuhdetta. He loivat Frantsilan luomuyrttitilan parantaakseen menetelmiä kaikkien hyvinvoinnin kannalta.

PARTNER YOGA

(YOGA MAT) [FI]

Gopala ja Sarvani (James ja Virpi) ovat eläneet onnellisina yli 40 vuotta. Tämän salaisuus on jooga, meditaatio ja muut luonnolliset parantavat menetelmät. He loivat Frantsilan luomuyrttitilan parantaakseen näitä menetelmiä kaikkien hyvinvoinnin kannalta. He loivat tämän parijoogan ymmärtääkseen paremmin, mitä rakastava suhde tarvitsee syvemmällä tasolla.

RELEASE AND RELIEF - SHIATSU

(YOGA MAT) [EN]

Tämä shiatsu-työpaja sisältää lyhyen kuvauksen siitä, mitä shiatsu on ja kuinka sen avulla tuodaan terveyttä ja onnea sen saajille. Annamme toisillemme hoitoja pareittain, enimmäkseen niskaan, hartioihin, päähän ja selkään. Shiatsu on Japanissa kehitetty parantava menetelmä, joka käyttää enimmäkseen peukalon painetta kehon energiakanaviin "meridiaaneihin" ja tiettyihin akupainantapisteisiin.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡