Petri Berndtson

www.hengittavahyvinvointi.fi
www.facebook.com/petri.berndtson
www.instagram.com/mindfunfulness

Petri Berndtson on filosofi, joka rakastaa hengityksen viisautta. Työpajoissaan ja esitelmissään, joita hän on pitänyt vuodesta 2006 alkaen, Petri yhdistää kokemuksellisesti hengityksen, filosofian, henkisyyden ja mielikuvituksen aivan uudella tavalla. Petri työskentelee tutkijana slovenialaisessa tutkimuskeskuksessa sekä omassa yrityksessään, joka tarjoaa mm. hengittävä hyvinvointi -kursseja.

DEEP DIVE INTO INVISIBILITY

(KIDS Friendly) [FI/EN]

Työpajassa tutkitaan kokemuksellisesti mitä tapahtuu, kun suljemme silmämme ja alamme seikkailemaan näkymättömässä maailmassa. Mitä tapahtuu minäkuvallemme, suuntavaistollemme, aistiherkyydellemme, sosiaalisuudellemme, jne.? Työpaja on jännittävä riemuseikkailu näkymättömän kokemusmaailmamme syvyyksiin ja mysteereihin hengityksen ohjaamana.

PHILOSOPHY OF BREATHING

(KIDS Friendly) [FI/EN]

Työpajassa/esitelmässä esittelen uuden kokemuksellisen käsityksen hengityksestä. Tutkimme kokemuksellisesti hengitystä filosofisesti ja käytännön hengitysharjoituksilla ja -meditaatioilla. Pohdimme kokemuksellisesti mitä voisi tarkoittaa hengityksen viisauden rakastaminen.

ONTOLOGY OF BREATHING -LUENTO

[FI/EN]

Tämä luento käsittelee uutta kirjaani "Phenomenological Ontology of Breathing: The Respiratory Primacy of Being" (Routledge 2023). Kirjani on maailman ensimmäinen teos, joka käsittelee fenomenologisesti hengityksen ontologiaa. Kirjassani kuvaan miten voimme alkaa ajattelemaan filosofisesti koko olemisemme uudella tavalla hengityksen kokemuksellisessa/fenomenologisessa ilmapiirissä.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡